CELEBRITY

  Mi van köztük tulajdonképp? - árulkodó képekben Lady Gaga és Bradley Cooper barátsága

  Még senki sem tudja, bontakozik-e valami, de az a fránya testbeszéd...
  Sassy - sassy.hu
  2019. február 27.


  Megosztom
  Link másolása

  Egy legendás munkakapcsolat, és egy legendás barátság. Kétség sem férhet hozzá, hogy az elmúlt pár hónap egyik legnagyobb szenzációja Bradley Cooper és Lady Gaga óriási sikerű közös filmje, a "Csillag születik", amelynek betétdala, a "Shallow" a hétvégén el is nyerte az Oscart.

  A közvéleményt persze a leginkább az tartja lázban, hogy vajon a két sztár között egyértelműen szikrázó levegő - amely nemcsak a vásznon, de a backstage fotókon és a közös, nyilvános szerepléseiken is jól érzékelhető - vajon nem jelenthet-e többet puszta barátságnál.

  A gyanút csak felerősíti, hogy Gaga a napokban szakított vőlegényével, Christian Carinóval. Bradley Cooper és barátnője, gyermekének anyja, a szupermodell Irina Shayk ugyan mosolyogva nézte végig, ahogy az Oscar-gálán Brad és Gaga elképesztő gyengédséggel és összhangban adta elő a "Shallow"-t, sőt a két nő állítólag jó barátságban van egymással, ám sokak szerint ez már csak a látszat.

  Nem vagyunk testbeszéd-szakértők, de összeszedtünk néhány fotót az elmúlt évből, amelyek Bradley Cooper és Lady Gaga egyre szorosabb barátságának elkapott pillanatait örökítették meg. A többit döntsétek el ti...

  MY HEART 💓

  622 Likes, 16 Comments - Gaga & Bradley (@gaga_bradley) on Instagram: "MY HEART 💓"

  Love these photos 💛

  1,888 Likes, 17 Comments - Gaga & Bradley (@gaga_bradley) on Instagram: "Love these photos 💛"

  I love them so much 💕💕

  1,024 Likes, 15 Comments - Gaga & Bradley (@gaga_bradley) on Instagram: "I love them so much 💕💕"

  Love this one 💞

  510 Likes, 1 Comments - Gaga & Bradley (@gaga_bradley) on Instagram: "Love this one 💞"

  I love them so much 💖

  154 Likes, 3 Comments - Gaga & Bradley (@gaga_bradley) on Instagram: "I love them so much 💖"

  Some more BTS photos 💕

  1,329 Likes, 17 Comments - Gaga & Bradley (@gaga_bradley) on Instagram: "Some more BTS photos 💕"

  ❤️

  200 Likes, 4 Comments - Gaga & Bradley (@gaga_bradley) on Instagram: "❤️"

  Critics choice 💕

  62 Likes, 1 Comments - Gaga & Bradley (@gaga_bradley) on Instagram: "Critics choice 💕"

  #astarisborn #ladygaga #bradleycooper #gaga #ally #allymaine #jackmaine #jacksonmaine #asib #mothermonster #bradga

  72 Likes, 0 Comments - Gaga & Bradley (@gaga_bradley) on Instagram: "#astarisborn #ladygaga #bradleycooper #gaga #ally #allymaine #jackmaine #jacksonmaine #asib..."

  #astarisborn #ladygaga #bradleycooper #gaga #ally #allymaine #jackmaine #jacksonmaine #asib #mothermonster #bradga

  52 Likes, 0 Comments - Gaga & Bradley (@gaga_bradley) on Instagram: "#astarisborn #ladygaga #bradleycooper #gaga #ally #allymaine #jackmaine #jacksonmaine #asib..."

  Love this so much ❤️

  79 Likes, 4 Comments - Gaga & Bradley (@gaga_bradley) on Instagram: "Love this so much ❤️"


  Megosztom
  Link másolása

  Címlapról ajánljuk

  Címlapról ajánljuk


  CELEBRITY
  Shane Tusup üvöltve rohant Szabó Zsófi édesanyja felé - Döbbenetes részletek a szakításról
  Állítólag nagyon elfajult egy vita.
  Sassy - sassy.hu
  2022. május 25.


  Megosztom
  Link másolása

  Bombaként robbant múlt héten a hír: az álompár, Szabó Zsófi és Shane Tusup felbontották az eljegyzésüket. Ezt a két híresség egy-egy poszttal, az Instagram-oldalaikon jelentette be. Azt már ezekben a bejegyzésekben is kikötötték, hogy nem szeretnének részleteket közölni a szakításról.

  Ennek ellenére rendszeresen szólalnak meg a párhoz közel álló felek, és osztanak meg újabbnál újabb részleteket a szakításról.

  A Bors információi szerint egy heves vita vezetett ideáig, amely során Szabó Zsófi annyira megijedt, hogy már rendőrt akart hívni. A veszekedés ugyanis annyira elfajult, hogy Tusup – aki korábbi sajtóinformációk szerint indulatkezelési gondokkal küzd – teljesen kikelt magából: őrjöngött, Zsófit pedig bezárta egy szobába, aki ott pánikrohamot kapott.

  A kétségbeesett lány ekkor hívta fel az édesanyját, aki a helyszínre érkezett. A családhoz közel álló forrás a lapnak elárulta, hogy amikor Pálma a helyszínre érkezett, az edző még dühösebb lett.

  „Elkezdett futni az anyósjelöltje felé, torkaszakadtából ordítva. Olyan vehemensen, hogy Pálma asszony nem lehetett biztos benne, hogy meg fog állni…. De szerencsére az utolsó pillanatban megállt”

  – közölte az informátor. Hozzátette: mindez a ház előtt történt, azaz több szomszéd is láthatta és hallhatta a vitát.


  Megosztom
  Link másolása

  CELEBRITY
  Birkának nevezte a kommentelőket G.w.M, népharag zúdult rá
  "Birkák miatt vagy ott, ahol vagy!" - írták sokan. Nem volt jó húzás a rappertől.
  Sassy - sassy.hu
  2022. május 24.


  Megosztom
  Link másolása

  Idén az egyik legtöbb reakciót kiváltó celebhír Kulcsár Edina és G.w.M kapcsolata volt, miután közzétették, hogy egymásba szerettek, és együtt szeretnék folytatni az életüket.

  Mivel mindketten párkapcsolatban voltak, két-két gyerekkel mindkét "oldalon", számtalan kihívással és a nyilvánosság kritikájával is szembe kellett nézniük.

  Kulcsár Edina az RTL Klub Reggeli című műsorában elárulta, hogy lelkileg a nagy mélyponton már túl van. Azóta az is kiderült, hogy közös családi házukban Csuti maradt a gyerekeikkel, de a két kicsit továbbra is közösen, megosztva nevelik Edinával.

  Varga Márk, vagy ahogyan az ország ismeri, G.w.M. pedig elárulta, hogy már összeköltöztek Edinával, és bár rengeteget dolgozik, nehéz "összelogisztikázni" a munkát és a családot, igyekszik minél több időt tölteni a gyerekeivel és Edinával is.

  A rapper anyagi helyzete legutóbb akkor került a figyelem középpontjába, amikor konfliktusba keveredett exével, Melanie-val a két gyerekük után fizetendő gyerektartás összegéről, illetve amikor egy méregdrága Mercedes S osztállyal pózolt az Instagramon.

  A rapper többször elmondta, hogy nem érdeklik a kritizálók és a fanyalgók, most viszont úgy tűnik, mégis besokallt, és talán túl is lőtt a célon. Egy fotót posztolt, amelyen egy Merci és egy magánrepülő előtt áll, és ezt írta mellé: "Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?"

  A kommentáradat, amit kapott, kicsit sem nevezhető hízelgőnek (bár akadt egy-két dicsérő is). De többségében elmondható, hogy a hozzászólók nem ájultak el a posztszövegtől, sőt, inkább vérig sértődtek és felháborodtak. Íme néhány a (szalonképesebb) kommentek közül:

  "Szeretem minden zenéjét, csak kezdem a személyiségét megutálni! Birkák miatt vagy ott, ahol vagy! Mióta Edinával van. annyira el van szállva magától, de lehet, csak én látom így!"

  "Mondjuk a "birkákból" élsz.... Majd amikor a nyáj tovahalad, ne lepődj meg."

  "Mekkora egód van, hihetetlen."

  "Birkàk nélkül nincs Farkas!!!!!!!! De ki dönti el, ki a birka és ki a farkas?? Csak nem Te? Kis Miska vagy Te még a farkashoz! Most követlek ki!! Pà."

   

  A bejegyzés megtekintése az Instagramon

   

  ⚜️G.w.M⚜️ (@gwmmusic) által megosztott bejegyzés


  Megosztom
  Link másolása


  CELEBRITY
  Vajna Timi megnyitotta a bikiniszezont – már ha az alig takaró két kis fecnit annak lehet nevezni
  Rafinált darab, az biztos.
  Sassy - sassy.hu
  2022. május 24.


  Megosztom
  Link másolása

  A Los Angelesben élő Tímea, Andy Vajna özvegye mostanában a legjobb úton halad afelé, hogy globális Insta-sztár legyen. A három éve megözvegyült Timi (erről is megemlékezett egy posztban), aki nemrég hivatalosan is megszerezte az amerikai állampolgárságot, varázslatos helyszíneken, gyönyörű ruhákban, vagy éppen anélkül mutatja meg lassan félmilliós rajongótáborának tökéletes testét.

  Timi természetesen keményen edz azért, hogy így nézzen ki, és erről is rendszeresen posztol. A munkának jól látható eredménye van: Timi legutóbbi fotósorozatán, amely Palm Springs-ben, a híres Coachella fesztiválon készült, láthatóan minden eddiginél nádszálkarcsúbban jelent meg.

  Legutóbbi posztjában pedig a világ eddigi talán legrafináltabb bikinijét öltötte magára. A két tépdelt szélű, fekete kis fecni csak igen nagy jóindulattal nevezhető bikinifelsőnek, de tény, hogy valamicskét azért takar. Timi ezzel láthatóan rárúgta az ajtót az idei nyár fürdőruha-trendjeire, a legújabb divat szerint ezek szerint a "kevesebb, több" elv érvényesül.

   

  A bejegyzés megtekintése az Instagramon

   

  Timea Vajna (@timeavajna) által megosztott bejegyzés


  Megosztom
  Link másolása


  CELEBRITY
  „Vagy nem!” – vágta rá Szabó Zsófi arra, hogy az ismét szerelmes Horváth Gréta szerint mindenki megtalálja az "ikerlángját"
  Zsófi pár napja bontotta fel eljegyzését Shane Tusuppal, érthető, hogy nem túl optimista.
  Sassy - sassy.hu
  2022. május 24.


  Megosztom
  Link másolása

  Horváth Gréta volt az egyik vendég kedden az RTL Klub Reggeli című műsorában, számolt be róla az SZMO. Az influenszer beszélt arról, hogy nemrég életmódot váltott, jelenleg nagyon élvezi az életét, és tele van energiával.

  Ezután hosszan mesélt az új szerelméről, illetve arról, hogy korábban neki is voltak párkapcsolatai, amik zátonyra futottak.

  "Soha nem szabad elkeseredni, mert mindig okkal történik minden. És én tényleg hiszek abban, hogy előbb-utóbb mindenki meg fogja találni azt, aki neki az igazi ikerlángja" - fejtette ki Gréta, mire Szabó Zsófi úgy reagált: "vagy nem, de mindekinek sok sikert kívánunk!"

  Érthető, hogy a műsorvezető nem optimista, hiszen néhány napja jelentette be, hogy felbontották az eljegyzésüket Shane Tusuppal.

  A bulvárlapok információi szerint a műsorvezető Shane viselkedése miatt döntött a szakítás mellett. Később az is kiderült: a trénernél előjöttek a gondok, hogy nehezen tudja kontrollálni az indulatait és az öntörvényűségét. Zsófival többször is veszekedtek, az egyik ilyennél a műsorvezető pánikrohamot kapott.


  Megosztom
  Link másolása