CELEBRITY

  Kulcsár Edina és G.w.M együtt szeretnének megöregedni

  Kulcsár Edina szerint Márk a mindig is várt szerelem, a mentsvár, akivel túlélhet mindent.
  Sassy - sassy.hu
  2022. január 27.


  Megosztom
  Link másolása

  Lassan már három hete annak, hogy Kulcsár Edina és férje, Szabó András Csuti bejelentették, hogy véget ért a házasságuk. Egy évig próbálták megmenteni a kapcsolatukat, még a Nyerő Párosnak is azért vágtak neki, hátha terápiaként szolgál számukra a műsor. Végső soron semmi sem segített, a válás mellett döntöttek. G.w.M és Kulcsár Edina a Story Magazinnak beszéltek most szerelmükről.

  Nem sokkal bejelentésük után viszont a modell már arról számolt be az Instagramján, hogy időközben rátalált a szerelem, méghozzá Varga Márk, azaz G.w.M személyében. A találgatások rögtön megkezdődtek, sokan arról beszéltek, hogy ők ketten szétzúztak két házasságot. A pár a Story magazinnak adott interjújában megcáfolta ezt, és mindketten elmondták, hogyan éreznek egymással és a történtekkel kapcsolatban.

  Elmondásuk szerint kezdetben csak munkakapcsolat volt közöttük, a rapper szeretett volna együtt dolgozni a modellel, akinek a telefonszámát Csutitól kérte el. Házasságaik tavaly mentek tönkre, nem léptek félre egymással. G.w.M a lapnak elmondta, hogy ő és Nagy Melanie több szakításon túl voltak már, a rapper külön is költözött. Állítja, hogy amikor Kulcsár Edinával komolyra fordult a kapcsolata, már sem benne, sem volt feleségében nem voltak kérdőjelek azt illetően, hogy végleg elváltak útjaik. A modell és Csuti kapcsolata novemberben érkezett a végponthoz, ám szépségkirálynő karácsony előtt nem mert lépni. Új párja viszont ekkor még nem került képbe.

  Gondoltam arra is, nem biztos, hogy jó, hogy ilyen hamar jön valaki, de egyszerűen azt éreztem, Márkot nem engedhetem el. Hogy ő a mindig is várt szerelem, a mentsvár, akivel túlélhetek mindent

  −mondta Kulcsár Edina, hozzátéve, hogy mindketten értik volt párjaik csalódottságát, ám a hatalmas médiafigyelem miatt nem tudták titokban tartani, hogy egymás mellett leltek boldogságra. Nem így akarták és mindketten sajnálják.

  A pár arról is beszámolt, hogy egyszer majd közös otthonban szeretnének élni mozaikcsaládként. Bár a modell még nem találkozott kedvese gyermekeivel, G.w.M már futólag megismerkedett Kulcsár Edina kisfiával és kislányával. A szépségkirálynő szerint idő kell ahhoz, hogy velük is mélyebb kapcsolatot alakíthassanak ki, azonban mindketten szeretettel fordulnak egymás gyermekei felé. Abban pedig mindketten biztosak, hogy volt kedveseik is partnerek lesznek mindebben.

  Előbb-utóbb úgyis egy közös otthon és mozaikcsalád lesz a vége. Kell, hogy legyen előttünk egy kép, máshogy nem megy. De szerencsére van. Mindent el tudunk képzelni, és meg is valósítjuk

  − mondta a rapper.

  Ami a közös életet és a gyerekeket illeti, a szépségkirálynő jelenleg nem szeretne több babát, de nem állítja, hogy ez a jövőben nem fog megváltozni. A páros úgy érzi, szerelmük azért különleges, mert végre önmaguk lehetnek és megnyugvásra lelhetnek a másik mellett.

  Egyszerűen megtaláltam magam Edinában. Ez egy őszinteségen, barátságon, humoron alapuló szerelem, ami ritka. Hogy is mondjam… Amikor a csajod a legjobb spanod, annál nincs jobb érzés

  − magyarázta G.w.M.

  Kulcsár Edinának és kedvesének egyébként közös dala is készült már, a szöveg pedig annyira rájuk illik, hogy a terv jelenleg egy asztal fiókjában pihen. Úgy vélik, ha kiadnák, az most csak olaj lenne a tűzre, így jelenleg szólókarrierjükre koncentrálnak, és remélik, hogy hamarosan elül a vihar, az emberek pedig nem bántják őket „csak” azért, mert szerelmesek.

   


  Megosztom
  Link másolása

  Címlapról ajánljuk

  Címlapról ajánljuk


  CELEBRITY
  Rácz Jenő: „Én a mai napig hálás vagyok, hogy fel lettem képelve, amikor már nem bírtam magammal”
  A séf arról is beszélt, hogy náluk a gyerek csak a második, feleségével való kapcsolatát előrébb helyezi.
  Sassy - sassy.hu
  2022. június 30.


  Megosztom
  Link másolása

  Istenes Bence YouTube-műsorában, az IstenEst legutóbbi adásában az apaság volt a téma, ennek megfelelően pedig három ismert apa, Rácz Jenő, Linczényi Márkó és Hajós András volt a műsorvezető vendége. Az a téma is felmerült, hogy a fizikai erőszak, például a pofon belefér-e a gyereknevelésbe. Rácz Jenő szerint ez nagy dilemma:

  "Ha szemtelen voltam, én kaptam egy maflást. Pofán vertek kétszer, és egyből tudtam, hogy mit jelent az, hogy rend, fegyelem. Ugye a mai világban ez már abszolút nem oké. De amikor én gyerek voltam, akkor senki nem gondolkozott azon, hogy én elmegyek ötévesen a gyámhatósághoz, mert anyám rácsapott a seggemre. Ez teljesen normális volt. Én a mai napig hálás vagyok azért, hogy néha fel voltam képelve, amikor már nem bírtam magammal"

  - vallotta be.

  Arról is beszélt a séf, hogy a barátai körében sokaknál azt látja, hogy túlságosan a gyerek van a középpontban, ez pedig hibának tartja. "Ki van nyalva a gyereknek a feneke, aztán helyreteszi az anyját hatévesen" - fogalmazott.

  "Persze mindent meg akarsz adni a gyerekednek. De szerintem a saját egódat, a feleségeddel való kapcsolatodat nem lehet mögé helyezni, a gyereknek másodlagosnak kell lenni. (...) Ha ezek az elvek alapján működik az ember, akkor a gyerek sem lesz úgy elkapatva"

  - fejtette ki a véleményét.

  Istenes Bence azt mondta, hogy szerinte ezt hosszú távon nem lehet tartani. Rácz Jenő ezután elárulta, hogy feleségével, Rácz-Gyuricza Dórival már a gyerekvállalás előtt beszéltek arról, hogy ők lesznek az elsők egymásnak, a gyerekük csak utánuk következik majd.

  "Be kell ezeket tartani, egyszerűen nincs mese, különben széthullik az egész. Amikor már a gyerek miatt van együtt az ember, az már probléma."

  Istenes Bence ehhez is hozzáfűzte, hogy két gyereknél ezt már nem lehet tartani.

  Ti mit gondoltok erről?


  Megosztom
  Link másolása

  CELEBRITY
  Pumped Gabo félmeztelen férfitestekkel robbant be ismét a köztudatba a Balaton Soundon
  Visszatért azokra a helyszínekre, ahol híres lett.
  Sassy - sassy.hu
  2022. július 01.


  Megosztom
  Link másolása

  Három év után újra itt a Balaton Sound.

  A fesztiválon részt vesz Pumped Gabo is, aki gyűjtött maga mellé néhány félmeztelen férfit, majd beugrott a siófoki Tescóba fotó erejéig.

  "Hagyományőrző félmeztelen Tescóba menés a Sound 2. napján"

  - írta a posztszövegben.

  Pumped Gabo annak idején a Soundon lett híres, amikor 2015-ben egy videó készült arról, ahogyan önfeledten táncol Azóta Gabo Insta-influenszer lett, reality műsorokban szerepelt, kiállt a természetvédelem ügyéért, és nemrég a dj-zés világába is belekósolt.

  Most visszatért azokra a helyszínekre, ahol celeb lett belőle.

  Nagyon készült a Balaton Soundra, Insta-sztorikban osztotta meg, hogy fodrásznál, szoliban és természetesen konditeremben is járt, mielőtt Zamárdiba utazott volna. Azt is mondta, van egy olyan érzése, hogy az idei Soundon csoda fog történni. Az első napról posztolt is képeket.

  A félmeztelen vásárlásról Facebbok-oldalára és Instagram-profiljára is töltött fel fotót.

  Fotó: videó print screen


  Megosztom
  Link másolása


  CELEBRITY
  Ebben a dögös szettben bulizik a Balaton Soundon a gyönyörű magyar szépségkirálynő
  Viczián Viktória fotót is megosztott róla.
  Sassy - sassy.hu
  2022. július 01.


  Megosztom
  Link másolása

  Aki csak tudott, a Balaton Sound fesztiválra ment, ahol számos nemzetközi sztár lép fel. A résztvevők közt nemcsak Pumped Gabo tűnt fel, hanem Viczián Viktória szépségkirálynő is.

  A ma modellként dolgozó lány Kiss Virággal, a népszerű testépítővel osztott meg egy fotót, amelyen az nyár egyik legnépszerűbb fesztiválján láthatók. Csinos szerelésben, fekete rövidnadrágban és csipkés rövid felsőben buliznak.

  Viczián Viktória a 2017-es Miss World Hungary közönségdíjasa, I. udvarhölgye, a Miss Earth Hungary cím viselője. Régebben versenytáncolt, azonban ezt egy súlyos sérülés miatt abba kellett hagynia. 2015-ben jelentkezett először a versenyre, ahol a döntőbe jutott. 2016-ban jelentkezett a Miss Balatonra, ahol a legjobb 6 lány közé jutott. 2017-ben jelentkezett a Magyarország Szépe versenyére, ahol már a felkészítő táborban elnyerte a Miss Beauty Face címet.

  Párja a műugró Somfai Krisztián. Nemrég osztották meg a nyilvánossággal, hogy együtt járnak.


  Megosztom
  Link másolása


  CELEBRITY
  Elstartolt a Balaton Sound – Így bulizott Pumped Gabo az első napon, amikor Martin Garrix is zenélt
  „A szent föld kitárta kapuit, és mi itt vagyunk. A szent földön” - írta a Soundon ismertté vált celeb.
  Sassy - sassy.hu
  2022. június 30.


  Megosztom
  Link másolása

  Két év kihagyás után újra megrendezik a Balaton Soundot Zamárdiban. Biztosak vagyunk benne, hogy rengetegen várták már az egyik legnagyobb hazai zenei fesztivált, és nem volt ezzel másképp Pumped Gabo sem, akit éppen a Sound tett híressé. Ugye emlékeztek még arra arra a jellegzete "gyúrós táncra", amit a 2015-ben mutatott be Zamárdiban? Azóta Gabo Insta-influenszer lett, reality műsorokban szerepelt, nemrég pedig a dj-zés világába is belekósolt.

  Most azonban visszatért arra a helyszínre, ahol celeb lett belőle. Nagyon készült a Balaton Soundra, Insta-sztorikban osztotta meg, hogy fodrásznál, szoliban és természetesen konditeremben is járt, mielőtt Zamárdiba utazott volna. Azt is mondta, van egy olyan érzése, hogy az idei Soundon csoda fog történni.

  Persze Gabo már a fesztivál első napján ott volt, több képet is videót is posztolt Instagramra. "A szent föld kitárta kapuit, és mi itt vagyunk. A szent földön. A Soundon" - írta az egyik bejegyzéséhez.

  A kánikulában nem volt túlöltözve, estére azonban a lenge ing is lekerült róla, ahogy az a videókon is látszik. A celeb az első nap sztárfellépőjének, Martin Garrixnek a zenéjére is bulizott a barátaival, erről is készített videót.

  Címkép:pumped_gabo/Instagram


  Megosztom
  Link másolása