CELEBRITY

  Király(nő) kék – Katalin ebben a legújabb ruhakölteményben kápráztatta el a világot

  Egyre kiforrottabb a hercegné stílusa, sokak szerint egyértelműen a királynéi szerepre készül.
  Sassy - sassy.hu
  2021. november 02.


  Megosztom
  Link másolása

  Tetőtől talpig királykékben, és egy leendő királlyal - azaz a férjével, Vilmos herceggel - érkezett meg Katalin Cambridge-i hercegné tegnap este a Glasgow-i klímacsúcs egyik kiemelkedő eseményének számító fogadásra. A fogadást a hercegi pár adta a Vilmos kezdeményezésére idén először átadott környezetvédelmi díj, az Earthshot Prize nyerteseinek tiszeletére, de természetesen a világ vezetői közül is jó néhányan tiszteletüket tették az egyébként igen hangulatos, Clydeside szeszfőzdében tartott eseményen. Károly herceg, Kamilla hercegné, Boris Johnson, Joe Biden, Angela Merkel és Justin Trudeau is jó hangulatban iszogattak a Cambridge-i hercegi párral, miközben kivetítőn meghallgatták Erzsébet királynő videóüzenetét. Az uralkodó a klímacsúcs mintegy 200 résztvevőjét, befolyásos államfőket, miniszterelnököket szólított fel arra, hogy emelkedjenek felül a politikán a Föld jövőjének védelméért.

  Katalin a királyi család tudósítói és szakértői szerint egyébként az utóbbi egy évben komoly stílusváltáson "esett át", ruhakölteményei a korábbi tradicionális, sokszor kissé régimódinak tűnő öltözékek helyett mostanában jóval modernebbek, királynőibbek, és nem ijed meg egy kis hollywoodi csillogástól sem. Jó példa erre a szeptember végi, londoni James Bond premier, amelyen a hercegné egy görög istennőt idéző, színarany estélyiben jelent meg. Szinte minden jelentős divatmagazin és társasági lap címlapon hozta az ikonikus képet, ami, lássuk be, korántsem meglepő.

  Forrás: Daily Mail


  Megosztom
  Link másolása

  Címlapról ajánljuk

  Címlapról ajánljuk


  CELEBRITY
  „Olyan fájdalmaim voltak, hogy hangosan ordítottam” – VV Anett először mesélt arról, mi történt vele a rettenetes teaszeánszon
  Anett a Fókusznak adott interjúban azt mondta: úgy érezte, szó szerint a sátánt látta, és lelkileg soha nem lesz már a régi.
  Sassy - sassy.hu
  2022. augusztus 17.


  Megosztom
  Link másolása

  Mi is beszámoltunk róla, hogy rosszul végződött egy ayahuasca teaszeánsz Siklós környékén, és súlyos sérülésekkel került kórházba egy résztvevő. Az ayahuasca különféle növények főzetéből készült, hallucinogén hatású ital.

  Később kiderült, hogy az egykori valóságshow-szereplő, VV Anett (Béres Anett) a pórul járt lány, akit a szeánsz után, másnap, egy szőlősben találtak meg összetörve, rettenetes állapotban. Ötórás, életmentő műtétet hajtottak végre rajta, hetekig kórházban volt. Most az Rtl Klub Fókusz című műsorában mesélte el először ő maga, hogy mi történt azon a szörnyű éjszakán.

  Bárcsak kígyókat láttam volna, konkrétan én a sátánt láttam. Tényleg azt képzeltem, hogy a sátán belém akar költözni. A nőt, aki a szertartást tartotta, őt a sátánnak láttam” – emlékezett vissza hallucinációira Anett.

  Azt képzeltem, hogy ha elalszom, akkor örökre bent ragadok, nem fogok kijönni, ezért próbáltam magam felkelteni.

  Kapálózott, hogy ébren maradjon, azután kirohant a kocsijához, de mivel azt érezte, üldözik, rohanni kezdett, órákon keresztül, végül elért a szőlőshöz, ahol magatehetetlen állapotban megtalálták.

  Olyan fájdalmaim voltak, hogy hangosan ordítottam. És annyira fáztam már, annyira vacogtam, hogy a fogaim összeverődtek. Azt éreztem, hogy nem bírja az agyam tovább. És feküdtem és mondtam a jóistennek, hogy szeretnék meghalni.” – emlékezett.

  A lányt akkor már kétszáz önkéntes és rendőr kereste, kutyákat is bevetettek. Végül másnap találtak rá, és mentővel azonnal kórházba vitték. Elgörbült gerincét csavarokkal stabilizálták az orvosok.

  Anett beszámolója szerint a fizikai fájdalmak ellenére óriási hálát érez, hogy mindezt túlélte, a rémálmai is lassan megszűntek, de úgy érzi, lelkileg már soha nem lesz ugyanaz az ember, mint a szeánsz előtt.


  Megosztom
  Link másolása

  CELEBRITY
  Húsz év után összetalálkozott a Szívek Szállodája két sztárja – Így néznek ki ma
  Alig ismerünk rájuk!
  Fotó: Pinterest - sassy.hu
  2022. augusztus 16.


  Megosztom
  Link másolása

  A kétezres években kevés népszerűbb sorozat akadt a Szívek Szállodájánál, amelyet mind a mai napig végignézhetünk a Netflixen. Sőt 2016-ban egy mini folytatás-sorozatot is leforgattak hozzá, ami szintén elérhető a platformon – és a közönség szintén odáig van érte. Azt egyelőre nem tudjuk, hogy ehhez érkezik-e második évad, eddig úgy tűnik, hogy nem, pedig az izgalmas befejezés után mi nagyon megnéznénk, mit hoznak ki belőle.

  Mindenesetre addig is követhetjük a szereplők életét, például Luke-ét, aki kétségtelenül az egyik nagy kedvenc volt. Az őt alakító színész, Scott G. Patterson épp a sorozat Tristanjével (Chad Michael Murray) dolgozik együtt a Sullivans's Crossing forgatásán.

  És ha már összetalálkoztak, szerencsére lőttek egy közös fotót is!


  Megosztom
  Link másolása


  CELEBRITY
  Selena Gomez megmutatta az első fürdőruhás fotóját, amelyért „lekövérezték”
  Sőt, aljazták, gázosnak nevezték, és megbélyegezték, hogy szét van csúszva.
  Sassy - sassy.hu
  2022. augusztus 17.


  Megosztom
  Link másolása

  Egyre biztosabban halad az „ikon” kategória felé Selena Gomez. Az énekesnő, aki július 22-én tölötte be 30. életévét, tehát már tényleg nem nevezhető tinisztárnak, Instagramon 343 millió követővel büszkélkedhet, és lassan, de biztosan meghódítja a TikTokot is, ott már lassan 43 millióan követik.

  Kétségtelen, hogy a gyönyörű énekeső ezen a platformon jóval lazább, és jóval többet is mutat magából. Nem csoda, hogy az egyik legnépszerűbb videója az lett, amelyen olyan ütős dekoltázst villant, hogy öröm nézni.

  Legutóbbi videójában azonban egy nagyon kényes témát feszeget. Az énekesnő régóta a mentális egészség egyik globális élharcosa, és maga is sok egészségügyi problémával küzd (egyebek közt egy autoimmun betegsége, lupusza van).

  Most a body-shaming ellen kelt ki egy interjúrészlet posztolásával. Egy show-műsorban mutatta meg, melyik volt az első olyan bikinis fotója, amelyért a világsajtó és a közösségi média népe kövérnek nevezte, sőt gázosnak, és azt állították, teljesen szét van csúszva.

  A hozzászólók szerint a rózsaszín bikinis fotóval az égegyadta világon semmi probléma nincs, ahogy Selena testével sem. És aki ezért őt megszégyeníti, vagy követeli, hogy fogyjon le, az a világ összes fiatal nőjének nagyon rossz példát mutat, hiszen a csontsoványságot akarja normálisként beállítani.

  @jelena.moments queen. #selenagomez #fyp #foryou #foryoupage ♬ original sound - &lt3


  Megosztom
  Link másolása


  CELEBRITY
  Egészen felnőtt! Így néz ki ma Détár Enikő és Rékasi Károly fia
  A húszéves Zsigmond kész férfi.
  Sassy - sassy.hu
  2022. augusztus 16.


  Megosztom
  Link másolása

  Az egykori sztárpár fia, Rékasi Zsigmond szeptember elején tölti majd 21. születésnapját. A fiúról sem édesanyja, sem édesapja nem posztol sűrűn, most viszont Détár Enikő két közös fotót is megosztott.

  „A munkám a Balatonra szólított, és Zsebi fiam – legnagyobb örömömre – vállalta, hogy vezet és szórakoztat, vigyáz rám! Egyébként is nagy gyakorlata van ebben, hiszen a felnőtt férfi korát szinte azonnal vállalkozóként kezdte, személy és vagyonvédelemmel foglalkozik”

  – írja az előadóművész a Balaton-parti fotó mellé. Itt egyébként arra utal, hogy Zsigmond a gyakran kifogásolt Megmentelek Magyarország tagja, akik közbiztonsági tevékenységet folytatnak, nem egészen jogszerűen.

  Détár később két másik fotót is megosztott az estéjükről, amelyekről jól látszik, hogy igazán jól kijönnek egymással, mint anya és fia:


  Megosztom
  Link másolása