CELEBRITY

  Jennifer Aniston elárulta, hogyan küzdött meg a Jóbarátok befejezésével és a válással

  Volt mivel megbirkóznia...
  Sassy - sassy.hu
  2022. május 27.


  Megosztom
  Link másolása

  Jennifer Aniston emlékezetessé tette a szereplését Ellen DeGeneres beszélgetős műsorának utolsó epizódjában.

  Az Ellen DeGeneres Show csütörtöki fináléjában ugyanis a Brad Pitt-tel való szakításról és a válásról árult el részleteket.

  A híres talkshow 2003-ban indult, és 19 éven át futott nagy sikerrel. A műsorvezető számos hírességet látott vendégül a stúdióban, és presztízsértéke volt annak, ha valakit meghívtak. Miután a showműsor idei befejezéséről döntöttek, az utolsó részt még áprilisban felvették, ám az csak május 26-án került adásba.

  Jennifer Aniston feltűnése az Ellen DeGeneres Show fináléjában azért volt remek húzás, mert a 2003-as premier adásban éppen ő volt a talkshow első vendége. A színésznő azóta 20 alkalommal szerepelt a műsorban a 19 évad alatt.

  „Többet voltam a műsorodban, mint te adásban”

  - viccelődött a műsorvezetővel.

  A műsorban Jennifer Aniston arról az időszakról is beszélt, amikor elvált Brad Pitt-től. Amikor ugyanis Ellen DeGeneres megkérdezte tőle, hogyan birkózott meg 2004-ben azzal, hogy véget ért a Jóbarátok, a színésznő azt felelte:

  „Nos, elváltam, és terápiára jártam.”

  Majd hozzátette:

  „Ja, és szerepeltem egy filmben, a Szakíts, ha bírsz címűben.”

  Annak idején nagy nyilvánosságot kapott Jennifer Aniston és Brad Pitt szakítása. A pár 1998-ban jött össze, 2000 nyarán házasodtak össze. Házasságuk igazi hollywoodi sikersztorinak tűnt, egész addig, amíg 2005 januárjában szét nem költöztek. Aniston 2005márciusában adta be a válókeresetet.

  A bulvársajtó szerint a kapcsolatuk azért ért véget, mert Brad Pitt megcsalta a feleségét a Mr. és Mrs. Smith forgatása alatt Angelina Joli-val, akivel egyébként a válás után nem sokkal össze is jött. (Angelina Jolie azt nyilatkozta egyszer, hogy bár beleszeretett Brad Pitt-be a forgatás alatt, nem volt köztük viszony, mert soha nem kezdett volna nős férfival, hiszen az anyját annak idején megcsalta az apja.)

  Jennifer Aniston azt is mondta a szakítás és válás időszakáról, hogy új fejezetet akart nyitni az életében. Hagyni, hogy véget érjen minden, ami addig volt, és újrakezdeni.

  Egy bennfentes forrás szerint a két egykori szerelmes, Pitt és Aniston még mindig barátok, gyakran beszélnek egymással, kapcsolatuk szeretetteljes. A színésznő egyébként Howard Stern műsorában 2021-ben azt mondta, hogy Brad Pitt-tel haverok, és ebben nincsen semmi szokatlan annak ellenére, hogy történt, ami történt.

  Mint azt mi is megírtuk, 2022 februárjában rejtélyes videó tűnt fel Jennifer Aniston Instagram profilján. A színésznő szerelmes idézetet osztott meg Brad Pitt egyik filmjéből. Jennifer Aniston semmiféle magyarázattal nem látta el a videót, a rajongók azonban kombinálni kezdtek, mert 1998-ban forgatták a filmet, amikor Pitt összejött Anistonnal.

  Forrás: New York Post


  Megosztom
  Link másolása

  Címlapról ajánljuk

  Címlapról ajánljuk


  CELEBRITY
  Fotó – Ruha nélkül pózol Nádai Anikó a mindenórás babapocakjával
  Már csak napok választják el kisfia születésétől a szép műsorvezetőt.
  Sassy - sassy.hu
  2022. július 07.


  Megosztom
  Link másolása

  Bevállalós képet posztolt az Instagramjára (IDE kattintva nézheted meg) Nádai Anikó. A műsorvezetőnőt már csak napok választják el attól, hogy kezében tarthassa kisfiát, és természetesen rengetegen érdeklődnek, hogy jól van-e, minden rendben van-e.

  A ruha nélkül, bugyiban-melltartóban készült képen jól látszik, milyen hatalmas már Anikó meztelen babapocakja. A kép mellé ezt írta:

  "Köszönöm szépen, a rengeteg érdeklődést, jókívánságot!

  Bevallom az izgalom, a várakozás, a félelem és a fáradtság érzései keverednek bennem. Tényleg már csak napok választanak el attól, hogy kezemben tartsam a kisfiam 💙

  Elég sokat gondolkoztam, hogy meg merjem-e osztani ezt a fotót, de ez is én/mi vagyunk. Plusz 20 kiló és hatalmas pocak."


  Megosztom
  Link másolása

  CELEBRITY
  A Stranger Things sztárja közel 40 kilót fogyott a legújabb évadra – Most elárulta a titkát
  Annyit elöljáróban elmondhatunk, hogy a módszer nem bonyolult.
  Sassy - sassy.hu
  2022. július 06.


  Megosztom
  Link másolása

  David Harbourt az egész világ Jim Hopperként ismerte meg a Stranger Things első évadában. A pocakos rendőr azonban, aki folyton dohányzik és fánkot majszol, a negyedik évadra teljesen átalakult. (Ez persze nem is csoda annak fényében, hogy nagyjából nyolc hónapot töltött egy szibériai börtönben.)

  A színész most be is számolt arról, hogy hogyan készült a Netflix-sorozat legújabb évadára – vette észre a LadBible. Annyit persze mi is láthattunk, hogy rengeteget fogyott, hiszen a félmeztelen jelenetekben kockás hasat villantott, nem is beszélve arról, hogy az arca is kifejezetten beesetté vált. A BBC Breakfastben beszélve elárulta:

  „A harmadik évad végén 270 fontot nyomtam, amikor pedig elkezdtük ezt az évadot 190-et.”

  Csak hogy európai fejjel is kicsit könnyebb legyen a számolás: 270 font körülbelül 122 kilónak felel meg, míg a 190 nagyjából 86-nak. Ez annyit jelent, hogy mindenki Hoppere durván 36 kilótól szabadult meg a forgatás előtt. Nem semmi!

  Azt is elárulta, hogy hogyan sikerült elérnie a célsúlyt, bár lehet, hogy ez keveseknek lesz meglepő.

  „Nem egyszerű, sok nem-evés és éhezés van terítéken, ha ennyit akar fogyni az ember. Ez a titok, ha valakit a diétatitok érdekel: az csak annyi, hogy nem eszel.”

  Mondani persze könnyű!


  Megosztom
  Link másolása


  CELEBRITY
  Ki a legnagyobb nyertes? Így áll exeikkel a vagyonmegosztás Kulcsár Edinánál és G.w.M-nél
  A Blikkrúzs járt utána, hogy ki profitálhatott a legtöbbet a szerelmi négyszögből.
  Sassy - sassy.hu
  2022. július 07.


  Megosztom
  Link másolása

  Ahogy arról mi is beszámoltunk, nehéz és érzelmekkel teli egyezkedés áll Kulcsár Edina és Csuti mögött, hiszen "sok volt a fájdalom és a szomorúság. Ilyenkor az ember hajlamos arra, hogy elvigyék az érzelmei, nehéz tárgyilagosnak maradni."

  A gyerekekkel kapcsolatban szinte azonnal megegyeztek, a hároméves Medoxot és a kétéves Ninát együtt nevelik ezután.

  "Mindenben megegyeztük, de hogy miként, az csak ránk és a szűk baráti körünkre tartozik" – utasította el a részletekre irányuló kérdéseket Csuti.

  De bíróságra nem mentek a vagyonmegosztásért. A Blikk információi szerint a pár nemrég felépített, családi háza körülbelül 150 millió forintot ér, a megállapodás szerint a házban Csuti maradt a két gyerekkel. A házaspár közös cégének legutóbbi nyilvános mérlege szerint 135 millió forintos árbevétele volt.

  G.w.M és volt párja, Nagy Melanie viszont úgy tűnik, egyelőre nem tudták békésen rendezni a vitás kérdéseket. Hónapokig nyilvánosan üzengettek egymásnak, a két gyerek láthatása és a vagyonmegosztás és a gyerektartás miatt is, így szinte biztos, hogy ebből a válóperból hosszasabb bírósági huzavona lesz.

  A Blikkrúzs szerint azonban annyi már most kijelenthető, hogy bár egy ilyen nehéz helyzetben érzelmileg senki sem járhat jól, anyagilag és hírnév szempontjából Edina új párja, G.w.M tekinthető a legnagyobb nyertesnek, hiszen korábban csak a rajongói hallottak róla, az ország jelentős részének fogalma sem volt, ki ő, most viszont gyakorlatilag mindenki ismeri őt, ami a zenész-producernek komoly "reklámértéket" jelent.


  Megosztom
  Link másolása


  CELEBRITY
  Blikk: Molnár Gusztáv decemberig nem találkozhat kisfiával, rehabra megy
  Mostani feleségével, Viviennel is különköltöztek, de minden nap beszélnek.
  Sassy - sassy.hu
  2022. július 07.


  Megosztom
  Link másolása

  "Guszti is megértette, hogy a helyzet akkor tud nyugvópontra kerülni, ha ő meggyógyul, rehabilitációra megy, a lelkét és a függőségét is kezelik. Először magát kell rendbe tennie, utána a házasságunkat, majd a gyermekével való kapcsolatát." - nyilatkozta a Blikknek Fazekas Vivien, Guszit felesége.

  Vivien azt is elmondta, hogy Guszti egyre többet ivott azóta, hogy tavaly augusztusban volt párja, Ildikó azzal vádolta meg: ittasan bántalmazta közös gyereküket. A Drága örökösök egykori sztárja mindig nyíltan vállalta küzdelmét a függőséggel, mostani párja, Vivien pedig továbbra is támogatja. A fiát az exével kötött megállapodás szerint Guszti decemberig nem láthatja, addig csak a gyógyulásra koncentrál.

  Vivien szerint Guszti most Szlovákiában van, az édesanyjánál, és keresik neki a megfelelő intézményt, ahol sikeresen leküzdheti addikcióját.

  "Bízom abban, hogy a rehabilitáció hatásos lesz, tartson bármeddig, két hónapig, fél- vagy másfél évig. Nem tudjuk, mit hoz a jövő, azt sem, hogy mikor lesz Gusztinak munkája. Vannak lehetőségek a jövőre nézve, de szerintem mindegyiknek feltétele a teljes gyógyulás." - mondta Vivien.

  Megosztom
  Link másolása