CELEBRITY

  Így néznek ki kedvenc sztárjaink smink nélkül - mindenkit felismernél?

  Tökéletlenül tökéletesek!
  Sassy - sassy.hu
  2018. december 06.


  Megosztom
  Link másolása

  Míg pár évvel ezelőtt elképzelhetetlennek tűnt, hogy egy híresség teljes smink és belőtt frizura nélkül mutatkozzon a nyilvánosság előtt, az utóbbi időben egyre többen vállalják fel természetes szépségüket. Most összegyűjtöttük a 10 legváratlanabb sztárselfie-t, hogy láthassátok, a tökéletlenségben rejlik az igazi szépség!

  1. Cindy Crawford

  @SamanthaMcMillin_Stylist nominated me to join the #WOKEUPTHISWAYchallenge - to help support the journey back to realness...and I accepted! No filter, no makeup, no hair product (except what was left from yesterday's shoot-ha!). I now nominate @cturlington, @helenachristensen, and @gailelliottofficial. PLEASE READ BELOW ✨ * * * Repost @ashleypweston: Social media is a powerful tool where you're in charge of WHAT/WHEN/WHERE/HOW you want to present yourself to the world. And of course we all want to present perfection - who doesn't love a good filter?? But why do we think posting our authentic, real self is somehow not ❤️-able enough? It's time to wake up. Your true YOU is 💥🙌🏽💣🔥🖤!!! Today I stand here with @iamfashionlaine & @ladygaga's @btwfoundation to support the #WokeUpThisWayChallenge & bring some realness back to social media. And now I'm asking YOU to be part of this challenge too and bring awareness and spread this much-needed conversation around the world. Let's unite and do this altogether! . 1️⃣. Post a photo of yourself how you look when you wake up in the morning (no hair done, no makeup, no filter!!) with the hashtag #WokeUpThisWayChallenge and talk about how you're spreading the message to bring realness back to social media . 2️⃣. Tag 3 (or more!) friends to challenge them next to post a morning photo . 3️⃣. If you aren't ready to share your unfiltered morning selfie, instead donate money to @ladygaga's @btwfoundationwhich is committed to promoting the wellness of young people and inspiring them to create a kinder, braver world.

  88.6k Likes, 1,209 Comments - Cindy Crawford (@cindycrawford) on Instagram: "@SamanthaMcMillin_Stylist nominated me to join the #WOKEUPTHISWAYchallenge - to help support the..."

  2. Gal Gadot

  Throwback to Recording Ralph Breaks the Internet ⏺️⏹️⏩

  1.6m Likes, 5,528 Comments - Gal Gadot (@gal_gadot) on Instagram: "Throwback to Recording Ralph Breaks the Internet ⏺️⏹️⏩"

  3. Jennifer Garner

  It is only fitting that beautiful, tenacious, other worldly @juliettelewis was born on the summer solstice. We need max sunshine to take you in, Juliette. Happy birthday, sweet lady, I miss you already. 😭❤️😭❤️😭#CampingHBO #lastday #soulsister

  220.8k Likes, 2,311 Comments - Jennifer Garner (@jennifer.garner) on Instagram: "It is only fitting that beautiful, tenacious, other worldly @juliettelewis was born on the summer..."

  4. Zendaya

  Instagram post by Zendaya * Mar 29, 2017 at 10:52pm UTC

  1.1m Likes, 4,587 Comments - Zendaya (@zendaya) on Instagram

  5. Christina Aguilera

  hi mom @papermagazine #Transformation #xtinaPAPER

  405.4k Likes, 12.3k Comments - Christina Aguilera (@xtina) on Instagram: "hi mom @papermagazine #Transformation #xtinaPAPER"

  6. Salma Hayek

  #nofilter #noretouching

  636.9k Likes, 7,961 Comments - Salma Hayek Pinault (@salmahayek) on Instagram: "#nofilter #noretouching"

  7. Drew Barrymore

  #summer Happy and taking the advice of the wise ones. Somehow things are being put into practice.

  491.7k Likes, 5,336 Comments - Drew Barrymore (@drewbarrymore) on Instagram: "#summer Happy and taking the advice of the wise ones. Somehow things are being put into practice."

  8. Alicia Keys

  Here's to the goddess within all of us. I've grown so much during this trip to #ancient #Kemet And it's been a blessing to share pieces of it with you. Thank you as always for you beautiful energy. .👁❤️ U

  181.3k Likes, 1,153 Comments - Alicia Keys (@aliciakeys) on Instagram: "Here's to the goddess within all of us. I've grown so much during this trip to #ancient #Kemet And..."

  9. Eva Longoria

  On my way to Dubai! Thx @emirates for sponsoring the amazing @globalgiftfoundation in Dubai! See you guys soon!

  47.1k Likes, 219 Comments - Eva Longoria Baston (@evalongoria) on Instagram: "On my way to Dubai! Thx @emirates for sponsoring the amazing @globalgiftfoundation in Dubai! See..."

  10. Nicole Richie

  Brushed my teeth, washed my face, & brushed down my JLOs. Night night bbs. 😘

  29.3k Likes, 650 Comments - Nicole Richie (@nicolerichie) on Instagram: "Brushed my teeth, washed my face, & brushed down my JLOs. Night night bbs. 😘"


  Megosztom
  Link másolása

  Címlapról ajánljuk

  Címlapról ajánljuk


  CELEBRITY
  Shane Tusup üvöltve rohant Szabó Zsófi édesanyja felé - Döbbenetes részletek a szakításról
  Állítólag nagyon elfajult egy vita.
  Sassy - sassy.hu
  2022. május 25.


  Megosztom
  Link másolása

  Bombaként robbant múlt héten a hír: az álompár, Szabó Zsófi és Shane Tusup felbontották az eljegyzésüket. Ezt a két híresség egy-egy poszttal, az Instagram-oldalaikon jelentette be. Azt már ezekben a bejegyzésekben is kikötötték, hogy nem szeretnének részleteket közölni a szakításról.

  Ennek ellenére rendszeresen szólalnak meg a párhoz közel álló felek, és osztanak meg újabbnál újabb részleteket a szakításról.

  A Bors információi szerint egy heves vita vezetett ideáig, amely során Szabó Zsófi annyira megijedt, hogy már rendőrt akart hívni. A veszekedés ugyanis annyira elfajult, hogy Tusup – aki korábbi sajtóinformációk szerint indulatkezelési gondokkal küzd – teljesen kikelt magából: őrjöngött, Zsófit pedig bezárta egy szobába, aki ott pánikrohamot kapott.

  A kétségbeesett lány ekkor hívta fel az édesanyját, aki a helyszínre érkezett. A családhoz közel álló forrás a lapnak elárulta, hogy amikor Pálma a helyszínre érkezett, az edző még dühösebb lett.

  „Elkezdett futni az anyósjelöltje felé, torkaszakadtából ordítva. Olyan vehemensen, hogy Pálma asszony nem lehetett biztos benne, hogy meg fog állni…. De szerencsére az utolsó pillanatban megállt”

  – közölte az informátor. Hozzátette: mindez a ház előtt történt, azaz több szomszéd is láthatta és hallhatta a vitát.


  Megosztom
  Link másolása

  CELEBRITY
  Birkának nevezte a kommentelőket G.w.M, népharag zúdult rá
  "Birkák miatt vagy ott, ahol vagy!" - írták sokan. Nem volt jó húzás a rappertől.
  Sassy - sassy.hu
  2022. május 24.


  Megosztom
  Link másolása

  Idén az egyik legtöbb reakciót kiváltó celebhír Kulcsár Edina és G.w.M kapcsolata volt, miután közzétették, hogy egymásba szerettek, és együtt szeretnék folytatni az életüket.

  Mivel mindketten párkapcsolatban voltak, két-két gyerekkel mindkét "oldalon", számtalan kihívással és a nyilvánosság kritikájával is szembe kellett nézniük.

  Kulcsár Edina az RTL Klub Reggeli című műsorában elárulta, hogy lelkileg a nagy mélyponton már túl van. Azóta az is kiderült, hogy közös családi házukban Csuti maradt a gyerekeikkel, de a két kicsit továbbra is közösen, megosztva nevelik Edinával.

  Varga Márk, vagy ahogyan az ország ismeri, G.w.M. pedig elárulta, hogy már összeköltöztek Edinával, és bár rengeteget dolgozik, nehéz "összelogisztikázni" a munkát és a családot, igyekszik minél több időt tölteni a gyerekeivel és Edinával is.

  A rapper anyagi helyzete legutóbb akkor került a figyelem középpontjába, amikor konfliktusba keveredett exével, Melanie-val a két gyerekük után fizetendő gyerektartás összegéről, illetve amikor egy méregdrága Mercedes S osztállyal pózolt az Instagramon.

  A rapper többször elmondta, hogy nem érdeklik a kritizálók és a fanyalgók, most viszont úgy tűnik, mégis besokallt, és talán túl is lőtt a célon. Egy fotót posztolt, amelyen egy Merci és egy magánrepülő előtt áll, és ezt írta mellé: "Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?"

  A kommentáradat, amit kapott, kicsit sem nevezhető hízelgőnek (bár akadt egy-két dicsérő is). De többségében elmondható, hogy a hozzászólók nem ájultak el a posztszövegtől, sőt, inkább vérig sértődtek és felháborodtak. Íme néhány a (szalonképesebb) kommentek közül:

  "Szeretem minden zenéjét, csak kezdem a személyiségét megutálni! Birkák miatt vagy ott, ahol vagy! Mióta Edinával van. annyira el van szállva magától, de lehet, csak én látom így!"

  "Mondjuk a "birkákból" élsz.... Majd amikor a nyáj tovahalad, ne lepődj meg."

  "Mekkora egód van, hihetetlen."

  "Birkàk nélkül nincs Farkas!!!!!!!! De ki dönti el, ki a birka és ki a farkas?? Csak nem Te? Kis Miska vagy Te még a farkashoz! Most követlek ki!! Pà."

   

  A bejegyzés megtekintése az Instagramon

   

  ⚜️G.w.M⚜️ (@gwmmusic) által megosztott bejegyzés


  Megosztom
  Link másolása


  CELEBRITY
  Vajna Timi megnyitotta a bikiniszezont – már ha az alig takaró két kis fecnit annak lehet nevezni
  Rafinált darab, az biztos.
  Sassy - sassy.hu
  2022. május 24.


  Megosztom
  Link másolása

  A Los Angelesben élő Tímea, Andy Vajna özvegye mostanában a legjobb úton halad afelé, hogy globális Insta-sztár legyen. A három éve megözvegyült Timi (erről is megemlékezett egy posztban), aki nemrég hivatalosan is megszerezte az amerikai állampolgárságot, varázslatos helyszíneken, gyönyörű ruhákban, vagy éppen anélkül mutatja meg lassan félmilliós rajongótáborának tökéletes testét.

  Timi természetesen keményen edz azért, hogy így nézzen ki, és erről is rendszeresen posztol. A munkának jól látható eredménye van: Timi legutóbbi fotósorozatán, amely Palm Springs-ben, a híres Coachella fesztiválon készült, láthatóan minden eddiginél nádszálkarcsúbban jelent meg.

  Legutóbbi posztjában pedig a világ eddigi talán legrafináltabb bikinijét öltötte magára. A két tépdelt szélű, fekete kis fecni csak igen nagy jóindulattal nevezhető bikinifelsőnek, de tény, hogy valamicskét azért takar. Timi ezzel láthatóan rárúgta az ajtót az idei nyár fürdőruha-trendjeire, a legújabb divat szerint ezek szerint a "kevesebb, több" elv érvényesül.

   

  A bejegyzés megtekintése az Instagramon

   

  Timea Vajna (@timeavajna) által megosztott bejegyzés


  Megosztom
  Link másolása


  CELEBRITY
  „Vagy nem!” – vágta rá Szabó Zsófi arra, hogy az ismét szerelmes Horváth Gréta szerint mindenki megtalálja az "ikerlángját"
  Zsófi pár napja bontotta fel eljegyzését Shane Tusuppal, érthető, hogy nem túl optimista.
  Sassy - sassy.hu
  2022. május 24.


  Megosztom
  Link másolása

  Horváth Gréta volt az egyik vendég kedden az RTL Klub Reggeli című műsorában, számolt be róla az SZMO. Az influenszer beszélt arról, hogy nemrég életmódot váltott, jelenleg nagyon élvezi az életét, és tele van energiával.

  Ezután hosszan mesélt az új szerelméről, illetve arról, hogy korábban neki is voltak párkapcsolatai, amik zátonyra futottak.

  "Soha nem szabad elkeseredni, mert mindig okkal történik minden. És én tényleg hiszek abban, hogy előbb-utóbb mindenki meg fogja találni azt, aki neki az igazi ikerlángja" - fejtette ki Gréta, mire Szabó Zsófi úgy reagált: "vagy nem, de mindekinek sok sikert kívánunk!"

  Érthető, hogy a műsorvezető nem optimista, hiszen néhány napja jelentette be, hogy felbontották az eljegyzésüket Shane Tusuppal.

  A bulvárlapok információi szerint a műsorvezető Shane viselkedése miatt döntött a szakítás mellett. Később az is kiderült: a trénernél előjöttek a gondok, hogy nehezen tudja kontrollálni az indulatait és az öntörvényűségét. Zsófival többször is veszekedtek, az egyik ilyennél a műsorvezető pánikrohamot kapott.


  Megosztom
  Link másolása