CELEBRITY

  "Hogy lehet valakinek ilyen szép bőre?" Dylan Sprouse új Insta-szelfijét szétszedik a rajongók

  Palvin Barbi szerelme Instán önmagáról soha nem posztolt - eddig. De ez a szelfi egyszerűen GYÖNYÖRŰ. Dőlnek is az ajnározó kommentek.
  Sassy - sassy.hu
  2018. október 22.


  Megosztom
  Link másolása

  "Úgy nézek ki, mint egy Wall Street-i gazfickó" - írta Dylan a tökéletes fotó mellé. A lassan egymillió lájk mellé kapja is a válaszokat bőven:

  "Nem, úgy nézel ki, mint az én álompasim."

  "Hogy lehet valakinek ilyen gyönyörű bőre?"

  "SZERETLEK!"

  Mitagadás, nekünk sem a Wall Street jutott az eszünkbe...


  Megosztom
  Link másolása

  Címlapról ajánljuk

  Címlapról ajánljuk


  CELEBRITY
  "Május 1-jén még halálosan szerelmesek voltatok. 17 nap alatt mi változott?" – Szabó Zsófi és Shane Tusup kapott hideget-meleget váratlan szakításuk miatt
  Két hete még tombolt a szerelem.
  Sassy - sassy.hu
  2022. május 19.


  Megosztom
  Link másolása

  Instagram-posztban közölte Shane Tusup és Szabó Zsófi, hogy felbontották eljegyzésüket.

  A páros novemberben vállata fel kapcsolatát, a karácsonyt már mindkettejük családjával együtt töltötték. Az eljegyzésre idén februárban került sor, sőt, egy interjúban már azt is sejtetni engedték, hogy idén összeházasodnak.

  Szabó Zsófi és Shane Tusup most nagyjából egy időben közölt egyenposztjukban jelentették be (Zsófiét IDE, Shane-ét IDE kattintva olvashatjátok), ezt írták:

  "Szeretnénk a saját oldalunkon elmondani a minket követőknek, hogy eljegyzésünket Zsófival felbontottuk. Sehol sem szeretnénk erről nyilatkozni, ezért megkérünk mindenkit, hogy ezt tartsák tiszteletben."

  Két és fél hete, anyák napján Shane még egy olyan posztot osztott meg az Instagramon, ahol kiemelte: annak idején Zsófi anyai oldalába szeretett bele, és élete szerelmének tartja a színésznőt.

   

  A bejegyzés megtekintése az Instagramon

   

  Shane Tusup (@shanetusup) által megosztott bejegyzés

  A rajongókat érthető módon teljesen összezavarta a hirtelen szakítás, volt, aki sajnálta, volt, aki számított rá, és bőven voltak, akik alaposan beolvastak a párnak, amiért a nagy szerelmet mindenhol világgá kültörték, de a szakítás már hirtelen "magányügy" lett. Íme néhány komment:

  "Sajnálom, hogy így alakult! Ragyogtatok egymás mellett. Legyen neked, nektek ez egy szép, szerelmes emlék, az összes tanításával!"

  "Újabb leszedendő tetkó..."

  "Bezzeg az eljegyzésről, mindenről több oldalas cikk van, de a szakítás már magánügy?!"

  "Bezzeg amikor minden szupi volt, akkor jó volt a címlapon lenni. Ha elbaxodik akkor meg nem nyilatkozunk, mert az nem a közönségre tartozik..."

  "Május 1-jén posztolt képed alapján még halálosan szerelmesek voltatok. Mi változott meg ebben a 17 napban?"

  "Ez gyorsabb volt, mint gondoltam."


  Megosztom
  Link másolása

  CELEBRITY
  Hálószobai teljesítményével csavarta el Hódi Pamela fejét Tóth Bence
  Ahogy a régi mondás tartja: a külső megfog, a belső megtart, a jó szex hozzáláncol...
  Sassy - sassy.hu
  2022. május 18.


  Megosztom
  Link másolása

  Ismét útjára indult a TV2 régi-új sztárpáros vetélkedőshowja, a Drágám, add az életed! A műsorban Köllő Babett és Till Attila állítják megoldandó feladatok elé a párokat, akik között a keddi adásban Hódi Pamela és férje, Tóth Bence is megjelentek. A párok ezúttal többek között egy kvízben mérettettek meg. A feladat lényege az volt, hogy a páros tagjai a három válaszlehetőség közül kilencszer ugyanazt a válaszlehetőséget jelöljék meg – részletezi az SZMO.

  A játék során sokféle kérdés felmerült, köztük néhány pikáns téma is. Az egyik például azt taglalta, hogy Tóth Bence mihez ért a legjobban: a dirigáláshoz, a hancúrozáshoz vagy a barkácsoláshoz. A pár szinte azonnal megjelölte a hancúrozást, mire Bence megjegyezte: biztos a megoldásban, mivel ezért jöttek össze az elején Pamelával.

  Azért jöttetek össze, mert jól barkácsolsz?

  – kérdezte Köllő Babett, mire Tóth Bence rávágta: „Az ágyban, ja.” Erre Pamela elmosolyodott, majd egy gyors bólintás után csitítani kezdte férjét, hogy ne firtassák ezt a témát, mert Bencét „nem kell feltornázni”.

  Fotó: TV2


  Megosztom
  Link másolása


  CELEBRITY
  Tóth Andi szexin, az ágyban – Minden férfit álmát posztolta az énekesnő az Instára
  Nem semmi.
  Sassy - sassy.hu
  2022. május 19.


  Megosztom
  Link másolása

  A Dancing with The Stars című műsor győztes párjának énekeső tagja mindig valami sokkoló, új dobással lepi meg rajongóit. Mi is beszámoltunk róla, amikor egy horrorba illő húzással, egy hatalmas konyhakéssel posztolt az Instán, amely majdnem kitakarta őt.

  Ám Andi nem vérengzésre készült, hanem így promotálta évindító klipjét, atedalod címmel.

  A különleges ruhakollekcióiról és szettjeiről is híres énekeső lassan igazi szex-szimbólummá növi ki magát.

  Legújabb Insta-fotóin vélhetően igen sok férfirajongója álmát váltja valóra: egy szál, pici pizsamasortban, és alig-topban pózol egy ágyban, pihe-puha párnák közt.

  A két kép (a poszt lapozható) Noszvajon készült, egy erdei pihenőházban, ahol Andi épp kiereszti a gőzt.


  Megosztom
  Link másolása


  CELEBRITY
  Tényleg ő az? A Stranger Things gyereksztárja szexi szőke hajzuhataggal hódít
  Jobban mondva egykori gyereksztárja, hiszen Millie Bobby Brown igazi nővé cseperedett.
  Sassy - sassy.hu
  2022. május 18.


  Megosztom
  Link másolása

  Fotó: Netflix

  Most, hogy hamarosan érkezik a métán népszerű sorozat negyedik és egyben záró évada, egyértelmű, hogy mindenki Stranger Thing-lázban ég. Az első epizódok óta azonban nemcsak a sztori fejlődött sokat, hanem a karakterek és maguk az őket alakító színészek is. Így a közönség nemcsak az új részeket várja izgatottan, hanem azt is, hogy mire számíthatnak a gyerekszínészből felnövő szereplőktől.

  Millie Bobby Brown kétségtelenül a show egyik legnagyobb sztárja, és ő az, akit talán a legnagyobb figyelem övez.

  Az Elevent alakító színésznő igen nagy utat járt be 2016., azaz a sorozat kezdete óta, így érdemes is rá odafigyelni. Számtalan világmárkával kezdett együtt dolgozni, például a Converse-zel és a Pandorával, olyan izgalmas szerepeket kapott, mint Elena Holmes alakja, de elindította saját bőrápolási és sminkmárkáját is. Emellett pedig valódi, szexi nővé cseperedett.

  Ezt legutóbb a 4. évad bemutató partiján láthatta a nagyközönség. Itt Millie egy nagyon extra szabású fehér ruhakölteményben jelent meg, amit a korzet-stílus, egy feltűnő öv és a fekete hálós rész tett igazán különlegessé. Na és persze a színésznő új frizurája! Már korábban is láthattuk, hogy elkezdett kiszőkülni, most viszont teljes pompájában láthattuk a szőke, derékig érő, frufrus sörényt. Nem is csoda, hogy a párja, Jake bon Jovi büszkén pózolt mellette az eseményen!

   

  A bejegyzés megtekintése az Instagramon

   

  Millie Bobby Brown (@milliebobbybrown) által megosztott bejegyzés


  Megosztom
  Link másolása