CELEBRITY

  "Hamupipőkéből Quasimodóvá tettek egy pillanat alatt, hazugságok alapján" – Megrázta a világot Johnny Depp első vallomása feleség-bántalmazási perében

  A sztár egy amerikai bíróságon, megtörten beszélt a házasságáról Amber Hearddel, aki állítása szerint tönkretette az életét.
  Sassy - sassy.hu
  2022. április 20.


  Megosztom
  Link másolása

  Vádak, bírósági tárgyalások, rémtörténetek. Véget nem érőnek tűnik az 58 éves világsztár, Johnny Depp és exfelesége, a szintén színésznő Amber Heard gyűlölködése.

  A házaspár 2017-ben vált el hivatalosan, és rá egy évre a most 35 éves Heard írt egy véleménycikket Johnnyról (nem írta le a nevét, de egyértelműen rá utalt), amelyben azt állította, hogy bántalmazta őt. Heard a házasságon belüli erőszak áldozatainak egyik szimbólumává vált sokak számára, egészen addig, amíg a megvádolt exférj visszavágott. Először egy brit bulvárlapot, a The Sunt perelte be Angliában, amely "feleségverőnek" titulálta őt. A tárgyalás Angliában zajlott, és a pár életéről sokkolóan csúnya részletek láttak napvilágot.

  Johnny állítólag rengeteget ivott és drogozott, Heard dührohamokat hapott, egyszer egy borosüveget is a férjéhez vágott, amellyel levágta a férfi ujjának egy darabját, egy másik alkalommal pedig szó szerint "odapiszkított" a férje ágyára, a frissen mosott ágyneműre. Üvöltözéseikről, sokszor órákig tartó veszekedéseikről a tanúként hívott testőreik és barátaik is beszámoltak, ám azt mindegyikük állította, hogy Depp fizikailag soha nem bántalmazta a feleségét.

  A brit perben Depp nem nyert, a bíróság szerint a házasság kölcsönösen bántalmazó volt. Depp viszont úgy érezte, tönkretette őt ez az ügy, a Karib-tenger kalózai 4. részéből is kirúgták emiatt, ezért most Amerikában pereli volt feleségét becsületsértésért 50 millió dollárra.

  Depp első meghallgatása tegnap volt a bíróságon. A színész láthatóan megtörten számolt be arról, hogyan tette tönkre az életét egy házasság, amely már hat éve véget ért (feleségének 7 millió dollárt fizetett ki a váláskor). "Hamupipőkéből Quasimodóvá tettek egy pillanat alatt, hazugságok alapján" - mondta. Depp szerint exneje "hazudik, hazudik és hazudik", ezzel besározta a hírnevét, tönkretette a karrierjét, és meghurcolta két gyermekét, akik a házasságuk idején 14 és 16 évesek voltak (nem Heard az anyjuk, hanem Johnny előző felesége, Vanessa Paradis).

   

  A bejegyzés megtekintése az Instagramon

   

  The Celeb Post (@thecelebpost_tcp) által megosztott bejegyzés

  A színész nem tagadta, hogy bántalmazó gyerekkora miatt korán rászokott a nyugtatókra, az alkohollal és a droggal is meggyűlt a baja, de kategorikusan kijelentette, hogy "soha nem ütötte meg a feleségét, ahogyan egyetlen más nőt sem."

  Elmesélte, hogy amikor egy filmforgatáson megismerkedtek, Amber Heard tündéri volt, "túl szép, hogy igaz legyen". Másfél évig ragaszkodó, szeretetteli, kedves és gyengéd volt vele a nő, aztán kezdtek sokasodni a gyanús jelek, és Heard körülbelül újabb másfél év alatt "egy teljesen másik emberré változott át."

  Johnny szerint az volt az egyik fordulópont, amikor Heard dührohamot kapott, mert a férje egy forgatási nap után hazaérve maga vette le magának a csizmáját, pedig azt mindig Heard szokta. "Jött felém, és iszonyú ijesztően azt mondta: levetted a csizmádat. Hogy merészelted? Azt mindig én szoktam. Megtörtem a rutinját, és ettől robbant. Soha nem láttam még azelőtt ilyesmit."

  Az már az eddigi bírósági meghallgatásokból is sokaknak egyértelmű, hogy egy végtelenül mérgező, "balhés", egymást szidalmazó, kegyetlen veszekedésekkel teli házasságról beszélünk. De hogy valójában ki volt a bántalmazó és ki a bántalmazott, abban megoszlanak a vélemények. Depp rajongótábora óriási, de tény, hogy az ügyben eddig ő sem tűnt fel valami jó színben.

  A tárgyalás még hetekig elhúzódhat, de bárki is nyer, kérdéses, hogy Johnny Depp valaha vissza tudja-e állítani korábbi jó hírét.

  Law&Crime Network/Youtube

  Daily Mail


  Megosztom
  Link másolása

  Címlapról ajánljuk

  Címlapról ajánljuk


  CELEBRITY
  Őrült videón, ahogy Majka felesége, Dundika tombolva mulat a VOLT Fesztiválon
  „Amikor egy anya kiszabadul” - írta az egyik kommentelő.
  Sassy - sassy.hu
  2022. június 29.


  Megosztom
  Link másolása

  Majka és a Dundika néven ismert, gyönyörű modell, Majoros Hajni hosszú, együtt töltött évek és két közös gyermek után tavaly házasodott össze, a magyar sztárvilág színe-java előtt.

  A kapcsolatuk valóban nagyon erősnek tűnik, annyira, hogy a nyilvános "hülyéskedés" is belefér. A Promotions szúrta ki azt a vicces TikTok videót, amelyet Majka osztott meg feleségéról. Hajni a VOLT Fesztiválon, a Bomfunk MC's „Freestyler”-ére tombol önmagáról teljesen megfeledkezte.

  "Hajnal mulat" - írta a videóhoz Majka, nevetős szmájlik kíséretében, és tény, hogy a videó eddig több, mint 60 ezer nézőjét szintén elvarázsolta Dundika őrült tánca.

  Bár akadtak fanyalgó hozzászólók, akik szerint ez ciki, a többség nagyon aranyosnak találta a kétgyerekes anyukát, akit egyszerűen csak elragadott a nyár, a hangulat, és a bulizás fílingje.

  @majorospeterHajnal mulat😆😆😆♬ eredeti hang - Majoros Peter


  Megosztom
  Link másolása

  CELEBRITY
  Videó – Felpofozták Tóth Gabit, de visszaadta
  A felvétel az énekesnő erdélyi koncertje után készült.
  Sassy - sassy.hu
  2022. június 29.


  Megosztom
  Link másolása

  Alaposan pofoncsapták Tóth Gabit egy erdélyi koncertje utáni, sírva-röhögős bulin - szúrta ki a Blikk.

  Az énekeső persze azonnal visszatámadt, és a pofoncstáról egy Instagram-videó is nyilvánosságra került, de a dolog azért nem véresen komoly. Az egész ugyanis egy játék miatt történt.

  Gabi és haverjai a koncert után kő-papír-olló csatával múlatták az időt. A játék lényege az volt, hogy vizet vettek a szájukba, azután jött a kő-papír-olló, persze a vizet nem szabadott kiköpni, és a vesztes egy tortilla-lappal alaposan arcon csaphatta a vesztest.

  Az első pofon Gabi arcán landolt, a videó szerint jó embereset kapott, és nem is maradt adósa a "feladónak" - a következő körben úgy visszasuhintott, ahogy azt egy ilyen magabiztos nőtől, mint Gabi, el is vártuk.

   

  A bejegyzés megtekintése az Instagramon

   

  megadja (@shitstagram_megadja) által megosztott bejegyzés


  Megosztom
  Link másolása


  CELEBRITY
  Az egész net a Barbie-film új werkfotóján röhög, mert Margot Robbie és Ryan Gosling mögött jókorát villant egy strandoló nő
  Ahogy elnézzük, a hölgy világsztár lesz...
  Sassy - sassy.hu
  2022. június 29.


  Megosztom
  Link másolása

  Ahogy arról mi is beszámoltunk, 2023. július 21-én kerül világszerte a mozikba a Barbie-film. A világ legikonikusabb babájáról (sőt, női-férfi babapárjáról) filmet, méghozzá nagy költségvetésű, hollywoodi szuperprodukciót csinálni önmagában merészségnek tűnik.

  A Warner Bros stúdió még erre is rátett egy lapáttal, amikor a forgatókönyvet és a rendezést is egy igen kevéssé konvencionális film, az öt Oscar-jelölést bezsebelt, 2017-es Lady Bird rendezőjére, Greta Gerwigre bízta.

  Sajtóinformációk szerint bőven akadtak bonyodalmak a főszereplő kiválasztása körül. Míg a híres Mattel-baba férfi párjának, Kennek a megformálására könnyen megszerezték Ryan Goslingot, magát Barbie-t először Amy Schumer kapta meg, ám a színésznő otthagyta a produkciót, és a szerep végül Margot Robbie-é lett.

  A forgatásról már több werkfotó is kiszivárgott (a babának öltöztetett sztárpáros szenzációsan néz ki), ám ezek közül kétségtelenül a legutóbbi aratta a legnagyobb sikert.

  És nem Gosling vagy Robbie miatt. A Barbie-nak és Kennek öltözött, rózsaszín-sárga szettben, együtt görkorcsolyázó páros mögött ugyanis egy telefonnal fényképező, strandoló nő látható, aki első pillantásra anyaszült meztelen.

  A közösségi média azonnal felkapta a fotót, milliók találgatták, hogy a valószínűleg teljesen gyanútlan hölgy (a jelenetet Los Angeles egyik felkapott tengerpartján, Venice Beach-en vették fel) hogyan lehetett ilyen merész.

  Csak gondos megfigyelés után derült ki, hogy a nőn van fürdőruha, ám teljesen megegyezik a teste színével, ezért kelt olyan benyomást, mintha nem lenne rajta semmi. A kommentelők mindenesetre jót szórakoztak a bakin.

   

  A bejegyzés megtekintése az Instagramon

   

  Pau 🌱 (@unacinefiladelibra) által megosztott bejegyzés

  The Sun


  Megosztom
  Link másolása


  CELEBRITY
  Így van most Bruce Willis – kislányával közös, kutyasétáltatós videót osztott meg felesége a beteg sztárról
  Állandó felügyeletre szorul, a család van vele, de a kedélye jó.
  Sassy - sassy.hu
  2022. június 28.


  Megosztom
  Link másolása

  Ahogy arról a teljes nemzetközi sajtó beszámolt, abbahagyta a színész pályát a 67 éves Bruce Willis, mert afáziát diagnosztizáltak nála. A betegség a beszéd- és íráskészséget akadályozza. A hírt áprilisban felesége, Emma Heming-Willis és volt felesége, Demi Moore az Instagramon közölte.

  „Bruce sok gondolkodás után döntött úgy, hogy feladja a karrierjét, amely oly sokat jelentett számára” – írta a családja közös közleményében.

  A 67 éves Willist azóta családja óvó szeretete veszi körül. Felesége, a 44 éves Emma és két kislányuk, a 8 éves Evelyn Penn és a 10 esztendős Mabel Ray van vele éjjel-nappal.

  Emma van vele a legtöbbet, akit összetört a hír, hogy valószínűleg végig kell néznie párja leépülését, de Bruce és a lányaik miatt minden erejét összeszedte, hogy egyben tartsa a családot. Legutóbb Emma Instasztorijában egy rövid videót tett közzé, amelyen Bruce és Evelyn a kertjükben játszanak a család kutyájával, egy szibériai husky-val.

  De Apák napján a is posztolt a feleség egy aranyos fotót Bruce-ról és az egész családról, ahogy viccesen a szőnyegen birkóznak.

  A Die Hard sztárja mellé egy állandó segítőt, "asszisztenst" is felvettek, hogy minden percben legyen vele valaki, és így garantálják a biztonságát. A betegsége ugyanis a kognitív képességek károsodásával is együtt jár, tehát előfordulhat, hogy valami baleset történhet, ha egyedül hagyják.

  Az afázia összefoglaló elnevezése mindazon nyelvi zavaroknak, amelyek organikus agyi sérülés (agyi érkatasztrófa, tumor, traumatikus agysérülés, degeneratív betegségek) következtében jönnek létre, és a már kialakult nyelvi képességet érintik. A szó görög eredetű, jelentése „beszédtelenség”.

  Van olyan formája, amely javítható, sőt akár gyógyítható is, de hosszas kezelést igényel, és kortól, illetve a betegség természetétől függően sok esetben csak nagyon kevés javulást lehet elérni.

  Bruce Willis-nek már van három felnőtt lánya is exnejétől, Demi Moore-tól.

   

  A bejegyzés megtekintése az Instagramon

   

  Emma Heming Willis (@emmahemingwillis) által megosztott bejegyzés

  People


  Megosztom
  Link másolása