CELEBRITY

  GIRLPOWER! Így ünnepelték a sztárok a nemzetközi nőnapot

  Megható, vicces, és szuper inspiráló gondolatokat posztoltak a sztárok.
  Sassy - sassy.hu
  2019. március 09.


  Megosztom
  Link másolása

  A nemzetközi nőnap valójában jóval többet jelent pár szál virágnál és kedves szónál. Ez egy remek alkalom, hogy újra végiggondoljuk, milyen csodálatos dolog is nőnek lenni, és mennyi inspirációt és erőt meríthetünk a számunkra fontos nőtársaktól. Most összegyűjtöttük a legütősebb Insta-bejegyzéseket, amiktől garantáltan még jobban érzed majd magad a bőrödben.

  Emma Watson: a Hermione Grangerként ismertté vált színésznő valódi feminista ikonná nőtte ki magát, így nem csoda, hogy nőnap alkalmából ismét egy fontos témáról írt. Második fotójánál arra motiválja brit követőit, hogy szavazzanak Theresa May-re, aki a nemi erőszak túlélőit támogatná.

  🆘 With the awareness generated by #metoo, there is an increased demand for support services as more people are emboldened to name what happened to them.❣️Rape Crisis Centres❣️offer much-needed support to people who have been assaulted across England and Wales (@rapecrisisew), but demand way outstrips supply.❗️This time last year, there were 6,355 survivors on Rape Crisis waiting lists and these can be as long as 14 months.‼️ This means that if a survivor calls to look for support they may be turned away... ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⌛️💷 Successive UK governments have failed to fund life-saving services. There are just 44 Rape Crisis Centres in England and Wales. 🎯 But the Istanbul Convention (which our Government will soon ratify) sets out a minimum provision of support for victims of rape which would require that there be 150 Rape Crisis Centres in England and Wales. 🚨 It's simply unacceptable that a country like mine falls so far short of the minimum standards set across Europe. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 📋❤️✍🏻 So on #IWD2019, I encourage you to sign Fern's petition 👆🏻LINK IN BIO👆🏻and demand that Theresa May guarantees sustained 💰 funding for rape crisis support services, 💌 so the survivors of sexual violence can access the support they need. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🔗📋✍🏻 tinyurl.com/FernsPetition ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 💪🏻👩🏼 These are the words of 25-year-old Fern Champion, who was raped in 2016 and has launched a petition 💌 asking the Prime Minister to ensure that specialist rape counselling support is always available for everyone who seeks it: ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🤲🏻 💔 "By not adequately funding support services this Government is telling survivors that their recovery does not matter and by extension that they do not matter. When you have been raped, the vital, life-saving counselling should just be there when you need it." 🙌🏻❤️👏🏻 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ☎️ RAPE CRISIS NATIONAL HELPLINE: 0808 802 9999 (rapecrisis.org.uk)

  3.6m Likes, 8,098 Comments - Emma Watson (@emmawatson) on Instagram: "🆘 With the awareness generated by #metoo, there is an increased demand for support services as more..."

  Ariana Grande: az énekesnő barátnőivel ünnepelte a nemzetközi nőnapot, és őszintén reméli, hogy az év további 364 napján is értékeljük a bennünket körülvevő nőtársainkat.

  happy 'everyday is international women's day' 🐈 love, the swt family 🖤🌫🌑

  1.3m Likes, 3,893 Comments - Ariana Grande (@arianagrande) on Instagram: "happy 'everyday is international women's day' 🐈 love, the swt family 🖤🌫🌑"

  Reese Witherspoon: a színésznő divatmárkája megalkotta a 'Sisterhood' kollekciót, aminek bevételeit a női vezetők mentorálására és tanítására ajánlják fel.

  Miley Cyrus: az énekesnő Ariana Grande-val közösen, állatjelmezbe öltözve énekel, és tiszteletét fejezi ki a legvagányabb sztárok, például Jane Fonda, Beyonce és Joan Jett felé.

   

  A bejegyzés megtekintése az Instagramon

   

  Celebrating some of my favorite #Women ❤️ This cute ass 🐭/ 🐻 is my #1 @arianagrande #HappyInternationalWomensDay

  Miley Cyrus (@mileycyrus) által megosztott bejegyzés,

  Kendall Jenner: saját rádiócsatornája, a ZaZa World csakis női előadóktól játszott dalokat a nemzetközi nőnapon.

  Tune in ‪tomorrow 10AM LA/1PM NY/6PM LDN. ‬ALL WOMEN EVERYTHING. @beats1official @applemusic Show page link in bio!

  19.5k Likes, 167 Comments - ZAZA WORLD (@zazaworld) on Instagram: "Tune in ‪tomorrow 10AM LA/1PM NY/6PM LDN. ‬ALL WOMEN EVERYTHING. @beats1official @applemusic Show..."

  Kate Upton: a modell egy igazán bensőséges fotóval ünnepli a női létet - kisbabáját szoptatja a fotón, és kifejti, hogy nőnek lenni a legnagyobb szupererő a világon.

  Will cherish these moments forever 💗 can't imagine a greater superpower! #internationalwomensday

  251.8k Likes, 1,913 Comments - Kate Upton (@kateupton) on Instagram: "Will cherish these moments forever 💗 can't imagine a greater superpower! #internationalwomensday"


  Megosztom
  Link másolása

  Címlapról ajánljuk

  Címlapról ajánljuk


  CELEBRITY
  Fotó – Ruha nélkül pózol Nádai Anikó a mindenórás babapocakjával
  Már csak napok választják el kisfia születésétől a szép műsorvezetőt.
  Sassy - sassy.hu
  2022. július 07.


  Megosztom
  Link másolása

  Bevállalós képet posztolt az Instagramjára (IDE kattintva nézheted meg) Nádai Anikó. A műsorvezetőnőt már csak napok választják el attól, hogy kezében tarthassa kisfiát, és természetesen rengetegen érdeklődnek, hogy jól van-e, minden rendben van-e.

  A ruha nélkül, bugyiban-melltartóban készült képen jól látszik, milyen hatalmas már Anikó meztelen babapocakja. A kép mellé ezt írta:

  "Köszönöm szépen, a rengeteg érdeklődést, jókívánságot!

  Bevallom az izgalom, a várakozás, a félelem és a fáradtság érzései keverednek bennem. Tényleg már csak napok választanak el attól, hogy kezemben tartsam a kisfiam 💙

  Elég sokat gondolkoztam, hogy meg merjem-e osztani ezt a fotót, de ez is én/mi vagyunk. Plusz 20 kiló és hatalmas pocak."


  Megosztom
  Link másolása

  CELEBRITY
  A Stranger Things sztárja közel 40 kilót fogyott a legújabb évadra – Most elárulta a titkát
  Annyit elöljáróban elmondhatunk, hogy a módszer nem bonyolult.
  Sassy - sassy.hu
  2022. július 06.


  Megosztom
  Link másolása

  David Harbourt az egész világ Jim Hopperként ismerte meg a Stranger Things első évadában. A pocakos rendőr azonban, aki folyton dohányzik és fánkot majszol, a negyedik évadra teljesen átalakult. (Ez persze nem is csoda annak fényében, hogy nagyjából nyolc hónapot töltött egy szibériai börtönben.)

  A színész most be is számolt arról, hogy hogyan készült a Netflix-sorozat legújabb évadára – vette észre a LadBible. Annyit persze mi is láthattunk, hogy rengeteget fogyott, hiszen a félmeztelen jelenetekben kockás hasat villantott, nem is beszélve arról, hogy az arca is kifejezetten beesetté vált. A BBC Breakfastben beszélve elárulta:

  „A harmadik évad végén 270 fontot nyomtam, amikor pedig elkezdtük ezt az évadot 190-et.”

  Csak hogy európai fejjel is kicsit könnyebb legyen a számolás: 270 font körülbelül 122 kilónak felel meg, míg a 190 nagyjából 86-nak. Ez annyit jelent, hogy mindenki Hoppere durván 36 kilótól szabadult meg a forgatás előtt. Nem semmi!

  Azt is elárulta, hogy hogyan sikerült elérnie a célsúlyt, bár lehet, hogy ez keveseknek lesz meglepő.

  „Nem egyszerű, sok nem-evés és éhezés van terítéken, ha ennyit akar fogyni az ember. Ez a titok, ha valakit a diétatitok érdekel: az csak annyi, hogy nem eszel.”

  Mondani persze könnyű!


  Megosztom
  Link másolása


  CELEBRITY
  Ki a legnagyobb nyertes? Így áll exeikkel a vagyonmegosztás Kulcsár Edinánál és G.w.M-nél
  A Blikkrúzs járt utána, hogy ki profitálhatott a legtöbbet a szerelmi négyszögből.
  Sassy - sassy.hu
  2022. július 07.


  Megosztom
  Link másolása

  Ahogy arról mi is beszámoltunk, nehéz és érzelmekkel teli egyezkedés áll Kulcsár Edina és Csuti mögött, hiszen "sok volt a fájdalom és a szomorúság. Ilyenkor az ember hajlamos arra, hogy elvigyék az érzelmei, nehéz tárgyilagosnak maradni."

  A gyerekekkel kapcsolatban szinte azonnal megegyeztek, a hároméves Medoxot és a kétéves Ninát együtt nevelik ezután.

  "Mindenben megegyeztük, de hogy miként, az csak ránk és a szűk baráti körünkre tartozik" – utasította el a részletekre irányuló kérdéseket Csuti.

  De bíróságra nem mentek a vagyonmegosztásért. A Blikk információi szerint a pár nemrég felépített, családi háza körülbelül 150 millió forintot ér, a megállapodás szerint a házban Csuti maradt a két gyerekkel. A házaspár közös cégének legutóbbi nyilvános mérlege szerint 135 millió forintos árbevétele volt.

  G.w.M és volt párja, Nagy Melanie viszont úgy tűnik, egyelőre nem tudták békésen rendezni a vitás kérdéseket. Hónapokig nyilvánosan üzengettek egymásnak, a két gyerek láthatása és a vagyonmegosztás és a gyerektartás miatt is, így szinte biztos, hogy ebből a válóperból hosszasabb bírósági huzavona lesz.

  A Blikkrúzs szerint azonban annyi már most kijelenthető, hogy bár egy ilyen nehéz helyzetben érzelmileg senki sem járhat jól, anyagilag és hírnév szempontjából Edina új párja, G.w.M tekinthető a legnagyobb nyertesnek, hiszen korábban csak a rajongói hallottak róla, az ország jelentős részének fogalma sem volt, ki ő, most viszont gyakorlatilag mindenki ismeri őt, ami a zenész-producernek komoly "reklámértéket" jelent.


  Megosztom
  Link másolása


  CELEBRITY
  Blikk: Molnár Gusztáv decemberig nem találkozhat kisfiával, rehabra megy
  Mostani feleségével, Viviennel is különköltöztek, de minden nap beszélnek.
  Sassy - sassy.hu
  2022. július 07.


  Megosztom
  Link másolása

  "Guszti is megértette, hogy a helyzet akkor tud nyugvópontra kerülni, ha ő meggyógyul, rehabilitációra megy, a lelkét és a függőségét is kezelik. Először magát kell rendbe tennie, utána a házasságunkat, majd a gyermekével való kapcsolatát." - nyilatkozta a Blikknek Fazekas Vivien, Guszit felesége.

  Vivien azt is elmondta, hogy Guszti egyre többet ivott azóta, hogy tavaly augusztusban volt párja, Ildikó azzal vádolta meg: ittasan bántalmazta közös gyereküket. A Drága örökösök egykori sztárja mindig nyíltan vállalta küzdelmét a függőséggel, mostani párja, Vivien pedig továbbra is támogatja. A fiát az exével kötött megállapodás szerint Guszti decemberig nem láthatja, addig csak a gyógyulásra koncentrál.

  Vivien szerint Guszti most Szlovákiában van, az édesanyjánál, és keresik neki a megfelelő intézményt, ahol sikeresen leküzdheti addikcióját.

  "Bízom abban, hogy a rehabilitáció hatásos lesz, tartson bármeddig, két hónapig, fél- vagy másfél évig. Nem tudjuk, mit hoz a jövő, azt sem, hogy mikor lesz Gusztinak munkája. Vannak lehetőségek a jövőre nézve, de szerintem mindegyiknek feltétele a teljes gyógyulás." - mondta Vivien.

  Megosztom
  Link másolása