CELEBRITY

  GIRLPOWER! Így ünnepelték a sztárok a nemzetközi nőnapot

  Megható, vicces, és szuper inspiráló gondolatokat posztoltak a sztárok.
  Sassy - sassy.hu
  2019. március 09.


  Megosztom
  Link másolása

  A nemzetközi nőnap valójában jóval többet jelent pár szál virágnál és kedves szónál. Ez egy remek alkalom, hogy újra végiggondoljuk, milyen csodálatos dolog is nőnek lenni, és mennyi inspirációt és erőt meríthetünk a számunkra fontos nőtársaktól. Most összegyűjtöttük a legütősebb Insta-bejegyzéseket, amiktől garantáltan még jobban érzed majd magad a bőrödben.

  Emma Watson: a Hermione Grangerként ismertté vált színésznő valódi feminista ikonná nőtte ki magát, így nem csoda, hogy nőnap alkalmából ismét egy fontos témáról írt. Második fotójánál arra motiválja brit követőit, hogy szavazzanak Theresa May-re, aki a nemi erőszak túlélőit támogatná.

  🆘 With the awareness generated by #metoo, there is an increased demand for support services as more people are emboldened to name what happened to them.❣️Rape Crisis Centres❣️offer much-needed support to people who have been assaulted across England and Wales (@rapecrisisew), but demand way outstrips supply.❗️This time last year, there were 6,355 survivors on Rape Crisis waiting lists and these can be as long as 14 months.‼️ This means that if a survivor calls to look for support they may be turned away... ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⌛️💷 Successive UK governments have failed to fund life-saving services. There are just 44 Rape Crisis Centres in England and Wales. 🎯 But the Istanbul Convention (which our Government will soon ratify) sets out a minimum provision of support for victims of rape which would require that there be 150 Rape Crisis Centres in England and Wales. 🚨 It's simply unacceptable that a country like mine falls so far short of the minimum standards set across Europe. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 📋❤️✍🏻 So on #IWD2019, I encourage you to sign Fern's petition 👆🏻LINK IN BIO👆🏻and demand that Theresa May guarantees sustained 💰 funding for rape crisis support services, 💌 so the survivors of sexual violence can access the support they need. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🔗📋✍🏻 tinyurl.com/FernsPetition ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 💪🏻👩🏼 These are the words of 25-year-old Fern Champion, who was raped in 2016 and has launched a petition 💌 asking the Prime Minister to ensure that specialist rape counselling support is always available for everyone who seeks it: ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🤲🏻 💔 "By not adequately funding support services this Government is telling survivors that their recovery does not matter and by extension that they do not matter. When you have been raped, the vital, life-saving counselling should just be there when you need it." 🙌🏻❤️👏🏻 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ☎️ RAPE CRISIS NATIONAL HELPLINE: 0808 802 9999 (rapecrisis.org.uk)

  3.6m Likes, 8,098 Comments - Emma Watson (@emmawatson) on Instagram: "🆘 With the awareness generated by #metoo, there is an increased demand for support services as more..."

  Ariana Grande: az énekesnő barátnőivel ünnepelte a nemzetközi nőnapot, és őszintén reméli, hogy az év további 364 napján is értékeljük a bennünket körülvevő nőtársainkat.

  happy 'everyday is international women's day' 🐈 love, the swt family 🖤🌫🌑

  1.3m Likes, 3,893 Comments - Ariana Grande (@arianagrande) on Instagram: "happy 'everyday is international women's day' 🐈 love, the swt family 🖤🌫🌑"

  Reese Witherspoon: a színésznő divatmárkája megalkotta a 'Sisterhood' kollekciót, aminek bevételeit a női vezetők mentorálására és tanítására ajánlják fel.

  Miley Cyrus: az énekesnő Ariana Grande-val közösen, állatjelmezbe öltözve énekel, és tiszteletét fejezi ki a legvagányabb sztárok, például Jane Fonda, Beyonce és Joan Jett felé.

   

  A bejegyzés megtekintése az Instagramon

   

  Celebrating some of my favorite #Women ❤️ This cute ass 🐭/ 🐻 is my #1 @arianagrande #HappyInternationalWomensDay

  Miley Cyrus (@mileycyrus) által megosztott bejegyzés,

  Kendall Jenner: saját rádiócsatornája, a ZaZa World csakis női előadóktól játszott dalokat a nemzetközi nőnapon.

  Tune in ‪tomorrow 10AM LA/1PM NY/6PM LDN. ‬ALL WOMEN EVERYTHING. @beats1official @applemusic Show page link in bio!

  19.5k Likes, 167 Comments - ZAZA WORLD (@zazaworld) on Instagram: "Tune in ‪tomorrow 10AM LA/1PM NY/6PM LDN. ‬ALL WOMEN EVERYTHING. @beats1official @applemusic Show..."

  Kate Upton: a modell egy igazán bensőséges fotóval ünnepli a női létet - kisbabáját szoptatja a fotón, és kifejti, hogy nőnek lenni a legnagyobb szupererő a világon.

  Will cherish these moments forever 💗 can't imagine a greater superpower! #internationalwomensday

  251.8k Likes, 1,913 Comments - Kate Upton (@kateupton) on Instagram: "Will cherish these moments forever 💗 can't imagine a greater superpower! #internationalwomensday"


  Megosztom
  Link másolása

  Címlapról ajánljuk

  Címlapról ajánljuk


  CELEBRITY
  Blikk – Berki Mazsi Nádai Anikó volt párjával jelent meg egy nyilvános eseményen, le is fotózták őket
  Kovács Dániel Richárddal érkezett az özvegy, aki nemrég tért haza Baliról.
  Sassy - sassy.hu
  2022. augusztus 18.


  Megosztom
  Link másolása

  Berki Mazsi és kislánya, Emma Katerina nyár elején utazott Balira, hogy távol mindentől, a paradicsomi helyen gyászolják meg Berki Krisztiánt. Mazsi férje, "A Berki" váratlanul vesztette életét május 6-án.

  Az özvegy azóta több, fájdalmas posztot osztott meg közösségi oldalain, és az utazást Balira is azzal indokolta, hogy Kriszitánnal is oda készültek, és hozzátette: "ettől az utazástól, ahová most elrepülünk azt várom, hogy egy kicsit erősebb leszek. Megerősödöm lelkileg annyira, hogy nem kell majd minden nap sírnom, és kicsit tudok majd a jövőbe tekinteni, és nem minden nap rágódok valamin, ami a múltban történt."

  Mazsi, azaz Renáta azóta gyermekével hazatért, és úgy tűnik, egy-két társasági eseménnyel igyekszik tovább lépni, emberek közé menni.

  Az azonban sokakat meglepett, hogy a Blikk fotós beszámolója szerint Mazsi Nádai Anikó volt párjával, Kovács Dániel Richárddal együtt érkezett Zalatnay Cini és DR BRS közös, Várlak még című dalának VIP bemutatójára.

  Az eseményen egyébként rengeteg hazai híresség jelent meg, nagyon jó volt a hangulat.


  Megosztom
  Link másolása

  CELEBRITY
  Selena Gomez megmutatta az első fürdőruhás fotóját, amelyért „lekövérezték”
  Sőt, aljazták, gázosnak nevezték, és megbélyegezték, hogy szét van csúszva.
  Sassy - sassy.hu
  2022. augusztus 17.


  Megosztom
  Link másolása

  Egyre biztosabban halad az „ikon” kategória felé Selena Gomez. Az énekesnő, aki július 22-én tölötte be 30. életévét, tehát már tényleg nem nevezhető tinisztárnak, Instagramon 343 millió követővel büszkélkedhet, és lassan, de biztosan meghódítja a TikTokot is, ott már lassan 43 millióan követik.

  Kétségtelen, hogy a gyönyörű énekeső ezen a platformon jóval lazább, és jóval többet is mutat magából. Nem csoda, hogy az egyik legnépszerűbb videója az lett, amelyen olyan ütős dekoltázst villant, hogy öröm nézni.

  Legutóbbi videójában azonban egy nagyon kényes témát feszeget. Az énekesnő régóta a mentális egészség egyik globális élharcosa, és maga is sok egészségügyi problémával küzd (egyebek közt egy autoimmun betegsége, lupusza van).

  Most a body-shaming ellen kelt ki egy interjúrészlet posztolásával. Egy show-műsorban mutatta meg, melyik volt az első olyan bikinis fotója, amelyért a világsajtó és a közösségi média népe kövérnek nevezte, sőt gázosnak, és azt állították, teljesen szét van csúszva.

  A hozzászólók szerint a rózsaszín bikinis fotóval az égegyadta világon semmi probléma nincs, ahogy Selena testével sem. És aki ezért őt megszégyeníti, vagy követeli, hogy fogyjon le, az a világ összes fiatal nőjének nagyon rossz példát mutat, hiszen a csontsoványságot akarja normálisként beállítani.

  @jelena.moments queen. #selenagomez #fyp #foryou #foryoupage ♬ original sound - &lt3


  Megosztom
  Link másolása


  CELEBRITY
  Videó – Apja klónja is lehetne Boris Becker 22 éves, modell lánya, a fürdőruhában pózoló Anna
  Zavaros körülmények között született, Boris sokáig nem ismerte el, de ma már állítólag jó a viszonyuk.
  Sassy - sassy.hu
  2022. augusztus 18.


  Megosztom
  Link másolása

  A Daily Mail beszámolója szerint önfeledten strandolt pici, zöld bikinijében Monaco partjainál a most 54 éves Boris Becker lánya. Anna Ermakova, aki hírhedt körülmények között, „spermalopással” fogant Londonban, már 22 éves, sikeres modellkarrierrel büszkélkedhet, és - lássuk be - az apja le se tagadhatná, bár annak idején volt ebből pereskedés és baj bőven.

  A lány édesanyjával, Angelával élvezte a nyarat a francia Riviérán, miközben apja, a hatszoros Grand Slam győztes, egykori világelső, német teniszlegenda két és fél éves börtönbüntetését tölti. Még áprilisban csukták le, mert csődöt jelentett, és a hatóságok jelentős pénzügyi visszaélésekre, csalásra bukkantak az eljárás során.

  Anna nemrég közösségi oldalán megköszönte mindenkinek, aki apja mellett a nehéz időkben is kiáll. A lány azt mondja, igyekszik átsegíteni édesapját ezen a kemény életszakaszon, meglátogatja a börtönben, és reméli, hogy Boris 12 éves fia, Anna tulajdonképpeni féltestvére, Amadeus nem sínyli meg túlságosan a történteket.
  @itsannaermakova #fyp #foryou #summer ♬ original sound - mario fouvaa

  @itsannaermakova #fyp #foryou #summer ♬ original sound - Olivia Mathers


  Megosztom
  Link másolása


  CELEBRITY
  Amber Heard nyomában? Angelina Jolie ráeresztette Brad Pittre az FBI-t, azt állítja, hogy részegen bántalmazta
  Az eset állítólag még 2016-ban történt.
  Sassy - sassy.hu
  2022. augusztus 17.


  Megosztom
  Link másolása

  A már 58 éves hollywoodi szívtipró, Brad Pitt 2016-ban költözött el feleségétől, Angelina Jolie-tól. Az egykori álompár 12 évig volt együtt, de csak 2014-ben keltek hivatalosan is egybe. Hat gyermekük van, három saját, és három örökbe fogadott.

  A házaspár a válás nagy részét már lezárta, ám a gyermekek felügyeleti jogáért 2021-ig pereskedtek, valamint francia kastélyuk és jól jövedelmező borászatuk tulajdonjogáért a mai napig ádáz harcot vívnak a bíróságon.

  Most pedig a Metro szerint ismét egy új front nyílt a lassan véget nem érő háborúban: kiderült, hogy 2016-ban, amikor Jolie benyújtotta a válókeresetet Pitt ellen, névtelenül (vagyis Jane Doe fedőnéven, ez egy általánosan használt fedőnév) felnyomta az FBI-nál a férjét, és azzal vádolta meg, hogy részegen bántalmazta őt, a vállánál megrázta, és azt kiabálta az arcába: „Szétcseszed ezt a családot!

  Egy zúzódásról, amely a könyökén keletkezett, Jolie állítólag fotót is csatolt, valamint azzal is megvádolta Pittet, hogy egy családi magánrepülőúton verbálisan bántalmazta legidősebb, adoptált fiukat, Maddoxot.

  A FBI akkor mindenre kiterjedő nyomozást folytatott le, a sztárpár hat gyerekét is kikérdezték, és megállapították, hogy Pitt semmilyen bántalmazást nem követett el. Ám a hírek szerint Jolie most ismét megújította a vádakat, és hivatalos panaszt emelt az FBI-nál, hogy nem nyomoztak elég körültekintően, valamint követelte, hogy indítsanak büntetőeljárást volt férje ellen.

  Egyre több rajongó gondolja azt, hogy Bradnek talán igaza lehet: a színész szerint Jolie részéről ez már nem válás, hanem bosszúhadjárat, és soha nem fogja igazán elengedni Bradet. Sokan a Johnny Depp-Amber Heard közötti viszályhoz hasonlítják az esetet.


  Megosztom
  Link másolása