CELEBRITY

  Érzelmi hullámvasút: Justin Bieber összeakasztotta a bajszát Shawn Mendes-zel és "Isten legnagyobb alkotásának" nevezte feleségét

  Az ifjú popsztár elég szentimentális hangulatban van mostanság, valószínűleg tényleg jót fog tenni neki egy kis szünet...
  Sassy - sassy.hu
  2019. április 09.


  Megosztom
  Link másolása

  Justin Bieber nemrég jelentette be Instagram-oldalán, hogy egy időre felhagy a zenéléssel, mivel házasságára és önmagára szeretne koncentrálni és egyébként is olyan mentális problémákkal küzd jelenleg, amiknek a mélyére fog ásni, hogy aztán a lehető legjobb apa és férj lehessen.

  Az énekes július 7-én jegyezte el modell kedvesét, Hailey Baldwint, szeptember 13-án pedig be is jegyeztették házasságukat egy New York-i házasságkötő teremben. Az egyházi ünnepély még várat magára, de a szerelem így is teljes lángon ég.

  Mi sem bizonyítja azt jobban, mint Justin meglepően szentimentális hőskölteménye, amit szintén Instagramján osztott meg a nagyközönséggel, egy szívdöglesztő párizsi kép társaságában álmai asszonyáról.

  "A Nap úgy zuhant le a szakadék mögött

  Ahogy én zuhanok az ajkaidra

  Hullámok csapkodják a partot

  A szerelmem irántad pedig egyre nagyobb

  A tücskök hangja igazi meditáció

  Rád gondolok, Isten legnagyobb kreációja.

  Ahogy ebbe a boldog állapotba kerülök

  Te vagy a LELKITÁRSAM, erre mindig rájövök

  Egyre sötétedik az éj

  Magával ragad a hűvös szél

  Friss kamilla illata leng a kertből

  Az életem egy film kettőnkről.

  Már látom, amint gyúlnak a csillagok

  Ahogy világítanak, rájövök, szabad vagyok

  Milyen nagy és hatalmas a világunk

  Hálás vagyok Istennek, hogy elvesztünk, de megtalált minket

  Ezt a verset is úgy írom, hogy rá gondolok közben

  Idővel csak jobbak lesznek körülöttünk a dolgok.

  Minden nap csak egyre jobban szeretlek. Kéz a kézben sétáltunk idáig, az érzelmek pedig átjárták a testem és a lelkelm. Rengeteg erőt adtál, támogatást, bátorítást és örömöt. Szerettem volna nyilvánosan is megköszönni neked és emlékeztetni, hogy a java mélg hátra van! Remélem jól telik mai fotózásod, szerelmem!"

  Sunlight falls into the Abyss Just like i fall into your lips Waves crash onto the shore My love for you grows more and more Sound of the crickets a true meditation I think about you, Gods greatest creation. As i fall into this blissful state I ponder on how you're my one true SOULMATE Its getting dark to dark to see A chilling breeze embraces me The smell of camomile fresh from the garden My life is a movie that both of us star in. Speaking of stars I'm starting to see some They light up the sky, reminds me of my freedom How big and how vast our world is around us So grateful for god we were lost but he found us So i write the poem with him always in mind Things all around us Just get better with time. I fall more in love with you every day! You have walked hand and hand with me as I continue to get my emotions, mind, body and soul in tact! You have given me so much strength, support , encouragement and joy. I just wanted to publicly honor you, and remind you that the best is yet to come! Have a great shoot today my love!

  2.7m Likes, 24.9k Comments - Justin Bieber (@justinbieber) on Instagram: "Sunlight falls into the Abyss Just like i fall into your lips Waves crash onto the shore My love..."

  A poszt kevesebb mint 24 óra leforgása alatt több mint 4 millió kedvelést zsebelt be. Ám nem ez volt az egyetlen közösségi médiabeli aktívkodás, amivel a hősszerelmes felhívta magára a figyelmet a napokban.

  A 2018-ban a hazai Sziget Fesztivál közönségének szívét is elraboló Shawn Mendest a "pop hercegeként" aposztrofálva tette címlapjára az ikonikus Observer magazin, amit a fiatal énekes büszkén meg is osztott rajongóival.

  Justint azonban a látszat szerint mélyen felháborította a trónfosztás, mivel rögtön beszólt riválisának - persze lehet, az is benne van a pakliban, hogy Hailey és Shawn közös múltja némileg nyomott a latban. A lényeg, hogy szerinte két dudás nem fér meg egy csárdában.

  "Hmm… egy kicsit több rekordot kell még megdöntened ahhoz, hogy megszerezd a hercegi címet, haver (kanadai hang), de megmérkőzhetünk érte egy kis hokival. Bár úgy hallottam, elég jó hokis vagy, szóval akár egy pénzérmét is feldobhatunk érte."

  - kommentelte a képhez. Mendes-t rögtön védelmébe vették a rajongói, ám vannak, akik szerint Justin is csak viccelődött, és mivel mindketten kanadai származásúak és szeretik a jégkorongot, a haveri ugratás sokkal valószínűbb opciónak tűnik.

  Mindenesetre Shawn nem feszült rá a helyzetre: "LOL bármikor, csak szólj és megyek" - válaszolta.

  See you two on the ice. #CommentsByCelebs

  44.2k Likes, 556 Comments - Comments By Celebs (@commentsbycelebs) on Instagram: "See you two on the ice. #CommentsByCelebs"

  Forrás: DailyMail, Mirror


  Megosztom
  Link másolása

  Címlapról ajánljuk

  Címlapról ajánljuk


  CELEBRITY
  Rácz Jenő: „Én a mai napig hálás vagyok, hogy fel lettem képelve, amikor már nem bírtam magammal”
  A séf arról is beszélt, hogy náluk a gyerek csak a második, feleségével való kapcsolatát előrébb helyezi.
  Sassy - sassy.hu
  2022. június 30.


  Megosztom
  Link másolása

  Istenes Bence YouTube-műsorában, az IstenEst legutóbbi adásában az apaság volt a téma, ennek megfelelően pedig három ismert apa, Rácz Jenő, Linczényi Márkó és Hajós András volt a műsorvezető vendége. Az a téma is felmerült, hogy a fizikai erőszak, például a pofon belefér-e a gyereknevelésbe. Rácz Jenő szerint ez nagy dilemma:

  "Ha szemtelen voltam, én kaptam egy maflást. Pofán vertek kétszer, és egyből tudtam, hogy mit jelent az, hogy rend, fegyelem. Ugye a mai világban ez már abszolút nem oké. De amikor én gyerek voltam, akkor senki nem gondolkozott azon, hogy én elmegyek ötévesen a gyámhatósághoz, mert anyám rácsapott a seggemre. Ez teljesen normális volt. Én a mai napig hálás vagyok azért, hogy néha fel voltam képelve, amikor már nem bírtam magammal"

  - vallotta be.

  Arról is beszélt a séf, hogy a barátai körében sokaknál azt látja, hogy túlságosan a gyerek van a középpontban, ez pedig hibának tartja. "Ki van nyalva a gyereknek a feneke, aztán helyreteszi az anyját hatévesen" - fogalmazott.

  "Persze mindent meg akarsz adni a gyerekednek. De szerintem a saját egódat, a feleségeddel való kapcsolatodat nem lehet mögé helyezni, a gyereknek másodlagosnak kell lenni. (...) Ha ezek az elvek alapján működik az ember, akkor a gyerek sem lesz úgy elkapatva"

  - fejtette ki a véleményét.

  Istenes Bence azt mondta, hogy szerinte ezt hosszú távon nem lehet tartani. Rácz Jenő ezután elárulta, hogy feleségével, Rácz-Gyuricza Dórival már a gyerekvállalás előtt beszéltek arról, hogy ők lesznek az elsők egymásnak, a gyerekük csak utánuk következik majd.

  "Be kell ezeket tartani, egyszerűen nincs mese, különben széthullik az egész. Amikor már a gyerek miatt van együtt az ember, az már probléma."

  Istenes Bence ehhez is hozzáfűzte, hogy két gyereknél ezt már nem lehet tartani.

  Ti mit gondoltok erről?


  Megosztom
  Link másolása

  CELEBRITY
  Pumped Gabo félmeztelen férfitestekkel robbant be ismét a köztudatba a Balaton Soundon
  Visszatért azokra a helyszínekre, ahol híres lett.
  Sassy - sassy.hu
  2022. július 01.


  Megosztom
  Link másolása

  Három év után újra itt a Balaton Sound.

  A fesztiválon részt vesz Pumped Gabo is, aki gyűjtött maga mellé néhány félmeztelen férfit, majd beugrott a siófoki Tescóba fotó erejéig.

  "Hagyományőrző félmeztelen Tescóba menés a Sound 2. napján"

  - írta a posztszövegben.

  Pumped Gabo annak idején a Soundon lett híres, amikor 2015-ben egy videó készült arról, ahogyan önfeledten táncol Azóta Gabo Insta-influenszer lett, reality műsorokban szerepelt, kiállt a természetvédelem ügyéért, és nemrég a dj-zés világába is belekósolt.

  Most visszatért azokra a helyszínekre, ahol celeb lett belőle.

  Nagyon készült a Balaton Soundra, Insta-sztorikban osztotta meg, hogy fodrásznál, szoliban és természetesen konditeremben is járt, mielőtt Zamárdiba utazott volna. Azt is mondta, van egy olyan érzése, hogy az idei Soundon csoda fog történni. Az első napról posztolt is képeket.

  A félmeztelen vásárlásról Facebbok-oldalára és Instagram-profiljára is töltött fel fotót.

  Fotó: videó print screen


  Megosztom
  Link másolása


  CELEBRITY
  Ebben a dögös szettben bulizik a Balaton Soundon a gyönyörű magyar szépségkirálynő
  Viczián Viktória fotót is megosztott róla.
  Sassy - sassy.hu
  2022. július 01.


  Megosztom
  Link másolása

  Aki csak tudott, a Balaton Sound fesztiválra ment, ahol számos nemzetközi sztár lép fel. A résztvevők közt nemcsak Pumped Gabo tűnt fel, hanem Viczián Viktória szépségkirálynő is.

  A ma modellként dolgozó lány Kiss Virággal, a népszerű testépítővel osztott meg egy fotót, amelyen az nyár egyik legnépszerűbb fesztiválján láthatók. Csinos szerelésben, fekete rövidnadrágban és csipkés rövid felsőben buliznak.

  Viczián Viktória a 2017-es Miss World Hungary közönségdíjasa, I. udvarhölgye, a Miss Earth Hungary cím viselője. Régebben versenytáncolt, azonban ezt egy súlyos sérülés miatt abba kellett hagynia. 2015-ben jelentkezett először a versenyre, ahol a döntőbe jutott. 2016-ban jelentkezett a Miss Balatonra, ahol a legjobb 6 lány közé jutott. 2017-ben jelentkezett a Magyarország Szépe versenyére, ahol már a felkészítő táborban elnyerte a Miss Beauty Face címet.

  Párja a műugró Somfai Krisztián. Nemrég osztották meg a nyilvánossággal, hogy együtt járnak.


  Megosztom
  Link másolása


  CELEBRITY
  Elstartolt a Balaton Sound – Így bulizott Pumped Gabo az első napon, amikor Martin Garrix is zenélt
  „A szent föld kitárta kapuit, és mi itt vagyunk. A szent földön” - írta a Soundon ismertté vált celeb.
  Sassy - sassy.hu
  2022. június 30.


  Megosztom
  Link másolása

  Két év kihagyás után újra megrendezik a Balaton Soundot Zamárdiban. Biztosak vagyunk benne, hogy rengetegen várták már az egyik legnagyobb hazai zenei fesztivált, és nem volt ezzel másképp Pumped Gabo sem, akit éppen a Sound tett híressé. Ugye emlékeztek még arra arra a jellegzete "gyúrós táncra", amit a 2015-ben mutatott be Zamárdiban? Azóta Gabo Insta-influenszer lett, reality műsorokban szerepelt, nemrég pedig a dj-zés világába is belekósolt.

  Most azonban visszatért arra a helyszínre, ahol celeb lett belőle. Nagyon készült a Balaton Soundra, Insta-sztorikban osztotta meg, hogy fodrásznál, szoliban és természetesen konditeremben is járt, mielőtt Zamárdiba utazott volna. Azt is mondta, van egy olyan érzése, hogy az idei Soundon csoda fog történni.

  Persze Gabo már a fesztivál első napján ott volt, több képet is videót is posztolt Instagramra. "A szent föld kitárta kapuit, és mi itt vagyunk. A szent földön. A Soundon" - írta az egyik bejegyzéséhez.

  A kánikulában nem volt túlöltözve, estére azonban a lenge ing is lekerült róla, ahogy az a videókon is látszik. A celeb az első nap sztárfellépőjének, Martin Garrixnek a zenéjére is bulizott a barátaival, erről is készített videót.

  Címkép:pumped_gabo/Instagram


  Megosztom
  Link másolása