CELEBRITY

  "A legnagyobb szerepem" - így ünneplik az év egyik legszebb napját a magyar sztárok

  Május első vasárnapján az Édesanyáké és a szeretnivaló családi fotóké a főszerep.
  Sassy - sassy.hu
  2019. május 05.


  Megosztom
  Link másolása

  Csokorba szedtük a legkedvesebb anyák napi posztokat.

  #1 Varga Izabella

  A Barátok közt gyönyörű színésznője egy 5 évvel korábbi, imádnivaló csajos fotóval emlékezett meg az ünnepről.

  "A legfontosabbak Anyának hívnak."

  A legfontosabbak Anyának hívnak. Fotó: @syluette #5éve #nőklapja #farfaraway

  2,843 Likes, 26 Comments - Varga Izabella (@vargaizabellaofficial) on Instagram: "A legfontosabbak Anyának hívnak. Fotó: @syluette #5éve #nőklapja #farfaraway"

  #2 Hosszú Katinka

  Az Iron Lady egy édesanyjával közös képet osztott meg, melyen úgy fest, mintha két sugárzó nővér lennének, nem is anya-lánya.

  "Nagyon Boldog Anyák napját Anyu! Szavakba nehéz lenne megfogalmazni mennyi mindent köszönhetek Neked! És minden Anyukát is szívből köszöntök!"

  Nagyon Boldog Anyák napját Anyu! Szavakba nehéz lenne megfogalmazni mennyi mindent köszönhetek Neked! És minden Anyukát is szívből köszöntök!

  18.9k Likes, 41 Comments - Iron Lady (@hosszukatinka) on Instagram: "Nagyon Boldog Anyák napját Anyu! Szavakba nehéz lenne megfogalmazni mennyi mindent köszönhetek..."

  #3 Mihalik Enikő

  A 31 éves modell kisbabakori képet posztolt, melyen édesanyja karjaiban látható.

  "Boldog ancik naptját! Kívánom, hogy az összes anyának örömben, szeretetben és boldogságban teljen mai napja!"

  Boldog ancik naptjat! Kivanom, hogy az osszes anyanak oromben, szeretetben es boldogsagban teljen mai napja!

  1,752 Likes, 7 Comments - (@eniko) on Instagram: "Boldog ancik naptjat! Kivanom, hogy az osszes anyanak oromben, szeretetben es boldogsagban..."

  #4 Radics Gigi

  Az énekesnő számára anyukája az egyik elsőszámú példakép, ezt hangsúlyozta most is.

  "1000 féle képpen el tudnám mondani, hogy mit jelentesz nekem, de mégis csak egy szót fogok használni arra, hogy mit érzek. Szeretlek!!!! ♥️♥️♥️ Boldog anyák napját a legcsodálatosabb nőnek. Remélem, egyszer én is olyan fantasztikus anya leszek, amilyen te vagy."

  1000 féle képpen el tudnám mondani,hogy mit jelentesz nekem, de mégis csak egy szót fogok használni arra,hogy mit érzek. Szeretlek!!!! ♥️♥️♥️ Boldog anyák napját a legcsodálatosabb nőnek. Remélem egyszer én is olyan fantasztikus anya leszek,amilyen te vagy. #happymothersday #loveyamom #shesamazing #soproudofyou

  3,309 Likes, 19 Comments - Gigi Radics (@gigiradics) on Instagram: "1000 féle képpen el tudnám mondani,hogy mit jelentesz nekem, de mégis csak egy szót fogok használni..."

  #5 Szabó Kitti

  A Barátok közt egykori sztárja 25 évesen anyai örömökben részesült, hiszen megszületett kisfia Félix. Posztjában róla, az anyaság természetéről és saját édesanyjáról is megemlékezik.

  "Most értettem meg igazán, miért ünnepeljük az Anyukákat! Három hónappal ezelött fenekestül (szó szerint) felforgatta Félix az életem, és őszintén mondhatom, ez a legkeményebb meló, amit valaha hozott az élet! Fáradtan, zsíros hajjal, a saját igényeimből leadva próbálok mindent megtenni ezért a kis majomèrt, olykor dolgokat elhibázva, testileg és lelkileg kimerülve, néha szülés utáni depresszióval küzdve... Mègis, állandó boldogságot érzek a szívemben, minden nap van min nevetni és akármilyen fáradt vagyok, többször megkapom, hogy szinte ragyogok!Martin segítsége mellett, szeretnék köszönetet modnani az anyukámnak, aki szintén rengeteget segít nekünk, és hát 25 évvel ezelőtt ugyan ezen ment keresztül, majdnem napra pontosan... Anya csak egy van, becsüljétek meg! Anyukák, nálatok keményebb/vagányabb/erősebb embereket nem ismerek!"

  Most értettem meg igazán, miért ünnepeljük az Anyukákat!❤️ Három hónappal ezelött fenekestül (szó szerint😅) felforgatta Félix az életem👪, és őszintén mondhatom, ez a legkeményebb meló, amit valaha hozott az élet!☝🏼Fáradtan, zsíros hajjal, a saját igényeimből leadva próbálok mindent megtenni ezért a kis majomèrt, olykor dolgokat elhibázva, testileg és lelkileg kimerülve, néha szülés utáni depresszióval küzdve...🤷🏻‍♀️ Mègis, állandó boldogságot érzek a szívemben🥰, minden nap van min nevetni😂 és akármilyen fáradt vagyok, többször megkapom, hogy szinte ragyogok!💖Martin segítsége mellett, szeretnék köszönetet modnani az anyukámnak @adomatitkom.hu , aki szintén rengeteget segít nekünk, és hát 25 évvel ezelőtt ugyan ezen ment keresztül, majdnem napra pontosan...👧🏻👩🏼❤️ Anya csak egy van, becsüljétek meg!🙏🏼✨ Anyukák, nálatok keményebb/vagányabb/erősebb embereket nem ismerek!💪🏼👊🏼😉 #anyaélet #anyavagyok #félix #anyáknapja #mothersday #azelső

  13.3k Likes, 22 Comments - Szabó Kitti (@szabokitta) on Instagram: "Most értettem meg igazán, miért ünnepeljük az Anyukákat!❤️ Három hónappal ezelött fenekestül (szó..."

  #6 Csonka András

  Csonka András szeretett édesanyja emlékét idézte meg ezen a különleges napon.

  "Egy évvel távolabb kerültem az utolsó ölelésünktől, de egy évvel közelebb, hogy újra Veled lehessek. Örökre. A világ legszebb, legcsodálatosabb, legszeretetreméltóbb asszonya voltál. Nekem. Tudom, hogy mindenki így érzi az anyjáról, nem is lehetne másképp, de magunkban, titokban azt érezzük, mégis nekünk van igazunk. A sejtjeimben, a tetteimben, a lényemben élsz velem. Sosem akarok többet, csak hogy rád hasonlíthassak emberségben, önfeláldozásban, szeretni tudásban. Te vagy a példám, amíg élek. Könyörögve kérek mindenkit, hogy rohanjon, és szeresse, ölelje, dédelgesse az anyukáját! Amíg megteheti."

  Egy évvel távolabb kerültem az utolsó ölelésünktől, de egy évvel közelebb, hogy újra Veled lehessek. Örökre. A világ legszebb, legcsodálatosabb, legszeretetreméltóbb asszonya voltál. Nekem. Tudom, hogy mindenki így érzi az anyjáról, nem is lehetne másképp, de magunkban, titokban azt érezzük, mégis nekünk van igazunk. A sejtjeimben, a tetteimben, a lényemben élsz velem. Sosem akarok többet, csak hogy rád hasonlíthassak emberségben, önfeláldozásban, szeretni tudásban. Te vagy a példám, amíg élek. Könyörögve kérek mindenkit, hogy rohanjon, és szeresse, ölelje, dédelgesse az anyukáját! Amíg megteheti.💜💚💙❤️🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

  3,493 Likes, 122 Comments - Csonka András (@csonkabrandy) on Instagram: "Egy évvel távolabb kerültem az utolsó ölelésünktől, de egy évvel közelebb, hogy újra Veled..."

  #7 Liptai Claudia

  Claudia szintén szívszorító és szép sorokkal ünnepelt.

  "Anyukám! Az idő múlásával attól félek, hogy egyszer csak úgy ébredek már nem emlékszem az illatodra a bőröd selymességére, a mosolyodra. Aztán a következő pillanatban lenézek a kezemre és meglátlak téged. A külsőmben a mozdulataimban, a mondataimban. De ez akkor sincs rendjén. Erős vagyok, felnőtt vagyok de néha ugyanaz az elveszett kisgyerek aki bizonytalan mindenben és aki csak annyit szeretne hallani: Diácskám, semmi baj nincs, gyere bújj hozzám! Nem is kérnék sokat, mindössze szeretnék csak egy percre még a kislányod lenni."

  Anyukám! Az idő múlásával attól félek, hogy egyszer csak úgy ébredek már nem emlékszem az illatodra a bőröd selymességére, a mosolyodra. Aztán a következő pillanatban lenézek a kezemre és meglátlak téged. A külsőmben a mozdulataimban, a mondataimban. De ez akkor sincs rendjén. Erős vagyok, felnőtt vagyok de néha ugyanaz az elveszett kisgyerek aki bizonytalan mindenben és aki csak annyit szeretne hallani: Diácskám, semmi baj nincs, gyere bújj hozzám! Nem is kérnék sokat mindössze szeretnék csak egy percre még a kislányod lenni. 😓❤️

  8,064 Likes, 148 Comments - Claudia Liptai (@liptaiclaudia) on Instagram: "Anyukám! Az idő múlásával attól félek, hogy egyszer csak úgy ébredek már nem emlékszem az illatodra..."

  Illetve saját anyaságáról is megemlékezett.

  "A legnagyobb szerepem, a legjobb alakításom, a legfontosabbak amíg élek. Ők akik mindent felülírnak és akik valódi értelmet adnak az életnek. Szerencsés vagyok, hogy anya lehetek."

  A legnagyobb szerepem, a legjobb alakításom, a legfontosabbak amíg élek. Ők akik mindent felülírnak és akik valódi értelmet adnak az életnek. Szerencsés vagyok, hogy anya lehetek. #anyaknapja @gesztesi63 @dongelato

  8,618 Likes, 35 Comments - Claudia Liptai (@liptaiclaudia) on Instagram: "A legnagyobb szerepem, a legjobb alakításom, a legfontosabbak amíg élek. Ők akik mindent felülírnak..."

  #8 Mádai Vivien

  A műsorvezetőnő viccesre vette a figurát.

  "A végtelenbe és tovább... Nincs annyi hashtag, ami ide elég lenne... így hát #happymothersday mindenkinek."

  A végtelenbe és tovább...👩‍👦 Nincs annyi hashtag, ami ide elég lenne... így hát #happymothersday mindenkinek. ❤️

  5,108 Likes, 10 Comments - v i v i e n m á d a i (@vivienmadai) on Instagram: "A végtelenbe és tovább...👩‍👦 Nincs annyi hashtag, ami ide elég lenne... így hát #happymothersday..."


  Megosztom
  Link másolása

  AJÁNLJUK
  Címlapról ajánljuk

  Címlapról ajánljuk


  CELEBRITY
  „Mindent köszönök!” – Kasza Tibi búcsút vett
  Egy fejezet lezárul.

  Megosztom
  Link másolása

  „Sziasztok, édeseim! Ma van az utolsó része a Szerencsekerék második évadának. Ne maradjatok le róla, és nagyon-nagyon szépen köszönöm, hogy ennyire szerettétek és néztétek a műsort”

  – mondja legújabb Instagram-posztjában Kasza Tibi. Ezután viccesen megkérdezi a körülötte álló társaságot, hogy ők is követték-e a részeket, majd próbálja is tesztelni őket. Majd hozzáteszi:

  „Remélem, hogy hamarosan egy vadonatúj évaddal térünk vissza.”

  A videó zárásaként pedig megköszöni mindenkinek az elképesztő nézettségi számokat. A poszt leírásában csak ennyi szerepel: „Ma búcsúzunk. Mindent köszönök!”


  Megosztom
  Link másolása

  Ajánljuk
  CELEBRITY
  „Az orrához ragasztották a száját?” – Lefagytak a rajongók Jessica Simpson sminktelen, ronggyá botoxolt szelfijétől
  Hát...ez túltolta. Nem kicsit.
  Sassy - sassy.hu
  2022. június 21.


  Megosztom
  Link másolása

  Egy kedves, Apák napi posztnak indult a People magazin beszámolója szerint, (Amerikában vasárnap ünnepelték ezt a jeles napot), ám a fotó melletti hálálkodó szöveg férjének, édesapjának és apósának a rajongók szemében eltörpült Jessica Simpson sokkoló szelfije mellett.

  A képen a 41 éves énekes-színésznő, akit egykor valóban népszerű popslágerei mellett talán a Hazárd megye lordjai sorozat mozifilm-változatának Daisy-jeként ismerhetünk a leginkább, teljesen sminktelenül látható. Az arca a rajongók szerint még mindig nagyon bájos, ám a rettenetes mennyiségű botox, filler és egyéb plasztikai beavatkozás totálisan tönkretették Jessica vonásait. Az ajakfeltöltéstől például olyan "kacsaszája" lett, hogy sokan csak hüledező félszavakkal, vagy röhögő szmájlikkal tudtak reagálni. De voltak hosszabb kommentek is, íme néhány példa:

  "Most már állj le az ajakfeltöltéssel, szivi."

  "Nem tisztára olyan, mintha az orrához ragasztották volna a száját?"

  "Megcsípte a szádat egy darázs?"

  Ám voltak jónéhányan, akik védelmükbe vették Jessicát, mert szerintük "nagyon természetesen néz ki", és különben is, ha ő elégedett önmagával, akkor abba senkinek nincs beleszólása.

  Az énekesnő egyébként nem az első, aki meglepte rajongóit a túltolt plasztikával, Demi Moore-ról és Madonnáról is jelentek meg már olyan fotók, ahol alig lehetett rájuk ismerni.

   

  A bejegyzés megtekintése az Instagramon

   

  Jessica Simpson (@jessicasimpson) által megosztott bejegyzés


  Megosztom
  Link másolása

  Ajánljuk

  CELEBRITY
  Videó: Így bulizik Camille Vasquez – Johnny Depp ügyvédnőjébe szerelmes a világ
  Nem érdemtelenül.
  Sassy - sassy.hu
  2022. június 21.


  Megosztom
  Link másolása

  Ahogy arról mi is beszámoltunk, porrá zúzta Amber Heardöt Johnny Depp ügyvédnője az egész világot lázban tartó Johnny Depp-Amber Heard rágalmazási perben.

  A 37 éves Camille Vasquez két napig szinte szó szerint roston sütötte a Deppet feleség-bántalmazással és nemi erőszakkal vádoló Amber Heardöt, annyi ellentmondással, kamuzással, és feltehetően színtiszta hazugsággal szembesítve az egyre feszültebb színésznőt, hogy csak úgy pattogtak a szikrák a tárgyalóteremben.

  És nem eredménytelenül. Johnny Depp fényes győzelmet aratott Amber fölött, az esküdtek a javára döntöttek, egyértelműen tisztára mosta a nevét. Heardtől 15 millió dollár kártérítés is jár neki (ez mindent levonva egyébként kevesebb, 8 és fél millió körüli, de így is igen borsos összeg.)

  A net azóta afféle "igazságosztó angyalként" ünnepli Vasquezt (ő egyébként csak Depp jogi csapatának egyik tagja volt, a győzelemben óriási szerepe volt a vezető ügyvédnek, Benjamin Chew-nak és a többieknek is), de a rajongók másra is fefigyeltek. Elkezdtek arra gyanakodni, hogy Camille és Johnny között szerelem van kibontakozóban.

  Ám ez pletykának bizonyult, a sztárügyvédnőt azóta levideózták barátjával, aki brit, és az ingatlanszakmában dolgozik. A TikTokra pedig felkerült egy videó is, ahol Camille a Comói tónál, igazi „lányos" vakáción piheni ki magát a barátnőivel. Hajózik, koktélozik, incselkedik a kamerával, mint bárki más, aki végre lazíthat egy kicsit.

  Vasquezt egyébként a győztes per óta előléptették, állítólag csak úgy zúdulnak rá az állásajánlatok a legnagyobb hollywoodi ügyvédi irodáktól, és az egész világ szerelmes belé. A hírek szerint egy rajongója magára tetováltatta az ügyvédnő arcát is.

  @camillevasquezisaqueen Ladies and gentlemen…our queen Camille Vasquez😍 #camillevasquez #camille #johnnydepp #johnnydepptrial #camilleandjohnny #johnnyandcamille #fyp #attorney #lawyer ♬ Can't Help Falling in Love - Elvis Presley


  Megosztom
  Link másolása

  Ajánljuk

  CELEBRITY
  Nincs ideje keseregni! Már Krétán veti be magát Vajda Luca A Konyhafőnökből
  A főzőműsor második helyezettje nagyon sokoldalú, és MEGINT versenyez.
  Sassy - sassy.hu
  2022. június 21.


  Megosztom
  Link másolása

  Péntek este véget ért A Konyhafőnök versenye, ahol a döntőben, nagy küzdelemben, Vajda Luca a második helyezett lett. Most azonban már Krétán van, ahol a strandkézilabda-világbajnokságon vesz részt a magyar csapattal.

  Az Rtl Klub Reggeliben elmondta: megviselték a döntő utáni napok, sokat gondolkozott azon, hogy mit kellett volna másképp csináljon. Szeretne a sütés-főzés világában maradni, de egyelőre nem árulja el, mik a tervei.

  Megosztom
  Link másolása

  Ajánljuk