CELEBRITY

  A legcoolabb anyuka: Jennifer Garner jelmezben várta haza szülinapos fiát

  Hihetetlen, mivel készült a kis Samuel szülinapjára.
  Sassy - sassy.hu
  2019. március 01.


  Megosztom
  Link másolása

  Mindig is tudtuk, hogy Jennifer Garnernek nem kell a szomszédba mennie egy kis humorért, azonban amit fia, Samuel születésnapján művelt, az tényleg minden képzeletet felülírt.

  A kisfiú 7. életévét töltötte be a minap, és a színésznő elmondása szerint ez éppen az az életkor, amikor "a fiúk már inkább cikinek, mintsem menőnek tartják, ha anyjuk jelmezben várja őket haza". Érthetetlen! Ez az Így neveld a sárkányod-szett még a mi szívünket is megmelengette.

  Well, guess what. It turns out 7 is the age my kid stops thinking it's cool when I dress up for the party. #youngestchild #firsteyeroll🙄 #anyoneneedanAstrid🤦🏻‍♀️🤣😬👵🏼. (❤️ @americaferrera ❤️)

  241.2k Likes, 3,793 Comments - Jennifer Garner (@jennifer.garner) on Instagram: "Well, guess what. It turns out 7 is the age my kid stops thinking it's cool when I dress up for the..."


  Megosztom
  Link másolása

  Címlapról ajánljuk

  Címlapról ajánljuk


  CELEBRITY
  „Olyan fájdalmaim voltak, hogy hangosan ordítottam” – VV Anett először mesélt arról, mi történt vele a rettenetes teaszeánszon
  Anett a Fókusznak adott interjúban azt mondta: úgy érezte, szó szerint a sátánt látta, és lelkileg soha nem lesz már a régi.
  Sassy - sassy.hu
  2022. augusztus 17.


  Megosztom
  Link másolása

  Mi is beszámoltunk róla, hogy rosszul végződött egy ayahuasca teaszeánsz Siklós környékén, és súlyos sérülésekkel került kórházba egy résztvevő. Az ayahuasca különféle növények főzetéből készült, hallucinogén hatású ital.

  Később kiderült, hogy az egykori valóságshow-szereplő, VV Anett (Béres Anett) a pórul járt lány, akit a szeánsz után, másnap, egy szőlősben találtak meg összetörve, rettenetes állapotban. Ötórás, életmentő műtétet hajtottak végre rajta, hetekig kórházban volt. Most az Rtl Klub Fókusz című műsorában mesélte el először ő maga, hogy mi történt azon a szörnyű éjszakán.

  Bárcsak kígyókat láttam volna, konkrétan én a sátánt láttam. Tényleg azt képzeltem, hogy a sátán belém akar költözni. A nőt, aki a szertartást tartotta, őt a sátánnak láttam” – emlékezett vissza hallucinációira Anett.

  Azt képzeltem, hogy ha elalszom, akkor örökre bent ragadok, nem fogok kijönni, ezért próbáltam magam felkelteni.

  Kapálózott, hogy ébren maradjon, azután kirohant a kocsijához, de mivel azt érezte, üldözik, rohanni kezdett, órákon keresztül, végül elért a szőlőshöz, ahol magatehetetlen állapotban megtalálták.

  Olyan fájdalmaim voltak, hogy hangosan ordítottam. És annyira fáztam már, annyira vacogtam, hogy a fogaim összeverődtek. Azt éreztem, hogy nem bírja az agyam tovább. És feküdtem és mondtam a jóistennek, hogy szeretnék meghalni.” – emlékezett.

  A lányt akkor már kétszáz önkéntes és rendőr kereste, kutyákat is bevetettek. Végül másnap találtak rá, és mentővel azonnal kórházba vitték. Elgörbült gerincét csavarokkal stabilizálták az orvosok.

  Anett beszámolója szerint a fizikai fájdalmak ellenére óriási hálát érez, hogy mindezt túlélte, a rémálmai is lassan megszűntek, de úgy érzi, lelkileg már soha nem lesz ugyanaz az ember, mint a szeánsz előtt.


  Megosztom
  Link másolása

  CELEBRITY
  Húsz év után összetalálkozott a Szívek Szállodája két sztárja – Így néznek ki ma
  Alig ismerünk rájuk!
  Fotó: Pinterest - sassy.hu
  2022. augusztus 16.


  Megosztom
  Link másolása

  A kétezres években kevés népszerűbb sorozat akadt a Szívek Szállodájánál, amelyet mind a mai napig végignézhetünk a Netflixen. Sőt 2016-ban egy mini folytatás-sorozatot is leforgattak hozzá, ami szintén elérhető a platformon – és a közönség szintén odáig van érte. Azt egyelőre nem tudjuk, hogy ehhez érkezik-e második évad, eddig úgy tűnik, hogy nem, pedig az izgalmas befejezés után mi nagyon megnéznénk, mit hoznak ki belőle.

  Mindenesetre addig is követhetjük a szereplők életét, például Luke-ét, aki kétségtelenül az egyik nagy kedvenc volt. Az őt alakító színész, Scott G. Patterson épp a sorozat Tristanjével (Chad Michael Murray) dolgozik együtt a Sullivans's Crossing forgatásán.

  És ha már összetalálkoztak, szerencsére lőttek egy közös fotót is!


  Megosztom
  Link másolása


  CELEBRITY
  Selena Gomez megmutatta az első fürdőruhás fotóját, amelyért „lekövérezték”
  Sőt, aljazták, gázosnak nevezték, és megbélyegezték, hogy szét van csúszva.
  Sassy - sassy.hu
  2022. augusztus 17.


  Megosztom
  Link másolása

  Egyre biztosabban halad az „ikon” kategória felé Selena Gomez. Az énekesnő, aki július 22-én tölötte be 30. életévét, tehát már tényleg nem nevezhető tinisztárnak, Instagramon 343 millió követővel büszkélkedhet, és lassan, de biztosan meghódítja a TikTokot is, ott már lassan 43 millióan követik.

  Kétségtelen, hogy a gyönyörű énekeső ezen a platformon jóval lazább, és jóval többet is mutat magából. Nem csoda, hogy az egyik legnépszerűbb videója az lett, amelyen olyan ütős dekoltázst villant, hogy öröm nézni.

  Legutóbbi videójában azonban egy nagyon kényes témát feszeget. Az énekesnő régóta a mentális egészség egyik globális élharcosa, és maga is sok egészségügyi problémával küzd (egyebek közt egy autoimmun betegsége, lupusza van).

  Most a body-shaming ellen kelt ki egy interjúrészlet posztolásával. Egy show-műsorban mutatta meg, melyik volt az első olyan bikinis fotója, amelyért a világsajtó és a közösségi média népe kövérnek nevezte, sőt gázosnak, és azt állították, teljesen szét van csúszva.

  A hozzászólók szerint a rózsaszín bikinis fotóval az égegyadta világon semmi probléma nincs, ahogy Selena testével sem. És aki ezért őt megszégyeníti, vagy követeli, hogy fogyjon le, az a világ összes fiatal nőjének nagyon rossz példát mutat, hiszen a csontsoványságot akarja normálisként beállítani.

  @jelena.moments queen. #selenagomez #fyp #foryou #foryoupage ♬ original sound - &lt3


  Megosztom
  Link másolása


  CELEBRITY
  Amber Heard nyomában? Angelina Jolie ráeresztette Brad Pittre az FBI-t, azt állítja, hogy részegen bántalmazta
  Az eset állítólag még 2016-ban történt.
  Sassy - sassy.hu
  2022. augusztus 17.


  Megosztom
  Link másolása

  A már 58 éves hollywoodi szívtipró, Brad Pitt 2016-ban költözött el feleségétől, Angelina Jolie-tól. Az egykori álompár 12 évig volt együtt, de csak 2014-ben keltek hivatalosan is egybe. Hat gyermekük van, három saját, és három örökbe fogadott.

  A házaspár a válás nagy részét már lezárta, ám a gyermekek felügyeleti jogáért 2021-ig pereskedtek, valamint francia kastélyuk és jól jövedelmező borászatuk tulajdonjogáért a mai napig ádáz harcot vívnak a bíróságon.

  Most pedig a Metro szerint ismét egy új front nyílt a lassan véget nem érő háborúban: kiderült, hogy 2016-ban, amikor Jolie benyújtotta a válókeresetet Pitt ellen, névtelenül (vagyis Jane Doe fedőnéven, ez egy általánosan használt fedőnév) felnyomta az FBI-nál a férjét, és azzal vádolta meg, hogy részegen bántalmazta őt, a vállánál megrázta, és azt kiabálta az arcába: „Szétcseszed ezt a családot!

  Egy zúzódásról, amely a könyökén keletkezett, Jolie állítólag fotót is csatolt, valamint azzal is megvádolta Pittet, hogy egy családi magánrepülőúton verbálisan bántalmazta legidősebb, adoptált fiukat, Maddoxot.

  A FBI akkor mindenre kiterjedő nyomozást folytatott le, a sztárpár hat gyerekét is kikérdezték, és megállapították, hogy Pitt semmilyen bántalmazást nem követett el. Ám a hírek szerint Jolie most ismét megújította a vádakat, és hivatalos panaszt emelt az FBI-nál, hogy nem nyomoztak elég körültekintően, valamint követelte, hogy indítsanak büntetőeljárást volt férje ellen.

  Egyre több rajongó gondolja azt, hogy Bradnek talán igaza lehet: a színész szerint Jolie részéről ez már nem válás, hanem bosszúhadjárat, és soha nem fogja igazán elengedni Bradet. Sokan a Johnny Depp-Amber Heard közötti viszályhoz hasonlítják az esetet.


  Megosztom
  Link másolása