CELEBRITY

  8 hajmeresztő követelménynek kell megfelelnie annak, aki Kim Kardashian asszisztense lenne

  Nem lehet egyszerű feladat!
  Sassy - sassy.hu
  2022. június 01.


  Megosztom
  Link másolása

  Ha valaki követi a Kardashian- és Jenner-lányok életét – akár az Instagram-oldalukon keresztül, akár a sorozataik által –, jól tudja, hogy ők szinte sosem állnak meg. Körülöttük állandóan történik valami, mindig mozgásban vannak, ezerrel pörögnek és igenis szükségünk van arra, hogy valaki segítse őket a mindennapi teendőkben – ezért alkalmaznak asszisztenseket.

  Valljuk be, ez egy igazán különleges pozíció lehet, hiszen a világ leghíresebb emberi közelében lenni már önmagában is kivételes dolog és valószínűleg nem fukarkodnak a fizetéssel sem – de vajon megéri? Most a yourtango.com kiderítette, hogy közel sincs könnyű dolga annak, aki erre a nemes feladatra vállalkozik. Ezek alapján pedig lehet, hogy kétszer is meggondolnánk, hogy bevállaljuk-e Kim Kardashian asszisztálását.

  1. A gardrób

  Kim számára a gardrób valódi szent hely, aminek állandóan makulátlannak kell lennie – még akkor is, ha egyetlen reggel alatt is többször öltözik át. A híresség pedig nem arról ismert, hogy elpakolna maga után, sőt: a földön szétszórva hagyja a holmijait, amit az asszisztenseknek kell rendezniük. Ez azt is jelenti, hogy ha este későn ér haza egy eseményről, utána még sok munka vár a segítőire.

  2. Kibeszélés

  A lap értesülései szerint Kim különösen érzékeny arra, hogy az asszisztensei hogyan beszélnek róla a testvérei körében. Ez igen meglepő lehet tekintettel arra, hogy a Kardashian-lányok gyakorlatilag egyfolytában pletykálnak.

  3. Gyors betanulás

  Az eszeveszetten rohanó Kardashian-életvitel senkire nem vár, éppen ezért érthető elvárás a gyors tanulás. Egy korábbi asszisztense, Stephanie Shepherd – aki akkor segítette Kimet, amikor North-tal volt várandós – elárulta, hogy az elvárások ehhez képest hatalmasak. Ő állította össze Kim napirendjét, mosott neki, utazásokat foglalt és bepakolt neki. Mindezt pedig szinte már a nulladik naptól!

  4. Ékszermentes övezet

  Hatalmas port kavart, amikor 2016 októberében Kimet kirabolták egy párizsi szállodában. Két mobiltelefont és 10 millió dollár értékű ékszert veszített el, emiatt érthető, hogy azóta óvatosan bánik az értékekkel és azok mutogatásával. Alig visel ékszereket a nyilvánosság előtt – és ha visel is, azt mondja, hogy kölcsön vett vagy egyszerű bizsu van rajta. Emellett pedig nem enged semmiféle értéket be a házba – ez az asszisztense ékszereire is vonatkozik.

  5. Multi-tasking

  A fent említett Shepherd arról is beszámolt, milyen egy átlagos nap, ha az ember Kim asszisztense. Az állandó üzenetezés és e-mailezés közben a többi asszisztenssel is kommunikálnia kellett, és ezek közben kell végeznie az összes többi feladatát is. Ember legyen a talpán, aki bírja ezt!

  6. Jegyzetek

  Ha az eddigiek még nem támasztanának elég elvárást, akkor itt egy újabb hajmeresztő kérés Kim részéről: az asszisztenseknek MINDEN fontos dologra emlékezniük kell. Ehhez a híresség rohanó mindennapjai mellett elengedhetetlen, hogy jegyzeteljenek, másként biztosan elfelejtetnének számtalan lényeges részletet.

  7. Ismerd el, ha hibáztál

  Mindegy, hogy valaki mennyire igyekszik, szinte szabályszerű, hogy ebben a pozícióban elkövet majd néhány hibát. Mivel emberek vagyunk, ezt Kim is elnézi, de csak akkor, ha az illető őszintén bevallja, hogy hibázott, elnézést kér és megígéri, hogy rendbe hozza a dolgot.

  8. Esti feladatok

  Ahogyan már a gardrób-kérdésnél előirányoztuk, ez a kivételes munka olykor megkövetelheti a késő esti munkavégzést is – nem beszélve a hajnalokról és a hétvégékről... Egyes asszisztensi beszámolók szerint a nap 24 órájában elérhetőnek kell lenniük és késznek arra, hogy bármikor otthagyják, amit éppen csinálnak, hogy Kimék segítségére siessenek.


  Megosztom
  Link másolása

  Címlapról ajánljuk

  Címlapról ajánljuk


  CELEBRITY
  Fotó – Ruha nélkül pózol Nádai Anikó a mindenórás babapocakjával
  Már csak napok választják el kisfia születésétől a szép műsorvezetőt.
  Sassy - sassy.hu
  2022. július 07.


  Megosztom
  Link másolása

  Bevállalós képet posztolt az Instagramjára (IDE kattintva nézheted meg) Nádai Anikó. A műsorvezetőnőt már csak napok választják el attól, hogy kezében tarthassa kisfiát, és természetesen rengetegen érdeklődnek, hogy jól van-e, minden rendben van-e.

  A ruha nélkül, bugyiban-melltartóban készült képen jól látszik, milyen hatalmas már Anikó meztelen babapocakja. A kép mellé ezt írta:

  "Köszönöm szépen, a rengeteg érdeklődést, jókívánságot!

  Bevallom az izgalom, a várakozás, a félelem és a fáradtság érzései keverednek bennem. Tényleg már csak napok választanak el attól, hogy kezemben tartsam a kisfiam 💙

  Elég sokat gondolkoztam, hogy meg merjem-e osztani ezt a fotót, de ez is én/mi vagyunk. Plusz 20 kiló és hatalmas pocak."


  Megosztom
  Link másolása

  CELEBRITY
  A Stranger Things sztárja közel 40 kilót fogyott a legújabb évadra – Most elárulta a titkát
  Annyit elöljáróban elmondhatunk, hogy a módszer nem bonyolult.
  Sassy - sassy.hu
  2022. július 06.


  Megosztom
  Link másolása

  David Harbourt az egész világ Jim Hopperként ismerte meg a Stranger Things első évadában. A pocakos rendőr azonban, aki folyton dohányzik és fánkot majszol, a negyedik évadra teljesen átalakult. (Ez persze nem is csoda annak fényében, hogy nagyjából nyolc hónapot töltött egy szibériai börtönben.)

  A színész most be is számolt arról, hogy hogyan készült a Netflix-sorozat legújabb évadára – vette észre a LadBible. Annyit persze mi is láthattunk, hogy rengeteget fogyott, hiszen a félmeztelen jelenetekben kockás hasat villantott, nem is beszélve arról, hogy az arca is kifejezetten beesetté vált. A BBC Breakfastben beszélve elárulta:

  „A harmadik évad végén 270 fontot nyomtam, amikor pedig elkezdtük ezt az évadot 190-et.”

  Csak hogy európai fejjel is kicsit könnyebb legyen a számolás: 270 font körülbelül 122 kilónak felel meg, míg a 190 nagyjából 86-nak. Ez annyit jelent, hogy mindenki Hoppere durván 36 kilótól szabadult meg a forgatás előtt. Nem semmi!

  Azt is elárulta, hogy hogyan sikerült elérnie a célsúlyt, bár lehet, hogy ez keveseknek lesz meglepő.

  „Nem egyszerű, sok nem-evés és éhezés van terítéken, ha ennyit akar fogyni az ember. Ez a titok, ha valakit a diétatitok érdekel: az csak annyi, hogy nem eszel.”

  Mondani persze könnyű!


  Megosztom
  Link másolása


  CELEBRITY
  Ki a legnagyobb nyertes? Így áll exeikkel a vagyonmegosztás Kulcsár Edinánál és G.w.M-nél
  A Blikkrúzs járt utána, hogy ki profitálhatott a legtöbbet a szerelmi négyszögből.
  Sassy - sassy.hu
  2022. július 07.


  Megosztom
  Link másolása

  Ahogy arról mi is beszámoltunk, nehéz és érzelmekkel teli egyezkedés áll Kulcsár Edina és Csuti mögött, hiszen "sok volt a fájdalom és a szomorúság. Ilyenkor az ember hajlamos arra, hogy elvigyék az érzelmei, nehéz tárgyilagosnak maradni."

  A gyerekekkel kapcsolatban szinte azonnal megegyeztek, a hároméves Medoxot és a kétéves Ninát együtt nevelik ezután.

  "Mindenben megegyeztük, de hogy miként, az csak ránk és a szűk baráti körünkre tartozik" – utasította el a részletekre irányuló kérdéseket Csuti.

  De bíróságra nem mentek a vagyonmegosztásért. A Blikk információi szerint a pár nemrég felépített, családi háza körülbelül 150 millió forintot ér, a megállapodás szerint a házban Csuti maradt a két gyerekkel. A házaspár közös cégének legutóbbi nyilvános mérlege szerint 135 millió forintos árbevétele volt.

  G.w.M és volt párja, Nagy Melanie viszont úgy tűnik, egyelőre nem tudták békésen rendezni a vitás kérdéseket. Hónapokig nyilvánosan üzengettek egymásnak, a két gyerek láthatása és a vagyonmegosztás és a gyerektartás miatt is, így szinte biztos, hogy ebből a válóperból hosszasabb bírósági huzavona lesz.

  A Blikkrúzs szerint azonban annyi már most kijelenthető, hogy bár egy ilyen nehéz helyzetben érzelmileg senki sem járhat jól, anyagilag és hírnév szempontjából Edina új párja, G.w.M tekinthető a legnagyobb nyertesnek, hiszen korábban csak a rajongói hallottak róla, az ország jelentős részének fogalma sem volt, ki ő, most viszont gyakorlatilag mindenki ismeri őt, ami a zenész-producernek komoly "reklámértéket" jelent.


  Megosztom
  Link másolása


  CELEBRITY
  Blikk: Molnár Gusztáv decemberig nem találkozhat kisfiával, rehabra megy
  Mostani feleségével, Viviennel is különköltöztek, de minden nap beszélnek.
  Sassy - sassy.hu
  2022. július 07.


  Megosztom
  Link másolása

  "Guszti is megértette, hogy a helyzet akkor tud nyugvópontra kerülni, ha ő meggyógyul, rehabilitációra megy, a lelkét és a függőségét is kezelik. Először magát kell rendbe tennie, utána a házasságunkat, majd a gyermekével való kapcsolatát." - nyilatkozta a Blikknek Fazekas Vivien, Guszit felesége.

  Vivien azt is elmondta, hogy Guszti egyre többet ivott azóta, hogy tavaly augusztusban volt párja, Ildikó azzal vádolta meg: ittasan bántalmazta közös gyereküket. A Drága örökösök egykori sztárja mindig nyíltan vállalta küzdelmét a függőséggel, mostani párja, Vivien pedig továbbra is támogatja. A fiát az exével kötött megállapodás szerint Guszti decemberig nem láthatja, addig csak a gyógyulásra koncentrál.

  Vivien szerint Guszti most Szlovákiában van, az édesanyjánál, és keresik neki a megfelelő intézményt, ahol sikeresen leküzdheti addikcióját.

  "Bízom abban, hogy a rehabilitáció hatásos lesz, tartson bármeddig, két hónapig, fél- vagy másfél évig. Nem tudjuk, mit hoz a jövő, azt sem, hogy mikor lesz Gusztinak munkája. Vannak lehetőségek a jövőre nézve, de szerintem mindegyiknek feltétele a teljes gyógyulás." - mondta Vivien.

  Megosztom
  Link másolása