CELEBRITY

  15 érdekesség Cole Sprouse-ról, amiről talán még nem is hallottál

  Tudtad például, hogy Palvin Barbi "sógor-jelöltjének" nem is Jughead szerepét szánták, vagy azt, hogy egyetemet végzett?
  Sassy - sassy.hu
  2018. november 07.


  Megosztom
  Link másolása

  Cole Sprouse most az egyik legnépszerűbb fiatal színész, aki nemcsak jó a szakmájában, de nagyon helyes is. A Riverdale egyik sztárjaként nagyon felkapott lett, de vannak dolgok, amiket még lehet, hogy te sem tudtál Dylan Sprouse ikertesójáról.

  1. Olaszországban született

  Bár amerikai szülei révén ő és ikertestvére is amerikainak született, az olaszországi Arezzo városában jött világra. Apjuk és anyjuk ugyanis egy angol iskolában tanítottak Toszkánában. Egyébként Cody a fiatalabb, 15 perccel Dylan után született meg. Négyhónapos korukban költözött vissza a család a szülők szülőhelyére, Kaliforniába.

  2. A nagymamája terelte a színészpályára.

  A nagyi, Jonine Booth Wright színésznő és drámatanár volt, ő javasolta az ikreknek, hogy próbálják ki a színészkedést. A fiúk 8 évesen meg is kapták első szerepüket...

  3. Egy pelenkareklámban szerepelt először

  Valahol mindenkinek el kell kezdeni. :D

  4. Egy szerepet játszottak az ikertesójával

  Mint a legtöbb színész ikerpár, gyerekkorukban ők is egy szereplőt alakítottak ketten. Nyolcévesen Patrick Kelly-t alakították a Grace Under Fire című soroazban, de legismertebb első szerepük Julian Koufax karaktere volt az Apafej című filmben.

  5. A Jóbarátokban szerepelt először egyedül

  Cole 9 éves volt, amikor először színészkedhetett testvére nélkül. Ross Geller fiát játszotta a Jóbarátokban.

  6. Jennifer Aniston volt a gyerekkori szerelme

  Egy interjúban elárulta, hogy amikor a Jóbarátokban szerepelt, nehezére esett a színésznővel dolgozni, mert annyira szerelmes volt belé. Sokszor alig jöttek ki a szavak a száján, elfelejtette a szövegét és teljesen leblokkolt, amikor Aniston a közelében volt.

  7. A Disney Channel sztárjaként futott be

  A Riverdale előtt a Zack és Cody élete című Disney-sorozatban vált ismertté, amiben Dylan-nel közösen szerepeltek. Az eredeti sorozat 2005-től 2008-ig futott, majd jött a Zack és Cody élete a fedélzeten, ami 2008-tól 2011-ig ment a csatornán.

  8. Diplomát szerzett, miután már befutott

  Miután évekig a Disney Channel egyik ismert színészeként dolgozott, úgy döntött, egyetemre megy. Már a Zack és Cody forgatásain is kiderült, hogy nagyon okos fiú: minden nap három órán keresztül tanult egy színészoktatóval. Mivel sok gyerekszínész a sikeres évek után hajlamos elkallódni vagy egyszerűen csak kikerül a reflektorfényből, ő nem akarta, hogy ez történjen vele, ezért Dylan-nel együtt a New York-i Egyetemen tanultak 2011-től 2015-ig. Cole archeológiából diplomázott.

  9. Először nem is jött be neki a Riverdale

  Az egyetem után egy archológiai laborban dolgozott Brooklyn-ban, amikor a menedzsere elküldte neki a Riverdale forgatókönyvét. Első olvasásra azonnal lemondott róla, de végül az tetszett meg neki benne, hogy az Archie képregények alapján készült sorozat nem a szokásos tinidrámákra épült.

  10. Eredetileg Archie szerepét szánták neki

  Archie karakterét végül KJ Apa keltette életre, pedig először Cole-t kérték fel rá. Ám ő "beleszeretett" Jughead karakterébe, aki szerinte egy olyan kívülálló különc, akinek sokkal objektívebb rálátása van a városban történt eseményekre és a kapcsolatokra. Nagyon bejött neki a srác, aki csak hallgat, egy kamerával nyomoz és távolságot tart a többi embertől. Mint kiderült, nagyon is jó választás volt neki ez a szerep.

  11. Még a haját is befestette, hogy tökéletes Jughead legyen

  Ugyebár Cole szőke hajjal született, Jughead viszont fekete hajú, ezért be kellett festenie világos tincseit. Ez már csak azért is jó választás volt, mert így kevésbé keverik össze Dylan-nel, aki még mindig szőkésbarna.

  12. Nem Jughead-et és Betty-t szereti együtt, hanem Betty-t és Archie-t

  Bár a sorozatban az ő karaktere Betty szerelme, Cole már fiatalkorában is Archie-ért és Betty-ért szurkolt, mert szerinte nagyon romantikus két olyan fiatal szerelme, akik már kiskoruk óta ismerik egymást.

  13. Egyszer véletlenül az ő arcát használták fel egy könyvborítón

  Anélkül, hogy engedélyt kértek volna tőle. Íme a könyv:

  14. Nagyon tehetséges fotós

  A hobbija a fotózás, ami nagyon jól megy neki. Többször lefényképezte már riverdale-es kollégáit, de például Kendall Jennerről is készített képeket. Csekkold le az Instáját, remek fotói vannak.

  15. Minden jel arra mutat, hogy összejött Lili Reinharttal-, de nem vallják be

  Amióta a sorozatban is egy párt alkotnak, a rajongók a való életben is szerették volna együtt látni őket. A romantikus jelenetek, a közös munka és a sorozat promotálása miatt együtt töltött idő úgy tűnik, meg is hozta a várva várt szerelmet. Számtalan közös fotót csináltak már, sokat lógnak együtt, és többször is rajtakapták őket romantikus pillanatokban. Legutóbb egy minden eddiginél gyanúsabb kommentet írt Lili egyik róla készült Insta-fotójához. Az biztos, hogy közel kerültek egymáshoz, már csak a nagy bejelentésre várunk.

  Forrás: Seventeen


  Megosztom
  Link másolása

  AJÁNLJUK
  Címlapról ajánljuk

  Címlapról ajánljuk


  CELEBRITY
  Tibi atya csúnyán nekiment Schobert Norbinak: „csak addig vagy közszereplő, amíg a gyerekeid fehérneműs s..gét tárod tömegek elé”
  „Amint kritika ér, amint a púder mögött feltárnánk a fekélyes valóságot, máris magánember vagy, aki a privát életére hivatkozva perelheti be sikeresen a kritikust” - írta Facebookon.
  Sassy - sassy.hu
  2022. augusztus 05.


  Megosztom
  Link másolása

  Az egyik legnagyobb követőtáborral rendelkező magyar blogger, Tibi atya keményen nekiment Schobert Norbinak.

  Egy Facebook posztban fogalmazta meg kritikáját.

  Az előzményekhez hozzátartozik, hogy valaki nyilvánosságra hozta: Schobert Norbert lánya, Lara megbukott az érettségin. A fitneszguru ezután azt nyilatkozta, hogy ez magántitok.

  Az RTL Klub Reggeliben nemrég arról is beszélt: az utóbbi időben sokat kellett vigasztalnia 18 éves lányát, Schobert Larát. A fiatal mögött nehéz év áll: meghalt a nagymamája, az apja sztrókot kapott, és egy szakítást is át kellett élnie, így Schobert Norbi szerint ennyi trauma után csoda, hogy lánya idáig eljutott.

  "Valaki magántitoksértést követett el. Azt tette a médiában közzé, hogy Lara az érettségin megbukott. Ezzel ország-világ előtt megalázta a lányomat. Ez magántitok. Egyébként hányan buknak meg az érettségin? És? Majd ősszel lerakja. Egy tantárgy, egy szóbeli. Ettől rossz ember a Lara?"

  - mondta Schobert Norbert.

  Tibi atya reagált erre egy Facebook-posztban.

  Azt írta Schobert Norbert nyilatkozatára utalva, hogy úgy gondolja, hogy "Magyarországon csak addig közszereplő valaki, amíg a gyerekei fehérneműs s..gét tárja tömegek elé", de „amint kritika ér, amint a púder mögött feltárnánk a fekélyes valóságot, máris magánember vagy, aki a privát életére hivatkozva perelheti be sikeresen a kritikust.”

  Tibi atya a kemény hangú posztot ezzel folytatta:

  "Sajnálattal közlöm, hogy a lányod, Schobert Lara közszereplő. Jóval 18 éves kora előtt lett az, amiben neked tevőleges szereped volt. Ha a tangás s..ge tömegek számára elérhető testképi etalon, akkor bizony joga van ugyanannak a tömegnek ahhoz is hozzáférni, hogy milyen áron.

  Schobert Lara kizökkentő erejű szembesítés korunk degeneráltságával: az internet mégsem a kultúrát juttatta el minden háztartásba, hanem a celebek perverzióját. Mi más is lehetne ennek jobb szimbóluma, mint hogy a lányod, Lara, ma annyira sem tud megélni a fejéből, hogy az értelmi fogyatékosságra optimalizált érettségit letegye, a seggéből viszont olyan életszínvonalon, ami a legtöbb diplomásnak is elérhetetlen?

  Csak egyvalamit nem értek, Norbi: a lányod bukásához szerinted senkinek semmi köze, de azt máris megosztod, hogy Larának milyen traumákon kellett átmennie, amik miatt megbukott. A traumákhoz és az érzelmi zsarolásodhoz van közünk? A lányod s..géhez van?

  Szerintem k.vára nincs.

  De ha beletoljátok a pofánkba mindkettőt, akkor a bukása éppen úgy tartozik a a teljes képhez, mint a tengerparton pucsítás, a nagymama halála és minden egyéb, amit kiteregetsz. És ha már okok: nem, nem a traumák miatt nem lett meg az érettségi, hanem azért, mert egy olyan életre nevelted, ahol teljesen mindegy, hogy van-e érettségije. A s..g a fontos, nem a fej."

  A teljes bejegyzést itt olvashatjátok el:


  Megosztom
  Link másolása

  Ajánljuk
  CELEBRITY
  Palvin Barbi a világ legtrükkösebb, teljesen átlátszó szettjében jelent meg párjával Brad Pitt filmpremierjén
  Barbi egyre merészebb, Dylan Sprouse mellett teljesen kivirult.
  Sassy - sassy.hu
  2022. augusztus 04.


  Megosztom
  Link másolása

  A világ egyik leghíresebb, magyar szupermodellje, Palvin Barbi sokáig egyedül volt, mielőtt találkozott az igazival. Az idő őt igazolta. Öt évvel ezelőtt, amikor rátalált a szerelem a sármos, amerikai színész, Dylan Sprouse személyében, még senki nem volt biztos benne, hogy kapcsolatuk meddig fog tartani.

  Ám a két fiatal szerelmesebb, mint valaha, már együtt is élnek, és Barbi egyszer azt nyilatkozta, szívesen vágna bele a családalapításba kedvesével.

  A magabiztosság Barbin egyre láthatóbb, egyre merészebb húzásai vannak. Legutóbbi, közös fotósorozatukat maga Dylan posztolta. A gyönyörű pár egy Los Angeles-i filmpremieren jelent meg. A Bullet Train (A gyilkos járat) című Brad Pitt akciómozit nézték meg.

  Dylan egy kifogástalan, fekete öltönyben jelent meg, nyakkendő nélkül, Barbi viszont odacsapott rendesen: egy teljesen átlátszó, fejete "hálóból szőtt", combközépig kivágott ruhában vonult párja karján, amely alól egyértelműen kilátszott fekete bugyija és melltartója.

  Mindezt egy térdig érő, hófehér csizmával kombinálta. Nagyon rendhagyó, nagyon merész, de lássuk be, Barbinak ez is fantasztikusan áll.

   

  A bejegyzés megtekintése az Instagramon

   

  Dylan Sprouse (@dylansprouse) által megosztott bejegyzés


  Megosztom
  Link másolása

  Ajánljuk

  CELEBRITY
  Mindenki megőrült? Szexszektát működtetett Izlandon Ezra Miller, és állítólag Jézus reinkarnációjának nevezte magát
  A Legendás állatok-filmek és DC szuperhős filmek sztárjáról névtelenül nyilatkozott pár barátja, akik szerint a színész kifordult önmagából.
  Sassy - sassy.hu
  2022. augusztus 05.


  Megosztom
  Link másolása

  Ezra Millert néhány éve még csak egy hóbortos és bolondos feltörekvő fiatal filmsztárnak tartották.

  Az elmúlt hónapokban azonban kiderült, hogy egyes források szerint nem egyszerűen különc, hanem olyasmiket művel, amikkel nemcsak magának, hanem másoknak is árt.

  A Business Insider nemrég egy hosszabb írást jelentetett meg Miller viselt dolgairól.

  A lapnak ugyanis sikerült szóra bírnia néhány ismerősét, de nőket is megszólaltatott, akik közül többen arról számoltak be, hogy az általuk látottak alapján a színész szexszektaként működtette izlandi szállását két évvel ezelőtt.

  Mint ismeretes, akkor került nyilvánosságra egy videó arról, hogy egy nőt fojtogatott. 2020-ban más ügyei is nyilvánosságot kaptak. Egy izlandi kocsmában fojtogatott és földre vitt egy másik vendéget, idén pedig olyan hír jelent meg vele kapcsolatban a Telex szerint, hogy "egy olyan házban lakik, ahol csecsemők mindenféle felügyelet nélkül éles lőszert szopogathatnak, miközben géppuskák között játszanak mérhetetlen mennyiségű kannabisz mellett." A lap szerint "Miller néha olyan, mintha filmes karrierje nem is lenne, csak önpusztító üzemmódja – miközben a jelek szerint rég elkészült a Flash című szuperhősfilm, a DC következő zászlóshajójának szánt blockbustere, amiben ő játssza a főszerepet. De hogy vajon látni fogjuk-e bármikor, az legalább akkora kérdés, mint hogy egészen pontosan miben van Miller, és hogyan jutott el idáig."

  A Business Insidernek nyilatkozó barátok névtelenséget kértek, mert tartanak Ezra Miller bosszújától. Ugyanakkor aggódnak a színész mentális állapota miatt, mivel úgy vélik, hogy az teljesen elvesztette a kapcsolatát a valósággal, és már nem az az ember, akit egykor megismertek.

  "Azt hiszem, Ezrát elvakította a hírneve, a gazdagsága és a szépsége" - mondta egy nyilatkozó, aki régóta ismeri Millert a család barátjaként. "Nagyon nehéz közbeavatkozni akkor, amikor valakinek olyan anyagi források állnak a rendelkezésére, mint neki. Amikor híres vagy, az emberek nem szívesen mondanak neked nemet."

  Ezra Miller 2020-ban Izlandon a Legendás Állatok 3. részét forgatta, amikor a munkálatok szüneteltek a koronavírus miatt. Több hetet töltött a szigetországban, ahol egy Airbnb-lakásban szállt meg.

  A szállást a beszámolók szerint „szentélynek” nevezte el, spirituális szeánszokat tartott, amelyek alkalmával magát időnként Jézus Krisztus reinkarnációjának nevezte, és azt állította, természetfeletti képességei vannak.

  A történtekről 14, a szeánszokon részt vevő ember nyilatkozott.

  Elmondásuk szerint a legtöbbjük szexuális kapcsolatba került a színésszel, aki szinte hipnotizálta őket. Csak később jöttek rá, hogy nem voltak biztonságban. Többük Miller hírneve miatt nem mert ellenállni, hozzátették azonban, hogy bár a színész néha igencsak megnyerő tud lenni, nem ritkán hirtelen tomboló őrültté változott.

  Egy nő azt mesélte, hogy senkinek nem volt szabad ellenkeznie a színésszel. Egy másik nő pedig elmondta, hogy hat napot töltött a színésszel. Az egész izgalmas kalandnak indult, de ma már élete legmegrázóbb élményeként gondol vissza rá:

  "Az egyik pillanatban a szemembe nézett, majd azt mondta, szeret, és nagyon kedvesen viselkedett. A következőben pedig rám förmedt, hogy kib...ott undorító vagyok."

  Az Ezra Miller főszereplésével leforgatott Flash-filmet elvileg jövő nyáron mutatják be, de a Warner már jelezte, hogy ezt követően nem kívánják tovább foglalkoztatni a színészt. A Business Insidernek nyilatkozó, a stúdió belső ügyeire rálátó források szerint a Warnernél egyelőre nem tudják, mit kezdjenek a szuperhősfilmmel.


  Megosztom
  Link másolása

  Ajánljuk

  CELEBRITY
  Molnár Guszti megalázta, terrorizálta, és más nőkkel szexchatelt Fazekas Vivien szerint, ezért válik el tőle
  „Nem bírom tovább a megaláztatást! Azt gondolom, mindent megtettem Gusztiért, amit lehetett, de ami most megy, azt már nagyon nehezen viselem. ”
  Sassy - sassy.hu
  2022. augusztus 05.


  Megosztom
  Link másolása

  Nemrég jelentett be Fazekas Vivien Instagramon, hogy Molnár Gusztival véget ért a házasságuk.

  Vivien akkor azt írta, hogy nem szeretné magyarázni a miérteket.

  A Blikknek és a Borsnak azonban most több részletet is elárult a kapcsolatukról és a válás okairól.

  Farkas Vivien a Blikknek azt mondta, próbált segíteni a férjének, aki egy ideig még egy elvonón is részt vett alkoholproblémái miatt, azonban onnan saját felelősségére távozott.

  Mint kiderült, az ott tartózkodása alatt arra kötelezte feleségét, hogy minden egyes nap beszéljenek, holott az elvonókon a telefon és más kapcsolattartásra alkalmas eszközök használata nem engedélyezett, mivel így nem szakadnak ki teljesen az életükből.

  Vivien szerint Guszti a telefonon keresztül is terrorizálta és támadta:

  "Olyanokat mondott, hogy nekem bezzeg milyen jó, hogy én kint lehetek és élhetem az életem… Borzasztó élmény volt, már gyomorgörcsöm volt órákkal előtte, hogy megcsörrent volna a telefon"

  – mesélte Vivien a Borsnak.

  Molnár Guszti saját felelősségére kijött az elvonóról, mert azt nem találta elég jónak. Habár Vivien hitt benne, hogy Gusztinak sikerül meggyógyulnia, állítása szerint betelt a pohár.

  "Nem bírom tovább a megaláztatást! Azt gondolom, mindent megtettem Gusztiért, amit lehetett, de ami most megy, azt már nagyon nehezen viselem. Tegnap az anyukája telefonjáról kaptam üzenetet, miszerint Guszti meghalt, amiről tudtam, hogy nem igaz, csak így akarta felhívni magára a figyelmet, így akart engem elérni"

  mondta Vivien a Blikknek.

  "Amíg Guszti az elvonón volt, én kezeltem a közösségi oldalait. A telefonom folyamatosan pittyeg, mióta kint van, és azt látom, hogy nőkkel csetel szexuális témákról és találkozókról. Úgy érzem, kérjen akkor tőlük segítséget, mert ezt én befejeztem. Nem tudom mit kellene még elviselnem, de ennél több megaláztatást nem tűrök el."

  Vivien továbbra is szeretné, ha Guszti meggyógyulna, azonban most elsősorban a kisfiára és önmagára szeretne koncentrálni.

  "Az elmúlt hetekben iszonyú sok dolog zúdult rám a múlttal kapcsolatban. Azon gondolkodom, hogy mit kellett volna másként vagy jobban csinálnom ahhoz, hogy ne találjam magam abban a helyzetben, amiben most vagyok"

  - nyilatkozta a Borsnak.

  "Guszti beteg ember. Én nagyon szerettem őt, mindent megtettem, amire képes voltam, hogy segítsek neki. De most már látom, hogy minden hiába volt. Egy függőségben szenvedő embernek nem lehet segíteni. Csak ő segíthet magán. Ha újra kezdhetném, akkor biztosan hamarabb hozok meg bizonyos döntéseket, mert sem neki, sem magamnak nem segítettem azzal, hogy itt voltam mellette, hogy újra és újra elhittem neki, hogy összeszedi magát és megváltozik."

  Megosztom
  Link másolása

  Ajánljuk