CELEBRITY

  10 idézetük bizonyítja, hogy a Trónok harca Aryája és Sansája a való életben legjobb barátnők

  A népszerű sorozat testvérpárja a forgatáson kívül is nagyon szoros kapcsolatot ápol.
  Sassy - sassy.hu
  2019. május 13.


  Megosztom
  Link másolása

  Maisie Williams és Sophie Turner, vagyis Arya és Sansa Stark a Trónok harca legendás sorozatának legmeghatározóbb szereplői és testvérpárosai közé tartoznak. Mindkét huszonéves színésznő számára ez a sorozat hozta el a világhírt, ugyanakkor nem csak ezzel gazdagodtak időközben, hanem különleges barátságukkal is. S bár karaktereik kapcsolata meglehetősen hullámzó tudott lenni a képernyőn, a valóságban kettejük köteléke annál szilárdabb. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint néhány nyilatkozatuk a másikról:

  Sophie gondolatai Maisie-ről

  #1 A nagyon különböző, ám egymást mégis remekül kiegészítő személyiségeikkel kapcsolatban

  "Mindig is úgy tekintettem Maisie-re, mint egy lázadó, menő kölyökre, míg én inkább egy passzív-agresszív, vagy csak simán passzív típus vagyok. Utálom ezt magamban, és mindig is szerettem, hogy Maisie az, aki. Az elmúlt öt évet lényegében egy közös hotelszobában töltöttük (akkor is, ha egyébként volt külön szobánk). Végtelen pizsiparty-kat, rengeteg szöveges próbát, zabálásokat és trécseléseket tartottunk."

  - Nylon magazin, 2016. május

  #2 A Trónok harca közös forgatása

  "Az első közös jelenetünket nagyon sokszor elrontottuk. Nem bírtuk ki nevetés nélkül. A kapcsolatunk annyira bensőséges, de ez inkább a szórakozós részére igaz, nem az 'üzleti' oldalára. Nagyon izgultam. Egyszerűen ijesztő volt. Olyan, mintha az anyukád előtt szerepelnél. Hogyha egy ilyen meghatározó ismerősöd néz, akkor nem ugyanúgy teljesítesz. De hosszútávon, azt hiszem, a javunkra vált, mivel szabadabbak lehetünk egymással a játékunk során. Nem félünk feszegetni a határainkat, mivel nagyon otthonosan mozgunk egymás körül."

  - Entertainment Weekly, 2017. augusztus

  #3 Egymás védelmezése a #metoo korában

  "Maisie egyértelműen a védelmezőm, én pedig az övé. Tudom, hogy ha bármi történne - főként a Trónok harca forgatásán, ami soha, de soha nem lett volna elképzelhető - ő teljesen bekattanna és megvédene engem. Az, hogy van egy 'nővérem', aki tudja, hogy milyen degradáló és szörnyű pillanatai is lehetnek a színészkedésnek és, hogy mennyire elvárják az alázatosságot egy ilyen munkában, nagyon megnyugtató tud lenni. Maisie az én masszív otthonom."

  - Glamour UK, 2019. március

  #4 Arról, hogy szinte egy párt alkotnak

  "Az emberek mindig azt hiszik, hogy egy pár vagyunk. Egyébként oda vagyok érte, úgyhogy sosem lehet tudni. Maisie Williams-függőségem van. Szoktam sztalkerkodni is Instagramon a neve után!"

  - Glamour UK, 2019. március

  #5 Azzal kapcsolatban, hogy mennyire szinkronban vannak

  "Rengeteg mentális problémán keresztül segítettük egymást, főleg a testképeinkkel kapcsolatban. Ő volt az én mankóm, én pedig az övé, mivel úgy tűnik, hogy mindent, amin keresztül megy, én is átélek. Tudod, hogy amikor a lányok régóta együtt laknak, a menstruációjuk összehangolódik? Olyan, mintha az érzelmeink és a személyiségeink is összehangolódtak volna."

  - Glamour UK, 2019. március

  Maisie gondolatai Sophie-ról

  #6 Az első találkozás

  "Azt gondoltam, hogy Sophie a legmenőbb dolog, amit valaha láttam. Értem, miért mondják, hogy a kémia számít, mivel ha megvan, akkor megvan. Mint ahogy mi is legjobb barátok lettünk. És ezt már évekkel ezelőtt látták rajtunk, és igazi varázslat lehetett nyomon követni, amint ez a két lány kihozza a legtöbbet a közös forgatásokból."

  - Rolling Stone, 2019. március

  #7 A közös munka

  "Vicces, mert ő a való életben egyáltalán nem olyan, mint Sansa. Ő egy nagyszerű lány és ugyanazokat a dolgokat szeretjük. Aztán a képernyőn megvannak a kis vitáink és dolgaink, olyankor az ember egy másik oldalát láthatod. A való életben sosem találkoztam Sophie azon énjével, aki azt mondaná, hogy 'Ó, te idióta.' De mégsem esik nehezemre utálni őt a képernyőn - pedig szeretem minden porcikáját - de nem megerőltető kihívás az utálatát eljátszani számomra, mint színésznő."

  - HBO.com interjú, 2011.

  #8 Egymás mentális egészségének támogatása

  "Nem is tudom elmondani, hányszor mondta Sophie, hogy menjek terápiára, mielőtt tényleg elmentem volna. Ő átsegített jópár csúnya szakításon és barátság-lezáráson. Akárhányszor úgy érzem, hogy segítségre van szükségem és a problémám túlnő rajtam, Sophie-hoz fordulok. Ugyanakkor azt gondolom, hogy a terápia nagyon fontos. Mindenképp megéri beszélni valakivel, még akkor is, ha úgy érzed 'igen, ezt tudtam magamtól is'."

  - Glamour UK, 2019. március

  #9 A nővéri kötelékről

  "Jó, hogy mellettem van ebben az iparágban, ráadásul tudja is, hogy miről szól. Nagyon jó, hogy valaki végig fogja a kezem. Olyan, mintha a nővérem lenne."

  - a This Morning c. műsor interjújában, 2017. január

  #10 Arról, hogy legjobb barátok

  "Sophie Turner kisasszony. Valóban a legjobb barátom. Nagyon szuper volt, hogy valaki ugyanolyan korú - és nemű - ember végigkísért ezen az őrült életen, mivel nagyon furcsa dolog a nyilvánosság előtt felnőni. Ha van valakid, akit a legsötétebb pillanataidban is felhívhatsz és pontosan tudja, hogy min mész keresztül... Az segít, hogy megmaradjon a józad eszed."

  - interjú Jimmy Fallonnal, 2017. március

  itty, bitty titty committee

  185.2k Likes, 4,158 Comments - Maisie Williams (@maisie_williams) on Instagram: "itty, bitty titty committee"

  Forrás: HuffPost


  Megosztom
  Link másolása

  Címlapról ajánljuk

  Címlapról ajánljuk


  CELEBRITY
  Tóth Andi párja, Marics Peti tetszik Azahriah egyéjszakás kalandjának a Bors szerint
  Ha még tudjátok követni, hogy ki, kinek a kijének a kije.
  Sassy - sassy.hu
  2022. augusztus 12.


  Megosztom
  Link másolása

  Furcsa részletet szúrt ki Lakatos Levente beszélgetős műsorában a Bors.

  A lap szerint az Azariah egyéjszakás kalandjaként híressé vált lánynak tetszik Marics Peti.

  Az előzményekről korábban mi is írtunk: videó készült arról, hogy a szolnoki palacsintafesztiválon Azahriah egy mobilvécé mellett volt együtt egy lánnyal. A történtek nyilvánosságra kerültek, és botrány lett belő, ezek után pedig Azahriah egy pimasz és merész húzással toitoi vécével a színpadon lépett fel.

  Az eset után megszólalt Azahriah barátnője, Luna is, miután arról, hogy Arahziah-val hogyan vészelik át az énekes hűtlenségét, rengeteg kéretlen és bántó véleményt kapott. "Csak arra kérlek titeket, ha ez lehetséges, hogy hadd kövessem el életem »hibáit« nyugalomban bántások és ítélkezések nélkül" - írta a lány Instagramon.

  Laura, akivel együtt volt Szolnokon Azahriah, az érdeklődés középpontjába került. A történtekről Lakatos Levente podcastjében is beszámolt, de közösségi oldalon is folyamatosan tartja a kapcsolatot követőivel.

  És itt jön képbe Marics Peti és Tóth Andi.

  Nemrég volt egy játék Laura 24 órán át elérhető Instagram sztorijában, amelynek során a lánynak ismert férfiakról kellett eldöntenie, hogy tetszik-e valamelyikük. A válogatásban feltűnt a Stranger Things új évadának két főszereplője is, de Azahriah zenésztársa, Desh, és az X-Faktor győztese, Alee is - írja a bors.

  Amikor a Valmar került terítékre, Laura meglepő választ adott. "Milo a Valmarból?" – jött a kérdés az egyik követőtől, mire Laura így felelt: "Akkor inkább már a Marics!"

  "A fiatal lány egyébként egy pár képkockával később is megemlítette két nagyra nyílt szemekkel ellátott hangulatjellel az énekest, ami minden bizonnyal arra utal, hogy Tóth Andi kedvese tetszik neki" - írja a Bors.

  Fotó: videó print screen


  Megosztom
  Link másolása

  Ajánljuk
  CELEBRITY
  Szigeten mutatta meg Baukó Éva a csodálatos alakját bikiniben
  De nem AZON a szigeten, hanem egy másikon.
  Sassy - sassy.hu
  2022. augusztus 12.


  Megosztom
  Link másolása

  Baukó Éva bikinis fotókkal illusztrálta a nyaralását, és ennek nagyon örülnek a rajongói.

  A Való Világ 4-ben egészen a döntőig jutó valóságshow-sztár az elmúlt években számtalanszor mutatta meg tökéletes alakját a rajongóinak, és az is kiderült, hogy idén nyárra bomba formába hozta magát.

  "Valakinek a Sziget, van akinek pedig A SZIGET" - írta az egyik poszthoz Baukó Éva.

  Egy másik bejegyzésből pedig kiderül, hogy éppen Zakintoszon nyaral.


  Megosztom
  Link másolása

  Ajánljuk

  CELEBRITY
  Újabb részletek derültek ki Anne Heche tragikus balesetéről és állapotáról
  Szemtanúk számoltak be arról, mi történt a baleset idején.
  Sassy - sassy.hu
  2022. augusztus 12.


  Megosztom
  Link másolása

  Mint ismeretes, Anne Heche augusztus 5-én balesetet szenvedett. Egy háznak hajtott, az autója kigyulladt.

  A történtek után a menedzsere, Michael McConnell azt nyilatkozta: Jelenleg rendkívül kritikus állapotban van. Súlyos tüdősérülést szenvedett, ami miatt gépi lélegeztetésre van szüksége, és olyan égési sérülései vannak, hogy sebészeti beavatkozásra lesz szükség. Nem sokkal a baleset után eszméletét vesztette, és kómába került."

  Mint arról mi is beszámoltunk, Anne Heche egy héttel ezelőtti balesetében súlyos sérüléseket szenvedett. A rendőrség egy teszttel kimutatta, hogy drog volt a színésznő vérében a baleset idején.

  Sajnos nem várható sem a felépülése, sem az, hogy túlélje a balesetet – derült ki a színésznő képviselőjének nyilatkozatából.

  Az is kiderült, hogy a kómában lévő és kritikus állapotban lévő színésznőt esetleges szervdonáció miatt tartják lélegeztetőgépen.

  Anne Heche, akit a Los Angelestől északra fekvő West Hills-i kórház Grossman Burn Centerében (súlyos égési sérülések kezelésére szakosodott intézményben) ápolnak, „súlyos anoxikus agysérülést szenvedett” – áll a közleményben. Az ilyen sérülést az agy tartós oxigénhiánya okozza.

  „Sajnos a baleset következtében Anne súlyos agysérülést szenvedett, és továbbra is kómában van, kritikus állapotban. Várhatóan nem éli túl. Már korábban eldöntötte, hogy ilyen esetben felajánlja a szerveit. Most még gépek tartják életben, hogy eldöntsék, valamelyik életképes-e”

  – írja a közlemény.

  A közlemény a továbbiakban köszönetet mond a rajongók támogatásáért, akik mind imádkoztak, hogy az 53 éves Heche az augusztus 5-i rettenetes autóbaleset után felgyógyuljon.

  A színésznő a szemtanúk szerint otthonától nem messze először egy kertes házas övezetben csapódott egy garázsnak, de mielőtt még a járókelők segíthettek volna neki, hátramenetbe kapcsolt, és elhajtott a helyszínről. Nem sokkal később padlógázzal száguldott át egy stoptáblánál, majd több bokron is áthajtva hajtott bele egy házba.

  Ekkor, a második ütközés során gyulladt ki a színésznő kocsija. A helyszínre kiérkező mentők is csak a csomagtartón keresztül tudták kimenekíteni a színésznőt, aki komoly égési sérüléseket szenvedett. A hatóságok korábbi beszámolója szerint Anne Heche ruhája és haja is megégett a tűzben.

  A ház lakója a beszámolók szerint sérülés nélkül megúszta a történteket. A szomszédok elmondták a Fox Newsnak, hogy az autóvégigment a házon.

  Az egyik szomszéd azt mondta a Fox Newsnak, hogy kitörtek a kocsi ablakai, ezért ő kinyitotta a hátsó ajtót. Anne Heche válaszolt, és azt mondta, nincs jól. Azt is mondta, hogy addig nem emelték ki az autóból a színésznőt, amíg a tüzet nagyjából el nem oltották."

  A balesetben nem csak a színésznő autója gyullad ki. A lángok az autójáról átterjedtek egy házra is. A tűzoltóknak több mint egy órába telt eloltani a lángokat.

  Az NBC News-nak nyilatkozott a lakás tulajdonosának ügyvédje, aki szerint az érintettet nemcsak az viselte meg, hogy ő és házi kedvence veszélybe kerültek, hanem az is, hogy mindene odalett a tűzben.


  Megosztom
  Link másolása

  Ajánljuk

  CELEBRITY
  Drogot is találtak a kómában lévő Anne Heche szervezetében - szóvivője szerint nem fogja túlélni a súlyos agysérülést
  A színésznő augusztus 5-én szenvedett balesetet Los Angelesben.
  Sassy - sassy.hu
  2022. augusztus 12.


  Megosztom
  Link másolása

  Drogot talált az ezzel kapcsolatos vizsgálat Anne Heche szervezetében.

  A Los Angeles-i rendőrség közleményében az áll, hogy az előzetes vizsgálatok során a vérvétel kábítószer jelenlétét mutatta ki a testében.

  A következő teszt feladata lesz kideríteni, hogy kokain, fentanil, vagy alkohol volt-e Anne Heche szervezetében a baleset idején.

  Az ügyet ittas vezetés, ittas állapotban elkövetett közlekedési baleset bűntetteként vizsgálják.

  Az 53 éves színésznőt augusztus 5-én érte baleset, miután autójával egy lakóháznak ütközött Los Angeles Mar Vista negyedében. A jármű az ütközés után kigyulladt.

  A színésznőt égési sérülésekkel, kritikus állapotban szállították kórházba, ahol jelenleg kómában fekszik. A rendőrség vizsgálatot indított.

  "Sajnos a baleset miatt Anne Heche súlyos anoxikus agysérülést szenvedett. Továbbra is kómában van, állapota kritikus. Várhatóan nem fogja túlélni" – közölte a színésznő sajtósa.

  Azt is elmondta, hogy a színésznő halálának esetén a szerveit felajánlják más betegeknek - ezt maga a színésznő kérte korábban.

  A balesetben nem csak a színésznő autója gyullad ki. A lángok az autójáról átterjedtek egy házra is. A tűzoltóknak több mint egy órába telt eloltani a lángokat.

  Az NBC News-nak nyilatkozott a lakás tulajdonosának ügyvédje, aki szerint az érintettet nemcsak az viselte meg, hogy ő és házi kedvence veszélybe kerültek, hanem az is, hogy mindene odalett a tűzben.

  Anne Heche amerikai színésznő, filmrendező, forgatókönyvíró 1969. május 25-én született. A középiskola elvégzése után az Another World című sorozatban kapott szerepet, 1987–1992 között játszott benne.

  Olyan filmekben szerepelt, mint az "Amikor a farok csóválja", "Tűzhányó", "Fedőneve: Donnie Brasco", "Tudom mit tettél tavaly nyáron". A legtöbben a "Hat nap, hét éjszaka" című filmből ismerik, amelyben Harrison Ford volt a partnere.

  1997–2000 között Ellen DeGeneres volt a párja. 2001-ben kötött házasságot Coleman Lafoonnal, közös gyermekük, Homer 2002-ben született. A pár 2007-ben elvált. Később a színésznő James Tupper párja volt, 2009-ben született a fiuk. 2018-ban szakítottak.

  Forrás: NBC News


  Megosztom
  Link másolása

  Ajánljuk