CELEBRITY

  10 idézetük bizonyítja, hogy a Trónok harca Aryája és Sansája a való életben legjobb barátnők

  A népszerű sorozat testvérpárja a forgatáson kívül is nagyon szoros kapcsolatot ápol.
  Sassy - sassy.hu
  2019. május 13.


  Megosztom
  Link másolása

  Maisie Williams és Sophie Turner, vagyis Arya és Sansa Stark a Trónok harca legendás sorozatának legmeghatározóbb szereplői és testvérpárosai közé tartoznak. Mindkét huszonéves színésznő számára ez a sorozat hozta el a világhírt, ugyanakkor nem csak ezzel gazdagodtak időközben, hanem különleges barátságukkal is. S bár karaktereik kapcsolata meglehetősen hullámzó tudott lenni a képernyőn, a valóságban kettejük köteléke annál szilárdabb. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint néhány nyilatkozatuk a másikról:

  Sophie gondolatai Maisie-ről

  #1 A nagyon különböző, ám egymást mégis remekül kiegészítő személyiségeikkel kapcsolatban

  "Mindig is úgy tekintettem Maisie-re, mint egy lázadó, menő kölyökre, míg én inkább egy passzív-agresszív, vagy csak simán passzív típus vagyok. Utálom ezt magamban, és mindig is szerettem, hogy Maisie az, aki. Az elmúlt öt évet lényegében egy közös hotelszobában töltöttük (akkor is, ha egyébként volt külön szobánk). Végtelen pizsiparty-kat, rengeteg szöveges próbát, zabálásokat és trécseléseket tartottunk."

  - Nylon magazin, 2016. május

  #2 A Trónok harca közös forgatása

  "Az első közös jelenetünket nagyon sokszor elrontottuk. Nem bírtuk ki nevetés nélkül. A kapcsolatunk annyira bensőséges, de ez inkább a szórakozós részére igaz, nem az 'üzleti' oldalára. Nagyon izgultam. Egyszerűen ijesztő volt. Olyan, mintha az anyukád előtt szerepelnél. Hogyha egy ilyen meghatározó ismerősöd néz, akkor nem ugyanúgy teljesítesz. De hosszútávon, azt hiszem, a javunkra vált, mivel szabadabbak lehetünk egymással a játékunk során. Nem félünk feszegetni a határainkat, mivel nagyon otthonosan mozgunk egymás körül."

  - Entertainment Weekly, 2017. augusztus

  #3 Egymás védelmezése a #metoo korában

  "Maisie egyértelműen a védelmezőm, én pedig az övé. Tudom, hogy ha bármi történne - főként a Trónok harca forgatásán, ami soha, de soha nem lett volna elképzelhető - ő teljesen bekattanna és megvédene engem. Az, hogy van egy 'nővérem', aki tudja, hogy milyen degradáló és szörnyű pillanatai is lehetnek a színészkedésnek és, hogy mennyire elvárják az alázatosságot egy ilyen munkában, nagyon megnyugtató tud lenni. Maisie az én masszív otthonom."

  - Glamour UK, 2019. március

  #4 Arról, hogy szinte egy párt alkotnak

  "Az emberek mindig azt hiszik, hogy egy pár vagyunk. Egyébként oda vagyok érte, úgyhogy sosem lehet tudni. Maisie Williams-függőségem van. Szoktam sztalkerkodni is Instagramon a neve után!"

  - Glamour UK, 2019. március

  #5 Azzal kapcsolatban, hogy mennyire szinkronban vannak

  "Rengeteg mentális problémán keresztül segítettük egymást, főleg a testképeinkkel kapcsolatban. Ő volt az én mankóm, én pedig az övé, mivel úgy tűnik, hogy mindent, amin keresztül megy, én is átélek. Tudod, hogy amikor a lányok régóta együtt laknak, a menstruációjuk összehangolódik? Olyan, mintha az érzelmeink és a személyiségeink is összehangolódtak volna."

  - Glamour UK, 2019. március

  Maisie gondolatai Sophie-ról

  #6 Az első találkozás

  "Azt gondoltam, hogy Sophie a legmenőbb dolog, amit valaha láttam. Értem, miért mondják, hogy a kémia számít, mivel ha megvan, akkor megvan. Mint ahogy mi is legjobb barátok lettünk. És ezt már évekkel ezelőtt látták rajtunk, és igazi varázslat lehetett nyomon követni, amint ez a két lány kihozza a legtöbbet a közös forgatásokból."

  - Rolling Stone, 2019. március

  #7 A közös munka

  "Vicces, mert ő a való életben egyáltalán nem olyan, mint Sansa. Ő egy nagyszerű lány és ugyanazokat a dolgokat szeretjük. Aztán a képernyőn megvannak a kis vitáink és dolgaink, olyankor az ember egy másik oldalát láthatod. A való életben sosem találkoztam Sophie azon énjével, aki azt mondaná, hogy 'Ó, te idióta.' De mégsem esik nehezemre utálni őt a képernyőn - pedig szeretem minden porcikáját - de nem megerőltető kihívás az utálatát eljátszani számomra, mint színésznő."

  - HBO.com interjú, 2011.

  #8 Egymás mentális egészségének támogatása

  "Nem is tudom elmondani, hányszor mondta Sophie, hogy menjek terápiára, mielőtt tényleg elmentem volna. Ő átsegített jópár csúnya szakításon és barátság-lezáráson. Akárhányszor úgy érzem, hogy segítségre van szükségem és a problémám túlnő rajtam, Sophie-hoz fordulok. Ugyanakkor azt gondolom, hogy a terápia nagyon fontos. Mindenképp megéri beszélni valakivel, még akkor is, ha úgy érzed 'igen, ezt tudtam magamtól is'."

  - Glamour UK, 2019. március

  #9 A nővéri kötelékről

  "Jó, hogy mellettem van ebben az iparágban, ráadásul tudja is, hogy miről szól. Nagyon jó, hogy valaki végig fogja a kezem. Olyan, mintha a nővérem lenne."

  - a This Morning c. műsor interjújában, 2017. január

  #10 Arról, hogy legjobb barátok

  "Sophie Turner kisasszony. Valóban a legjobb barátom. Nagyon szuper volt, hogy valaki ugyanolyan korú - és nemű - ember végigkísért ezen az őrült életen, mivel nagyon furcsa dolog a nyilvánosság előtt felnőni. Ha van valakid, akit a legsötétebb pillanataidban is felhívhatsz és pontosan tudja, hogy min mész keresztül... Az segít, hogy megmaradjon a józad eszed."

  - interjú Jimmy Fallonnal, 2017. március

  itty, bitty titty committee

  185.2k Likes, 4,158 Comments - Maisie Williams (@maisie_williams) on Instagram: "itty, bitty titty committee"

  Forrás: HuffPost


  Megosztom
  Link másolása

  Címlapról ajánljuk

  Címlapról ajánljuk


  CELEBRITY
  "Edina most éli a 17 éves, tini szerelmet, aztán majd rájön" – reagáltak a rajongók Csuti fotóira, amelyek szerint ő maradt a gyerekekkel a családi házukban
  Kulcsár Edina exe láthatólag jól elvan a gyerekekkel a gyönyörű luxusotthonban.
  Sassy - sassy.hu
  2022. május 23.


  Megosztom
  Link másolása

  Kulcsár Edina és Szabó András Csuti válásának híre mindenkit meglepett ez év elején. A sztárpár egy ideig közös gyerekeik érdekében még egy fedél alatt élt, ám ezután Csuti elköltözött, és egy jóideig egy szállodában lakott.

  Edina és új párja, a rapper G.w.M azóta összeköltöztek, és Csuti legújabb Insta-fotói alapján úgy tűnik: végül úgy döntöttek, Edina megy el a gyönyörű és komfortos, kertes, medencés családi házukból, és Csuti költözött vissza.

  Ő maradt a családi otthonban a gyerekekkel, a három és fél éves Medox-szal és a kétéves Ninával.

  Medox-szal még egy aranyos apa-fiú fotót is posztolt, a másik képen pedig a ház medencéje fölött egyensúlyoz át viccesen egy deszkán. A rajongóknak természetesen azonnal feltűnt, hogy ezek szerint hosszú távon végül az apa maradt a házban, és Edina költözött el, albérletbe mentek G.w.M-mel. Többen rá is kérdeztek erre, és így vagy úgy kommentálták.

  "De nagyon jó nézni az apucit, ahogy imádja a gyerekeit."

  "A barátnőd volt már ott veled a házban? Nagyon aranyos és szép lány!"

  "Az anyuka most éli a 17 éves tini szerelmet. Aztán majd rájön, mikor ezzel is tönkre megy 6 év után a nagy szerelem..."

  "Szerintem ez az Ő dolguk, hogy mikor, hol és kivel vannak. Az Ő tulajdonuk, joguk van akkor, ott lenni. amikor akarnak."

  A gyerekeket egyébként megállapodásuk szerint Edina és Csuti továbbra is közösen nevelik, így az édesanyjuk is ugyanannyi időt tölt velük.

   

  A bejegyzés megtekintése az Instagramon

   

  András Szabó (@csut.i) által megosztott bejegyzés

   

  A bejegyzés megtekintése az Instagramon

   

  András Szabó (@csut.i) által megosztott bejegyzés


  Megosztom
  Link másolása

  CELEBRITY
  A nő, aki beütheti az utolsó szöget Amber Heard koporsójába – Rettegett tanút hívtak be Johnny Depp ügyvédei a per záró hetére
  Amber Heard állítólag foggal-körömmel küzdött az ellen, hogy ez a nő tanúskodjon.
  Sassy - sassy.hu
  2022. május 23.


  Megosztom
  Link másolása

  Ahogy arról mi is beszámoltunk, az 58 éves hollywoodi világsztár, Johnny Depp 50 millió dollárra pereli 36 esztendős exfeleségét, Amber Heard-öt rágalmazásért. A színésznő 2017-es válásuk után írt egy cikket a Washington Postba, amelyben Depp nevének említése nélkül azt állította, házasságuk során ő bántalmazott nő volt.

  Deppet megbélyegezték, kirúgták A Karib-tenger kalózai következő részéből. A színész most egy virginiai bíróságon küzd az igazáért. A per egy hónapja kezdődött a Virginia állambeli Fairfax-ben, és a neten vagy millió helyen folyamatosan live streamelik. Szó szerint az egész világ látja.

  A házasság, amely összesen 15 hónapig tartott, az eddigi bizonyítékok alapján kicsit sem nevezhető hétköznapinak. Amber Heard majdnem három teljes napig tartó vallomásában elképesztő részletességgel, drámai összeomlásokkal kísérve számolt be arról, hogy Johnny Depp részegen és bedrogozva gyakorlatilag napi szinten ütötte-verte-erőszakolta őt, ám erre néhány mobillal készült fotón kívül, amelyeken az arcán van egy-két halvány folt, semmilyen kézzel fogható bizonyítékot nem mutatott.

  Heard vallomását azután egy több órás keresztkérdés-sortűzzel gyakorlatilag totálisan ízekre szedte és lenullázta Depp jogi csapatának egyik ügyvédnője, az azóta szó szerint világhírességgé vált Camille Vasquez.

  Heard ügyvédei a múlt héten ennek ellenére több tanút is beidéztek (többnyire régi videó-vallomásokat, a tanúk közül ugyanis már szinte senki sem vallja magát Heard barátjának), és személyesen behívták Amber húgát, Whitney-t is, aki eskü alatt azt vallotta, hogy egyszer Johhny megütötte őt (mármint a húgot), amikor Amber és Johnny hollywoodi otthonukban, egy lépcsőfeljárón visakodtak, és Whitney közéjük ugrott.

  Egészen eddig a húg volt tehát az egyetlen tanú, aki azt vallotta, hogy személyesen jelen volt, amikor Johnny egyetlen egyszer megütött valakit - igaz, akkor sem Amber Heardöt, hanem őt. Mivel a bántalmazási vádhoz ez az egy ütés is elég, nagyon fontos vallomás ez, és ezt Depp ügyvédei is tudják.

  Ezért idézték be most, a per utolsó hetére azt a nőt, Jennifer Howellt, aki akár végzetes is lehet Amber Heard számára. Ez volt az a hölgy, akihez Whitney Depp és Amber több lakásos otthonából elköltözött, nála lakott majdnem egy évig, a nő munkát adott neki jótékonysági alapítványánál, gondját viselte a lánynak. Whitney ezért bevallottan nagyon hálás is volt neki, még a tanúk padján is azt mondta, "fogadott testvérének" tartja a nőt.

  Jennifer Howell már évekkel ezelőtt, amikor ez az egész botrány kitört, kiadott egy közleményt, amely most újra az Instagramon kering, egy levéllel együtt, amelyet Whintney-nek írt. Abban egyértelműen állítja, hogy Whitney neki, és több tucat munkatársának a "lépcső-incidensről" anno teljesen mást mesélt: Amber volt az, aki neki akart esni a húgának, és Johnny volt az, aki meg akarta védeni, Amber pedig ezért behúzott egyet Johnnynak. Tehát nem Depp ütött, hanem Heard. Megint.

  Howell azt is leírta, hogy Whitney rettegett a nővérétől, akit "iszonyatosan erőszakosnak" írt le, elmondta, hogy Amber gyermekkoruk óta rendszeresen verte őt, és Whitney attól félt, hogy "Amber egyszer megöli Johnnyt."

  Ez a köztiszteletben álló hölgy döntött most úgy sajtóhírek szerint, hogy kiáll a tanúk padjára, és az egész világ előtt, szóban is elmondja: Whitney hazudott a múlt héten a bíróságon, valószínűleg azért, mert a nővére, Amber megfenyegette.

  Ha az esküdtek hisznek neki, Amber összes vádjának gyakorlatilag lőttek. A héten egyébként állítólag maga Johnny Depp is ismét tanúskodni fog. Az ügyvédek záróbeszédeit pénteken tartják, az esküdtek is akkor vonulnak vissza tanácskozni, de hogy mikor döntenek, az kizárólag rajtuk múlik. A virginiai törvények szerint teljesen egyhangú döntésre kell jutniuk.


  Megosztom
  Link másolása


  CELEBRITY
  Fotó – Emily Ratajkowski már kutyát sétáltatni is (majdnem) meztelenül jár
  Talán nincs nő, akinek a testét jobban ismerné a világ.
  Sassy - sassy.hu
  2022. május 23.


  Megosztom
  Link másolása

  Ki gondolná, hogy a "világ legjobb mellű nőjének" is kikiáltott szupermodell-színésznő, Emily Ratajkowski már 30 éves, évek óta boldog házasságban él, és tavaly tavasszal életet adott egy kisfiúnak, Sylvesternek.

  Emily Robin Thicke Blurred Lines című videóklipjében futott be (amelynek egyik verziójában szinte teljesen meztelen, csak egy pici, testszínű bugyi volt rajta), és azóta sem arról híres, hogy rejtegetné bármelyik porcikáját, még terhesen sem. Lassan 30 milliós követőtáborának az Instagramon rendszeresen megmutatja egyébként szinte tökéletes testét, sőt, egy könyvet is kiadott A testem címmel.

  A British Vogue beszámolója szerint azonban szex-szimbólum nemcsak a profi fotóin, hanem a mindennapokban sem szégyelli magát. Bár gyakran látni az utcán laza farmerben és bő topokban is, időnként "bevadul", és még kutyát sétáltatni is olyan szettben megy, hogy az utcán senki sem tud máshova nézni.

  Ezt tette pár napja New York-ban is, ahol egy teljesen átlátszó, fekete tüllruhában vonult végig a pórázon tartott blökijével. Érdekes adalék még, hogy Emily harcos feminista, és élharcosa a kampánynak, amely a nők szexuális tárgyként való kezelése ellen indult világszerte.

  EMILY SZEXI KUTYASÉTÁLTATÓS FOTÓIT IDE KATTINTVA NÉZHETED MEG.


  Megosztom
  Link másolása


  CELEBRITY
  Férje helyett Tom Cruise vezette be kézen fogva Katalin hercegnét az új Tom Gun film premierjére
  Az új Top Gun film premierjén a színész elárulta, mi a közös benne, és Vilmos hercegben.
  Sassy - sassy.hu
  2022. május 20.


  Megosztom
  Link másolása

  Alig ért véget a cannes-i bemutató, másnap már az új Top Gun film londoni premierjét tartották Londonban.

  A Top Gun Maverick bemutatóján a királyi család tagjai is tiszteletüket tették. Katalin hercegné és Vilmos herceg egyenesen Tom Cruise-zal vonult a vörös szőnyegen.

  Az 59 éves színész több mint harminc év után játszotta el ismét Maverick szerepét. A Top Gun: Maverick bemutatóját eredetileg korábbra tervezték, de a járvány miatt el kellett halasztani.

  Vilmos herceg egy Alexander McQueen szmokingban, Katalin hercegné egy Roland Mouret estélyiben jelent meg az eseményen. A hercegné outfitjét gyémánt fülbevaló koronázta meg.

  A hercegi pár természetesen megállt egy közös fotóra a Top Gun főszereplőjével,

  majd Tom Cruise gálánsan felajánlotta karját Katalinnak hercegnének, amikor elindultak felfelé a lépcsőn, és kézen fogva vezette a premier helyszínére.

  Tom Cruise később újságíróknak elmondta, hogy sok közös van bennük Vilmos herceggel, például mind a ketten szeretik Angliát és mind a ketten szeretnek repülni. Vilmos herceg állítólag nagy rajongója az eredeti, 1986-os Top Gun filmnek, és a szmokingjához olyan bársonycipőt vett fel, amelyet vadászrepülőmintájú hímzés díszített.

  A jelenetet erre a linkre kattintva láthatjátok.

  Forrás: DailyMail


  Megosztom
  Link másolása

  Ajánljuk