Connect with us

A szakállas férfiak sokkal vonzóbbak – legalábbis a komoly kapcsolatra vágyó nőknél

Kép: Pexels

LOVE

A szakállas férfiak sokkal vonzóbbak – legalábbis a komoly kapcsolatra vágyó nőknél

Egy teszt is bizonyította, hogy a legtöbb nő odavan a szőrös pasikért. Szerinted is így van?


Érdekes tényre világított rá egy friss felmérés, amiből kiderült, hogy mi, nők sokkal jobban csípjük azokat a férfiakat, akiknek szakálla, de legalábbis valamennyi arcszőrzetük van.

A Journal of Evolutionary Biology-ban megjelent kutatás során 8500 nőt kértek fel arra, hogy fotók alapján döntsék el, melyik férfit választanák jövőbeli párjuknak. A teszthez teljesen borotvált, ötnapos borostás, tíznapos szőrzettel és négyhetes szakállal rendelkező pasikat fényképeztek le.

Az eredmény egyértelmű volt: minden nőnek azok a férfiak jöttek be, akiknek valamennyi szőr volt az arcuk. Az erős borosta volt a legvonzóbb, aztán a szakáll és az enyhe borosta. A kutatók szerint ez azért van, mert az arcszőrzetet a férfiak korával és a férfiasság dominanciájával kapcsoljuk össze. Arra is rávilágítottak, hogy a szakáll vonzóbb azok számára, akik komoly kapcsolatot keresnek.

Biztosan van benne valami, de természetesen a borotvált arc is lehet szexi, sőt sokunknak pont ez a stílus jön be a legjobban. Ahogy mondani szokták: kinek a pap, kinek a papné. 🙂

Forrás: indy100

Még több LOVE

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel