Connect with us

Big a valóságban is imádja Carrie-t – a Szex és New York két sztárja szerelmesen ölelkezős fotót posztolt

CELEBRITY

Big a valóságban is imádja Carrie-t – a Szex és New York két sztárja szerelmesen ölelkezős fotót posztolt

A rajongók szerint a köztük izzó levegő nem lehet véletlen.


Ahogy mi is beszámoltunk róla, a Szex és New York 3 december 9-én debütál az HBOMax-on. Samantha fájó hiányát nehéz lesz pótolni, a trailer alapján azonban teljesen mindegy, hogy a főszereplő “csajok” harmincasok vagy ötvenesek, a problémáik, az életfelfogásuk, az időtlen bájuk és persze a páratlan divatimádatuk ugyanaz maradt.

A legérdekesebb azonban – valljuk be – a Big-Carrie szál. A se veled-se nélküled románc talán a sorozat legizgalmasabb kérdése, ahogy az is, hogy a párt alakító két sztár, Chris Noth (Big) és Sarah Jessica Parker (Carrie) a való életben hogyan is vannak egymással.

A választ épp Chris Noth adta meg, aki a mostani, 3. film forgatásáról egy különösen bensőséges fotót posztolt az Instagramra. A képen a két színész egymást öleli, műanyag pohárból talán kávét isznak, Chris pedig ezt írta a kép mellé: “Késő esti forgatás a parkban. Imádok minden percet, amit együtt tölthetünk.”

A fotó valóban őszinte, mély szeretetről árulkodik, ám a rajongók reményei valószínűleg hiábavalóak. A turbékoló színészpár mindkét tagja családos. Noth felesége Tara Lynn Wilson, van két fiuk, Sarah Jessica Parker pedig Matthew Broderick felesége, három gyermekük van.

Még több CELEBRITY

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel