Connect with us

Beyoncétől Justin Timberlake-ig: 5 celebpár mondta el, mi a boldog házasság titka

LOVE

Beyoncétől Justin Timberlake-ig: 5 celebpár mondta el, mi a boldog házasság titka

Jegyzetfüzeteket előkészíteni!


Ha egy kicsit is képben vagy Hollywood világával, akkor biztosan tudod, hogy a hírességek között nem túl gyakori, hogy tartós, boldog házaságban éljenek. Egymást érik a szakítások, a megcsalások, a válások – és persze az ezeket övező botrányok. Mégis, van néhány olyan házasság ebben a csillogó világban, ami képes túlélni az összes viszontagságot. Legyen szó személyes konfliktusokról, a hírességeket körülvevő állandó csábításokról, a rivaldafény és a paparazzik nyomasztó közelségéről – nekik sikerült mindezen felülkerekedniük.

Éppen ezért, ha csak néhány tanácsot fogadsz meg a párkapcsolatoddal vagy a házasságoddal kapcsolatban, akkor szerintünk ezek legyenek azok – hiszen ők már csak tudják!

Beyoncé és Jaz-Z
A gyönyörű énekesnő és a férje igazán szerencsésnek mondhatják magukat, hiszen már 2008 óta élnek boldog házasságban – bár persze voltak az évek során bukkanók benne. És hogy mi a titkuk? Beyoncé szerint a legfontosabb, hogy előtérbe helyezd saját magad, hiszen ha nem így teszel, akkor elveszíted a magabiztosságod, és úgy érzed majd, csapdába estél. Nagyon fontos, hogy akkor se felejtsd el ki vagy és mennyit érsz, amikor kapcsolatban vagy.

via GIPHY

Neil Patrick Harris és David Burtka
Az Így jártam anyátokkal sztárja a valóságban közel sem egy nőcsábász: 2014-ben kötötték össze életüket a férjével, akivel a legnagyobb harmóniában együtt nevelik a gyermekeiket. „A mi kapcsolatunkban a kommunikáció szuperfontos. Az barátaink szokták mondogatni, hogy »Beszéld ki magadból!«, és ha ez éppen azt jelenti, hogy felemeled a hangod, akkor tégy úgy. Foglalj állást, ahelyett, hogy hagynád, hogy csak úgy felgyűjenek a dolgok.”

Chris Hemsworth és Elsa Pataky
A Thor színésze és magyar származású kedvese gyönyörű párt alkotnak: és hogy ez fenntartsák, mindig találnak időt arra, hogy randizzanak egymással. „Ha már gyerekeitek vannak, az felemészti minden időtöket és ösztönötöket, így ezekből már nem marad egymásnak. Ezért mindenképpen iktassatok be randiestéket, még akkor is, ha csak nagyon ritkán sikerül, mert általában túl fáradtak vagytok és inkább csak aludnátok.”

Blake Lively és Ryan Reynolds
Az ő kapcsolatukra sokan irigyek, hiszen maga a megvalósult hollywoodi álom. De mi a titkuk? Blake elmondása szerint az erős kapcsolatuk alapja nem más, mint a megfelelő időmenedzsment. Mivel mindig más beosztásban dolgoznak, nem egyszerű sok időt együtt tölteniük, ezért van egy fontos szabályuk: ha családként külön is töltenek valamennyi időt, az sosem lehet több, mint egy nap.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Blake Lively (@blakelively) által megosztott bejegyzés

Justin Timberlake és Jessica Biel
Kétségtelen, hogy Timberlake és Biel Hollywood egyik kedvenc álompárja. A hosszú és boldog házasságuk pedig egy egyszerű alapon nyugszik: soha ne hagyjátok abba a randizást. „Mindig ez a szabály, akkor is, ha összeházasodtok: folytassátok a randizást…”

 

Brightside
Fotó: @justintimberlake/Instagram

Még több LOVE

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel