Connect with us

Bella Thorne kifakadt: azért nem kapott meg egy szerepet, mert biszexuális

CELEBRITY

Bella Thorne kifakadt: azért nem kapott meg egy szerepet, mert biszexuális

A színésznő őszintén mesélt arról, mekkora hátrányt jelent szexuális orientáltsága.


Bella Thorne mindig is nyíltan vállalta extravagáns stílusát és biszexualitását, azonban mint kiderült, ennek jócskán megissza a levét a filmiparban. A színésznő legutóbb a GayTimes címlapján szerepelt, és a magazinnak elárulta, hogy előfordult, hogy szexuális orientáltsága miatt nem kapott meg egy szerepet.

“Több helyen is előfordult, hogy negatívan álltak hozzám emiatt. Az is előfordult, hogy miután elmondtam, hogy biszexuális vagyok, törölték egy meghallgatásom. Persze senki sem mondja azt konkrétan, hogy “meleg vagy, ezért nem veszlek fel”. De egyszerűen csak érzed, hogy máshogy viselkednek veled az emberek, máshogy néznek rád, és máshogy beszélnek adott témákról a jelenlétedben” – fejtette ki Bella.

A lány éppen emiatt minden alkalmat megragad, hogy hangoztassa nézeteit, hiszen szeretné, ha egy elfogadóbb, szeretet teljesebb társadalomban élhetnénk, ahol nem a nemi identitás alapján ítélik meg egymást az emberek.

i love these two with all my heart, they make me believe in true love.💗 #tanamongeau #bellathorne #love @tanamongeau @bellathorne

3 Likes, 0 Comments – @cloutmongeau on Instagram: “i love these two with all my heart, they make me believe in true love.💗 #tanamongeau #bellathorne…”

Még több CELEBRITY

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel