Connect with us

Az ‘igazi’ Aquaman: Jason Momoa saját testi épségét áldozza fel a környezettudatosság oltárán

NO/MAKE/UP

Az ‘igazi’ Aquaman: Jason Momoa saját testi épségét áldozza fel a környezettudatosság oltárán

Illetve nem elhanyagolható részlet, hogy egy fürdőkádban ülve magyaráz – mindezt legújabb kampányvideójában.


A Trónok harca Khal Drogója nagy port kavart, amikor azzal hívta fel a figyelmet az újrahasznosításra és a környezetvédelemre, hogy megszabadult védjegyének számító szakállától, amit hét éven ekresztül növesztett.

A nemrég Budapestet is felfedező sztár jelképes tettével arra utalt, hogy elérkezett az idő a változásra, és a palackozott vizek helyett örülne, ha az emberek az alumínium dobozokat részesítenék előnyben, mivel így visszafordíthatatlan pusztulástól menthetjük meg a bolygót.

A sármos színész az emberiség, illetve saját és gyermekei jövőjének érdekében szeretné megtisztítani a Földet és az óceánokat.

A műanyag palackok ellen folytatott nemes harc most tovább folytatódik.

A mostani kisfilmben mondhatni szó szerint felveszi a harcot a műanyagok ellen, akár ökölre is megy, ha a helyzet úgy kívánja.

Majd a humorral fűszerezett jelenetek egy habfürdőbe veszik az irányt, ahol a “végtelenszer újrahasznosítható” alumínium palackból pohárba öntött vízzel csillapítja szomját és fájdalmait.

“Tisztítsuk meg a Földanyát, és ami a legfontosabb, tegyünk a változásért, a jövő generációiért. Mindannyiunknak felelősséget kell vállalnia érte, mert a következő generációk tőlünk függenek”

– olvasható Momoa posztjában. Ilyen egy igazi Aquaman!

Since we couldn’t be at the shoot this is my and @realdealmada contribution to the cause Mahalo @lonelywhale and everyone involved in this PSA. Link to the full video in my stories let’s get rid of plastic bottles let’s clean up Mother Earth and most importantly let’s be the change for future generations to come. We all have to take responsibility because the next generation depends on us Aloha j #hydratelike #bethechange #changeiscoming #fuckplasticbottles

164.9k Likes, 2,471 Comments – Jason Momoa (@prideofgypsies) on Instagram: “Since we couldn’t be at the shoot this is my and @realdealmada contribution to the cause Mahalo…”

Még több NO/MAKE/UP

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel