Connect with us

Az igaz szerelem 9 jele, amit a pasi NEM szavakkal mond ki neked

Fotó: Pexels

LOVE

Az igaz szerelem 9 jele, amit a pasi NEM szavakkal mond ki neked

Nem szereti ám kimondani. De ha ezeket csinálja, totál beléd van zúgva.


Lássuk be: a férfiakat egyszerűen nem úgy nevelték, hogy notóriusan szerelmet valljanak nekünk. Többnyire elég visszafogottak ezek a téren. Van persze kivétel, de inkább kimutatni szeretik, mint hangoztatni. Párkapcsolati szakértők szerint ezek azok a jelek, amelyek egyértelműen mutatják, hogy a pasi őszintén imád, még ha nem is mondja.

#1 Figyel arra, amit mondasz

Bármilyen apróságot is osztasz meg vele, érezhetően érdekli. Megjegyzi, ha megemlíted, hogy gyerekkorodban sokat koriztál a Velencei-tó jegén, vagy imádod a szusit. Ha a női csicsergésed fontos számára, az az őszinte vonzalom jele.

#2 Gyakran jelentkezik

Persze típustól függ, de egy szerelmes férfi általában egy napot sem bír ki anélkül, hogy valahogy ne lépjen kapcsolatba veled. Felhív, rád ír, küld valami aranyosat e-mailen: a lényeg, hogy keres. Hallani szeretné a hangod, tudni akarja, hogy telik a napod. Nem tud elszakadni tőled.

#3 “Úgy” néz rád

Azt hiszem, a valódi szerelmes pillantást elég sok nő tévedhetetlenül felismeri. Ha hosszan rajtad felejti a szemét, ha összenéztek, és csak úgy sugárzik feléd a gyengédség és az odaadás, mi több kell ennél? Higgy a pillantásának, többet mond el, mint a szavai.

#4 Veled akar lenni

Tényleg ilyen egyszerű. Oké, elfoglaltak vagytok, munka, család, barátok, hobbik. De ha egy pasi igazán szeret, a “Mikor látlak?” kérdés szinte minden alkalommal elhangzik, ha beszéltek. És szakít rád időt. Ha az egész városon át is kell bumliznia, fáradtan, akkor is.

#5 Meglep

Jó értelemben. Megvár munka után, vagy beállít egy szál rózsával, és közli, hogy most elvisz vacsizni. Ha megemlíted, hogy szereted a kézműves csokit, legközelebb hoz neked. Vagy egy hűtőmágnest, mert látta, hogy gyűjtöd, és rábukkant egy aranyosra. A lényeg, hogy bármilyen aprósággal, de valódi örömet akar neked okozni.

#6 Ki meri mutatni a sebezhetőségét

Bízik benned annyira, hogy megnyíljon, és felvállalja, ha olykor elgyengül. Nem fél beszélni a félelmeiről, arról, ami fáj neki, ami esetleg a múltban megsebezte. Nem panaszkodik, csak őszintén megmutatja neked önmagát. Ez óriási bizalom egy férfi részéről, becsüld meg.

#7 A közeledben akar lenni

Mondhatnánk úgy is, hogy le nem venné a kezét rólad, és elég közel járnánk az igazsághoz. A szerelmes férfi fizikailag is a közelségedet keresi. Babrálja a hajad, váratlanul megölel, játszik a kezeddel, puszit nyom a fejed búbjára, ha elmegy melletted. Mindig körülötted sertepertél, mert minden porcikája vágyik rád.

#8 Fejben tartja a fontos dátumokat

Születésnap, évforduló, vagy az a nap, amikor először mondtátok ki egymásnak: “szeretlek”. Ezekre emlékszik, még ha egyébként feledékeny is. Ami veled kapcsolatos, azt megjegyzi, mert fontos neki.

#9 Te vagy az első

Természetesen neki is van élete, de érzed, hogy mindig, mindenbe “beletervez” téged is. Beavat a programjaiba (mondjuk egy sörözésbe a barátaival), egyeztet veled, téged tesz a fontossági listája legtetejére. Soha nem érzed, hogy hanyagol vagy kiszorít az életéből. Egy csapat vagytok, és ezt érezteti is veled.

Igen, fontos, hogy egy férfi néha szépeket mondjon neked. Igen, merje azt is kimondani, hogy szeret. De a szavaknál tényleg fontosabbak a tettek. Ha a fentiek többségét megteszi érted, biztos lehetsz benne, hogy nem csak egy kellemes időtöltés vagy a számára, hanem tényleg mélyen és őszintén szeret.

ThePowerofSilence

Még több LOVE

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel