Connect with us

“Az asztalt csapkodta a műlábával” – elképesztő sztorik a világ legütődöttebb tanárairól

Fotók: Pixabay

LIFE

“Az asztalt csapkodta a műlábával” – elképesztő sztorik a világ legütődöttebb tanárairól

És az megvan, amikor a matektanár rálép a Mars-csokira és azt üvölti: „Ember a Marson!”


Jimmy Fallon napi talk show-jában, a The Tonight Show Starring Jimmy Fallon egyik blokkjában Fallon rendszeresen felolvas a nézők által beküldött furcsa tweeteket, melyeket egy témára fűztek fel. Ezúttal a „furcsa a tanárom” volt a tematika, és nagyon vicces sztorikat osztottak meg az emberek. Mi is szemezgettünk belőlük:

„A haverommal ellógtunk a suliból egy meccsre, ahol észrevettük a tesitanárunkat. Meglátott minket és ezt mondta:’Sziasztok srácok, betegszabin vagyok, otthon.’ ’Mi is’ – válaszoltuk.’

„Harmadikos voltam, amikor bemutatták a Thrillert Michael Jacksontól. A tanárom megtanult moonwalkolni, s ha valaki kérdezett valamit, odamoonwalkolt az asztalához.”

„Egy egykori tanárom az óra közepén vette fel a telefonját, lezavart egy beszélgetést oroszul, majd kirohant a teremből. Soha nem jött vissza.”

„Az angoltanáromnak műlába volt. Ha egy gyerek elaludt, levette és hozzácsapta az asztalához, hogy felébressze.”

„A fősulin a matekprofesszorunk nekidőlt a nyitott első emeleti ablak peremének, és véletlenül kiesett az ablakon a mondat közepén. Pár perccel később megjelent az ajtóban és úgy folytatta az előadást, mintha mi sem történt volna.”

„Egyszer Mars csoki volt letéve az asztalomra. A gimis matektanárom megragadta, ledobta a földre, rálépett és ezt üvöltötte: Nézzétek! Ember a Marson!”

Még több LIFE

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel