Connect with us

Avril Lavigne visszatért! – öt év csend után megjelent az új száma

CULT

Avril Lavigne visszatért! – öt év csend után megjelent az új száma

Élete legnehezebb évein van túl, de készen áll visszatérni és énekelni.


Öt év hallgatás után új dallal és albummal jelentkezik Avril Lavigne.

A 33 éves énekesnő nagyon nehéz időszakon van túl, hiszen Lyme-kórban szenvedett, aztán elvált férjétől, a Nickelback frontemberétől, Chad Kroegertől.

“Életem legrosszabb évei voltak, mind fizikailag, mind érzelmileg. Képes voltam ezt a harcot a zenére fordítani, amire nagyon büszke vagyok. Az ágyban és a kanapén írtam a dalokat, nagyrészt ott is vettem fel őket. A szavak, amiket leírtakm, nagyon könnyedén jöttek ki belőlem, hiszen hűen leírják azt, amit megéltem. Az, hogy szem előtt tartottam a céljaimat, egy ok volt arra, hogy van miért élnem. A zeném segített gyógyulni és életben tartani”

– írta Avril a weboldalán a rajongóinak szánt levelében.

Új albuma első dala, a ‘Head Above Water’ nemrég debütált a YouTube-on. Avril szerint ez volt az első szám, amit az ágyában írt, miközben élete legfélelmetesebb pillanatait élte át. A dalt az ihlette, hogy már elfogadta, hogy meg fog halni, úgy érezte, a teste egyszerűen kikapcsol.

“Úgy éreztem, mintha fulladoznék. Mintha víz alatt lennék és fel kellene jönnöm levegőért. Mintha egy folyóba löktek volna, és képtelen lennék lélegezni”

– írta le őszintén az énekesnő.

Azt is elmondta, hogy most semmit sem akar jobban, mint visszatérni a színpadra a gitárjával együtt, beutazni a világot, látni a rajongóit és kiénekelni a lelkét a közönségnek.

“MINDENT meg fogok tenni, hogy vissza tudjak térni, útra kelhessek, hogy újra dolgozhassak, hogy nektek énekelhessek.”

Forrás: Huffington Post

Még több CULT

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel