Connect with us

„Anyutól tanultam meg, hogy nőnek lenni jó” – Varga Izabella és édesanyja kívül-belül hasonlítanak

CELEBRITY

„Anyutól tanultam meg, hogy nőnek lenni jó” – Varga Izabella és édesanyja kívül-belül hasonlítanak

Az alma ezúttal sem esett messze a fájától.


A Barátok közt sugárzó színésznője megmutatta hasonlóképp sugárzó édesanyját.

Varga Iza tavasszal, 46. születésnapjához közeledvén mesélt arról, hogy nőiessége miként teljesedik ki az évek múlásával.

Most pedig azt fedte fel a Story magazin hasábjain, hogy ki is volt az egyik legmeghatározóbb példaképe, akitől a nőiség mellett az értékrendet és az önazonosságot is megtanulta.

A 71 éves Klára asszonnyal igazi idilli és példaértékű anya-lánya kapcsolat az övék.

“Hálás vagyok anyuéknak, hogy az önazonosságra való törekvést belém kódolták. Kíváncsiak voltak arra, ki vagyok, ki lehetek, és hagyták megélni a dolgokat, hibázni, tévútra menni. A feltétel nélküli szeretet tudatában nőttem fel, amit feltétlen bizalommal koronáztak meg. Ennek köszönhető, hogy olyan sokszor meg tudtam valósítani azt, amitbe belevágtam. (…)

Anyutól tanultam meg, hogy nőnek lenni jó, és hogy az önfeláldozás az egyik legszebb dolog a világon. A példáján láttam, hogy a család és a gyerekek a legfontosabbak az életben, és azt is, hogy érdemes miattuk lemondani álmokról, vágyakról, mert ez az áldozat bőven megtérül”

Izabella egyik lánya, Anna egyébként nemrég töltötte be a 18-at.

Kétség sem férhet hozzá, hogy ő és Sára is örökölték a női családtagok kisugárzását.

Anna 18 “Lányom szemében játszik a játék, játszik a szépség, holnap-ajándék”… L.M. #Anna18 #birthday #mydaughter #soproud

3,110 Likes, 67 Comments – (@vargaizabellaofficial) on Instagram: “Anna 18 “Lányom szemében játszik a játék, játszik a szépség, holnap-ajándék”… L.M. #Anna18…”

A Premier Outletbe iskolakezdésre készülődve tér be gyanútlanul az ember, ám azon kapja magát, hogy a bevásárlás mellett kellemesen ki is tud kapcsolódni… Mi már be is szereztünk mindent a tanévre, megérdemeljük a sziesztát is… #reklám #backtoschool #sulikezdés #family #lovemydaughters @premieroutlet_budapest

6,490 Likes, 48 Comments – (@vargaizabellaofficial) on Instagram: “A Premier Outletbe iskolakezdésre készülődve tér be gyanútlanul az ember, ám azon kapja magát, hogy…”

Még több CELEBRITY

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel