Connect with us

“A legnagyobb szerepem” – így ünneplik az év egyik legszebb napját a magyar sztárok

CELEBRITY

“A legnagyobb szerepem” – így ünneplik az év egyik legszebb napját a magyar sztárok

Május első vasárnapján az Édesanyáké és a szeretnivaló családi fotóké a főszerep.


Csokorba szedtük a legkedvesebb anyák napi posztokat.

#1 Varga Izabella

A Barátok közt gyönyörű színésznője egy 5 évvel korábbi, imádnivaló csajos fotóval emlékezett meg az ünnepről.

“A legfontosabbak Anyának hívnak.”

A legfontosabbak Anyának hívnak. Fotó: @syluette #5éve #nőklapja #farfaraway

2,843 Likes, 26 Comments – Varga Izabella (@vargaizabellaofficial) on Instagram: “A legfontosabbak Anyának hívnak. Fotó: @syluette #5éve #nőklapja #farfaraway”

#2 Hosszú Katinka

Az Iron Lady egy édesanyjával közös képet osztott meg, melyen úgy fest, mintha két sugárzó nővér lennének, nem is anya-lánya.

“Nagyon Boldog Anyák napját Anyu! Szavakba nehéz lenne megfogalmazni mennyi mindent köszönhetek Neked! És minden Anyukát is szívből köszöntök!”

Nagyon Boldog Anyák napját Anyu! Szavakba nehéz lenne megfogalmazni mennyi mindent köszönhetek Neked! És minden Anyukát is szívből köszöntök!

18.9k Likes, 41 Comments – Iron Lady (@hosszukatinka) on Instagram: “Nagyon Boldog Anyák napját Anyu! Szavakba nehéz lenne megfogalmazni mennyi mindent köszönhetek…”

#3 Mihalik Enikő

A 31 éves modell kisbabakori képet posztolt, melyen édesanyja karjaiban látható.

“Boldog ancik naptját! Kívánom, hogy az összes anyának örömben, szeretetben és boldogságban teljen mai napja!”

Boldog ancik naptjat! Kivanom, hogy az osszes anyanak oromben, szeretetben es boldogsagban teljen mai napja!

1,752 Likes, 7 Comments – (@eniko) on Instagram: “Boldog ancik naptjat! Kivanom, hogy az osszes anyanak oromben, szeretetben es boldogsagban…”

#4 Radics Gigi

Az énekesnő számára anyukája az egyik elsőszámú példakép, ezt hangsúlyozta most is.

“1000 féle képpen el tudnám mondani, hogy mit jelentesz nekem, de mégis csak egy szót fogok használni arra, hogy mit érzek. Szeretlek!!!! ♥️♥️♥️ Boldog anyák napját a legcsodálatosabb nőnek. Remélem, egyszer én is olyan fantasztikus anya leszek, amilyen te vagy.”

1000 féle képpen el tudnám mondani,hogy mit jelentesz nekem, de mégis csak egy szót fogok használni arra,hogy mit érzek. Szeretlek!!!! ♥️♥️♥️ Boldog anyák napját a legcsodálatosabb nőnek. Remélem egyszer én is olyan fantasztikus anya leszek,amilyen te vagy. #happymothersday #loveyamom #shesamazing #soproudofyou

3,309 Likes, 19 Comments – Gigi Radics (@gigiradics) on Instagram: “1000 féle képpen el tudnám mondani,hogy mit jelentesz nekem, de mégis csak egy szót fogok használni…”

#5 Szabó Kitti

A Barátok közt egykori sztárja 25 évesen anyai örömökben részesült, hiszen megszületett kisfia Félix. Posztjában róla, az anyaság természetéről és saját édesanyjáról is megemlékezik.

“Most értettem meg igazán, miért ünnepeljük az Anyukákat! Három hónappal ezelött fenekestül (szó szerint) felforgatta Félix az életem, és őszintén mondhatom, ez a legkeményebb meló, amit valaha hozott az élet! Fáradtan, zsíros hajjal, a saját igényeimből leadva próbálok mindent megtenni ezért a kis majomèrt, olykor dolgokat elhibázva, testileg és lelkileg kimerülve, néha szülés utáni depresszióval küzdve… Mègis, állandó boldogságot érzek a szívemben, minden nap van min nevetni és akármilyen fáradt vagyok, többször megkapom, hogy szinte ragyogok!Martin segítsége mellett, szeretnék köszönetet modnani az anyukámnak, aki szintén rengeteget segít nekünk, és hát 25 évvel ezelőtt ugyan ezen ment keresztül, majdnem napra pontosan… Anya csak egy van, becsüljétek meg! Anyukák, nálatok keményebb/vagányabb/erősebb embereket nem ismerek!”

Most értettem meg igazán, miért ünnepeljük az Anyukákat!❤️ Három hónappal ezelött fenekestül (szó szerint😅) felforgatta Félix az életem👪, és őszintén mondhatom, ez a legkeményebb meló, amit valaha hozott az élet!☝🏼Fáradtan, zsíros hajjal, a saját igényeimből leadva próbálok mindent megtenni ezért a kis majomèrt, olykor dolgokat elhibázva, testileg és lelkileg kimerülve, néha szülés utáni depresszióval küzdve…🤷🏻‍♀️ Mègis, állandó boldogságot érzek a szívemben🥰, minden nap van min nevetni😂 és akármilyen fáradt vagyok, többször megkapom, hogy szinte ragyogok!💖Martin segítsége mellett, szeretnék köszönetet modnani az anyukámnak @adomatitkom.hu , aki szintén rengeteget segít nekünk, és hát 25 évvel ezelőtt ugyan ezen ment keresztül, majdnem napra pontosan…👧🏻👩🏼❤️ Anya csak egy van, becsüljétek meg!🙏🏼✨ Anyukák, nálatok keményebb/vagányabb/erősebb embereket nem ismerek!💪🏼👊🏼😉 #anyaélet #anyavagyok #félix #anyáknapja #mothersday #azelső

13.3k Likes, 22 Comments – Szabó Kitti (@szabokitta) on Instagram: “Most értettem meg igazán, miért ünnepeljük az Anyukákat!❤️ Három hónappal ezelött fenekestül (szó…”

#6 Csonka András

Csonka András szeretett édesanyja emlékét idézte meg ezen a különleges napon.

“Egy évvel távolabb kerültem az utolsó ölelésünktől, de egy évvel közelebb, hogy újra Veled lehessek. Örökre. A világ legszebb, legcsodálatosabb, legszeretetreméltóbb asszonya voltál. Nekem. Tudom, hogy mindenki így érzi az anyjáról, nem is lehetne másképp, de magunkban, titokban azt érezzük, mégis nekünk van igazunk. A sejtjeimben, a tetteimben, a lényemben élsz velem. Sosem akarok többet, csak hogy rád hasonlíthassak emberségben, önfeláldozásban, szeretni tudásban. Te vagy a példám, amíg élek. Könyörögve kérek mindenkit, hogy rohanjon, és szeresse, ölelje, dédelgesse az anyukáját! Amíg megteheti.”

Egy évvel távolabb kerültem az utolsó ölelésünktől, de egy évvel közelebb, hogy újra Veled lehessek. Örökre. A világ legszebb, legcsodálatosabb, legszeretetreméltóbb asszonya voltál. Nekem. Tudom, hogy mindenki így érzi az anyjáról, nem is lehetne másképp, de magunkban, titokban azt érezzük, mégis nekünk van igazunk. A sejtjeimben, a tetteimben, a lényemben élsz velem. Sosem akarok többet, csak hogy rád hasonlíthassak emberségben, önfeláldozásban, szeretni tudásban. Te vagy a példám, amíg élek. Könyörögve kérek mindenkit, hogy rohanjon, és szeresse, ölelje, dédelgesse az anyukáját! Amíg megteheti.💜💚💙❤️🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

3,493 Likes, 122 Comments – Csonka András (@csonkabrandy) on Instagram: “Egy évvel távolabb kerültem az utolsó ölelésünktől, de egy évvel közelebb, hogy újra Veled…”

#7 Liptai Claudia

Claudia szintén szívszorító és szép sorokkal ünnepelt.

“Anyukám! Az idő múlásával attól félek, hogy egyszer csak úgy ébredek már nem emlékszem az illatodra a bőröd selymességére, a mosolyodra. Aztán a következő pillanatban lenézek a kezemre és meglátlak téged. A külsőmben a mozdulataimban, a mondataimban. De ez akkor sincs rendjén. Erős vagyok, felnőtt vagyok de néha ugyanaz az elveszett kisgyerek aki bizonytalan mindenben és aki csak annyit szeretne hallani: Diácskám, semmi baj nincs, gyere bújj hozzám! Nem is kérnék sokat, mindössze szeretnék csak egy percre még a kislányod lenni.”

Anyukám! Az idő múlásával attól félek, hogy egyszer csak úgy ébredek már nem emlékszem az illatodra a bőröd selymességére, a mosolyodra. Aztán a következő pillanatban lenézek a kezemre és meglátlak téged. A külsőmben a mozdulataimban, a mondataimban. De ez akkor sincs rendjén. Erős vagyok, felnőtt vagyok de néha ugyanaz az elveszett kisgyerek aki bizonytalan mindenben és aki csak annyit szeretne hallani: Diácskám, semmi baj nincs, gyere bújj hozzám! Nem is kérnék sokat mindössze szeretnék csak egy percre még a kislányod lenni. 😓❤️

8,064 Likes, 148 Comments – Claudia Liptai (@liptaiclaudia) on Instagram: “Anyukám! Az idő múlásával attól félek, hogy egyszer csak úgy ébredek már nem emlékszem az illatodra…”

Illetve saját anyaságáról is megemlékezett.

“A legnagyobb szerepem, a legjobb alakításom, a legfontosabbak amíg élek. Ők akik mindent felülírnak és akik valódi értelmet adnak az életnek. Szerencsés vagyok, hogy anya lehetek.”

A legnagyobb szerepem, a legjobb alakításom, a legfontosabbak amíg élek. Ők akik mindent felülírnak és akik valódi értelmet adnak az életnek. Szerencsés vagyok, hogy anya lehetek. #anyaknapja @gesztesi63 @dongelato

8,618 Likes, 35 Comments – Claudia Liptai (@liptaiclaudia) on Instagram: “A legnagyobb szerepem, a legjobb alakításom, a legfontosabbak amíg élek. Ők akik mindent felülírnak…”

#8 Mádai Vivien

A műsorvezetőnő viccesre vette a figurát.

“A végtelenbe és tovább… Nincs annyi hashtag, ami ide elég lenne… így hát #happymothersday mindenkinek.”

A végtelenbe és tovább…👩‍👦 Nincs annyi hashtag, ami ide elég lenne… így hát #happymothersday mindenkinek. ❤️

5,108 Likes, 10 Comments – v i v i e n m á d a i (@vivienmadai) on Instagram: “A végtelenbe és tovább…👩‍👦 Nincs annyi hashtag, ami ide elég lenne… így hát #happymothersday…”

Még több CELEBRITY

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel