Connect with us

„Álmomban nem gondoltam volna, hogy létezik ekkora boldogság” – Kulcsár Edina kisfia szülinapját ünnepli

CELEBRITY

„Álmomban nem gondoltam volna, hogy létezik ekkora boldogság” – Kulcsár Edina kisfia szülinapját ünnepli

Medox 1 éves lett – a gyönyörű műsorvezető imádnivaló fotókollázst posztolt róla.


Kulcsár Edina szeme fénye betöltötte az első életévét és az egykori szépségkirálynő megható posztban kisfiának és az őt ünneplőknek is.

Saját elmondása szerint legnagyobb álma teljesült be azáltal, hogy férjével, Szabó ‘Csuti’ Andrással összekötötték az életüket és ő életet adott első gyermekének.

A Facebookon közzétett képcsokorban láthatunk Medoxszal közös pillanatokat szinte a család összes tagjával, még a nagymamákkal is.

“El sem hiszem, hogy Medox ma 1 éves lett. Ha ötvenszer nem kezdtem el írni ezt a posztot, akkor egyszer sem. Nehéz szavakat találni. 1 éve valórvállt a legnagyobb vágyam azzal, hogy édesanya lettem.

Álmomban nem gondoltam volna, hogy létezik ekkora boldogság. Írhatnék még tömérdek mennyiségű karaktert arról, hogy mit szeretek benne, hogy mennyi mindent köszönhetek már most neki és, hogy mit meg nem tennék érte, de most nem fogok, mert nagyon sokáig írnék. Nagyon szépen köszönjük mindenkinek, aki gondolt ránk!”

“Medox hihetetlen jó fej, kiegyensúlyozott, ha más kezébe adom, nincs ordítás, mosolyog mindenkire. Nyilván elfogult vagyok, de nagyon elégedett is, minden szülőnek ilyen kisbabát kívánok”

– nyilatkozta korábban Edina, aki anyaként jobban sugárzik, mint valaha.

Még több CELEBRITY

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel