Connect with us

“Állj ki az anyádért!” – Harry hercegtől követelik, hogy dobja Netflix-szerződését A korona brutális 5. évada miatt

CELEBRITY

“Állj ki az anyádért!” – Harry hercegtől követelik, hogy dobja Netflix-szerződését A korona brutális 5. évada miatt

A botrány azért tört ki, mert Jemima Khan, Diana régi barátnője felmondott, mint a sorozat tanácsadója, mert úgy érzi, meggyalázzák Diana emlékét.


Kutyaszorítóba került Harry herceg és felesége, Meghan, akik másfél éve hivatalosan is lemondtak a brit királyi családban betöltött szerepükről.
A pár azóta egy hatalmas, kaliforniai luxusvillában él, és bár egyre-másra kötik a dollármilliós szerződéseket mindenféle cégekkel (legalábbis a PR-ügynökségük által kiadott közleményeik szerint), valódi anyagi helyzetükről valójában keveset tudni.

Tavaly jelentették be, hogy egy “akár 100 millió fontra is rúgó” szerződést kötöttek a Netflix-szel, ám eddig nem gyártottak nekik semmit, ekkora összeget pedig aligha kaptak meg előlegként.

Az biztos, hogy a Netflix tartalmat vár tőlük, és persze a céghez való lojalitást, ez viszont most komoly veszélybe került. A korona című, világsikert, egyúttal komoly felháborodást is kiváltó sorozat, amely Harry családjáról szól, a forgatás során most érkezett el az 5. évadig, Diana és Károly válásáig és azt azt követő, fájdalmas és botrányokkal tarkított időszakig, valamint Diana tragikus haláláig.

A korona eddig sem bánt kesztyűs kézzel a királyi családdal, ám most konkrét kenyértörésre került sor: a sorozat eddigi tanácsadója, Diana egykori jó barátnője, Jemima Khan felmondott a produkciónál, mert úgy látta a forgatás alatt, hogy Diana ábrázolása “tiszteletlen és könyörület nélküli.”

A közvélemény, valamint a királyi család életét követő tudósítók azonnal előszedték Harryt: ha annyira fontos neki az anyja emléke (erről az utóbbi két évben többször nyilatkozott, az elhíresült Oprah-interjúban is központi téma volt ez), akkor hogyan zsebelhet be dollármilliókat attól a cégtől, amelyik sárba tiporja ezt az emléket?

“Mi a fontosabb neked, az anyád, vagy a pénz?” – tette fel a kérdést Angela Levin, Harry egykori hivatalos életrajzírója, aki szerint az lenne a legkevesebb, hogy Harry azonnal széttépi, és a kukába dobja a Netflix-szerződést.

Ez azonban aligha fog megtörténni, sokak szerint a döntés a hercegi pár házasságában már rég nem Harry kezében van, hanem Meghanéban.

The Sun

Még több CELEBRITY

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel