Connect with us

“Akkora nagyasszony lettél most!” – Gáspár Laci megint összecsapott Csobot Adéllal

CULT

“Akkora nagyasszony lettél most!” – Gáspár Laci megint összecsapott Csobot Adéllal

Az X-Faktor két mentora nem először szólogat be egymásnak, most viszont csúnya személyeskedés lett belőle.


Az X-Faktor 10. évada már most bővelkedik botrányokban és éles hangú összecsapásokban. Amint a szeretlekmagyarorszag.hu-n már beszámoltunk róla, Csobot Adél egyszer már sírássá fajult veszekedésig jutott Gáspár Lacival, most hétvégén pedig egy újabb, kifejezetten személyeskedő perpatvarba keveredett mentortársával.

Gáspár Laci – egyébként ByeAlex egyetértésével – teljesen kiakadt a The Palace és a Here We Are performanszától, Adél viszont mindkét csapatnak széket adott, mert, ahogy mondta, “ő szereti az egyéniségeket.”
Gáspár Laci ezen a ponton akadt ki, kijelentette, hogy ezek után “a hamis, sz..r énekesek is bejutnak az X-Faktorba”, Adél viszont továbbra is védte a srácokat, mert eredeti embereknek tartja őket, és neki ez számít. Laci ellenkezésére Adél keményen reagált:

“Lesz…rom, amit gondolsz. Állandóan sértegetsz.”
“Én csak tükröt tartok neked.” – jött Lacitól a válasz, majd azt is odavágta: “Akkora nagyasszony lettél most!”

Adél ezúttal viszonylag nyugodtan vitte végig a csörtét, és utána azt írta ki több mint 430 ezres követőtáborának az Instára: “lehet egyetérteni a döntéseimmel vagy éppen nem, egy dolog biztos: őszintén, szívből döntöttem! egy pillanatig sem bántam meg egyiket sem! szeretem a mentorházas brigádomat!”

RtlKlub

Még több CULT

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel