Connect with us

Adriana Lima könnyek között búcsúzott el a Victoria’s Secret kifutójától

CELEBRITY

Adriana Lima könnyek között búcsúzott el a Victoria’s Secret kifutójától

A tegnap adásba került Victoria’s Secret Fashion Show volt számára a 18. és egyben utolsó alkalom.


A brazil modell immár 20 éve kápráztatta el ikonikus alakjával és kisugárzásával a fehérnemű márka legendás eseményének közönségét. A tizennyolcadik színpadra lépése napján azonban érzelmes poszt kíséretében jelentette be visszavonulását a show-tól.

“Kedves Victoria, köszönöm, hogy megmutattad nekem a világot, felfedted előttem a titkaidat és ami a legfontosabb, hogy nem csak szárnyakat adtál, de repülni is megtanítottál.” – írta az emlékezetes pillanatait megörökítő videóhoz.

A frenetikus bemutató tegnap debütált a televíziók képernyőjén. Látható benne, hogy a 37 éves modell őszintén meghatódott a búcsúzás melankolikus varázsától. Az utolsó vonulás alkalmával egy hatalmas “Köszönjük Adriana” feliratú ajtót nyitottak meg előtte.

 

A kifutó végére érve egy pillanatra elérzékenyülve eltakarja arcát, majd egy utolsó angyali csókot dob felajzott közönségének. Egyértelműen látszódott rajta az egyszerre boldog és szomorú érzelmek hullámzása.

https://twitter.com/edifystyle/status/1069430944162025472

 

És, hogy mi lesz ezután? Adriana a backstage-ben azt nyilatkota a People magazinnak, hogy ezután a jótékonykodásra szeretne koncentrálni, különösen az olyan ügyekre, melyek középpontjában a nők állnak.

“Alig várom, hogy nőket támogathassak és különböző projektekhez csatlakozzak, amik világszerte a nők sorsának segítésével foglalkoznak. Ez a tervem a jövőre nézve, de egyelőre nagyon boldog vagyok, amiért idén még a Victoria’s Secret show-jának részese lehetek” 

Forrás: elle.com

Még több CELEBRITY

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel