Connect with us

Adele hozta össze az év leánykérését egy fellépésen – videó

CELEBRITY

Adele hozta össze az év leánykérését egy fellépésen – videó

Romantika a köbön: senki nem mondhatja, hogy az aranytorkú énekesnőnek ne számítanának a rajongói.


Adele egy rajongójának segített ezzel a gesztussal, exkluzív koncertjén segített neki megkérni szerelme kezét.

Quentin már jó előre megkérte a brit énekesnőt, hogy ily módon legyen a nagy pillanat.

Adele Oprah-interjúja után a Griffith Csillagvizsgálóban adott exkluzív koncertet, amelynek közepén egyszer csak elhallgatott a zenekar, a díva pedig a következő szavakat intézte a közönségéhez:

„Most szeretném, ha mindenki nagyon csöndben lenne, rendben? Aki zajongani fog, annak annyi!”

Ez volt ugyanis a jel Quentinnek, aki szemkötővel ellátott kedvesét, Ashley-t a színpadra kísérte, és mire a kendő lekerült, a férfi már féltérdre ereszkedve nyújtotta a gyűrűt szerelme felé.

A válasz természetesen igen volt, majd kisvártatva Adele maga is visszatért a jegyes párhoz, de mielőtt belekezdett volna direkt nekik szánt szerelmes balladájába a “Make You Feel My Love-ba”, így gratulált nekik:

„Nézzék csak meg a menyasszonyt, teljes sokkban van. Én is elsírtam magam. Még jó, hogy igent mondtál, különben nem tudom, hogy itt az első sorban kinek énekelhettem volna el ezt a dalt, neki vagy neked!?”

Adele egyébként házasságáról is vallott Oprah Winfreynek. Úgy érezte, hogy megszentségtelenítette a feleség ideálját, amikor 2018-ban elvált a férjétől, Simon Koneckitől. Adele akkor jött rá, hogy a házassága romokban van, amikor egy színes magazinban kitöltött egy személyiségtesztet. Az volt az egyik kérdés, hogy mi az, amit senki sem tud róla. Ekkor bukott ki belőle, hogy nem igazán boldog.

Még több CELEBRITY

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel