Connect with us

Addig örülj, amíg „tapadós” vagyok – egy lány nyílt levele arról, hogyan szeret igazán egy nő

LOVE

Addig örülj, amíg „tapadós” vagyok – egy lány nyílt levele arról, hogyan szeret igazán egy nő

Kilenc nagyon nyomós ok arra, amiért egy “tapadós” barátnőt tíz körömmel meg kell tartani.


Kedves Pasim,

sokszor kapom meg tőled azt, hogy “tapadós” vagyok”. Bár sokáig azt hittem, egy matricáról beszélsz, és nem értettem, hogy jön ez ide, rájöttem, hogy ez azt jelenti: időnként túl sok vagyok neked. Igen, néha naponta többször is rád írok. Igen, ha együtt vagyunk, ölelgetlek, simogatlak, mindenütt “rajtad vagyok.” Igen, szendvicset készítek neked munkába menet, szeretném megismerni a családodat, a barátaidat, érdekel minden pillanatod. Igen, talán féltékeny is vagyok. Értem, hogy egy pasinak ez rémisztő. Ti másként működtök, máshogy mutatjátok ki az érzelmeiteket. De ha félsz az elköteleződéstől, a szerelmemtől, mondok néhány jó okot arra, hogy miért tedd félre ezt a félelemet, és miért becsülj inkább meg, mint életed talán legnagyobb kincsét.

#1 Megmutatom neked az igazi szerelmet

Ha egy nő igazán szeret, akkor a mellette lévő férfi – igen, te – valami olyat tapasztal meg, aminél kevés jobb dolog van a világon. Igazán, tiszta szívből, feltétel nélkül szeretve lenni, érezni egy nő odaadását, ragaszkodását, gondoskodását nem teher, hanem ajándék. Lehet, hogy ezt csak akkor érted meg, ha elveszíted, de én tudom, vagy legalábbis remélem, hogy nálunk nem így lesz.

#2 Nem csallak meg

Ha csaltak már meg életedben, tudod, hogy az mennyire fáj. Hogy milyen mérhetetlenül megalázó, elveszi a hitedet önmagadban és a szerelemben. Ha egy “tapadós” nővel vagy, egyvalamiben biztos lehetsz: ezt a fájdalmat nem kell átélned. Ha egy nő igazán szeret, nem fog megcsalni. Biztonságban leszel, mert nem fogják összetörni a szívedet.

#3 Lesz egy igazi szövetségesed

Egy szerelmes nő ugyanis kiáll a párjáért. Harcol érte. Bárki is bánt, ellened fordul, elárul – barát, családtag, kolléga, akárki – én a te oldaladon fogok állni, és ha nem is kaparom ki azonnal a szemét a téged savazóknak, de megmondom nekik a magamét, ebben biztos lehetsz. Bízhatsz bennem.

via GIPHY

#4 Igyekszem megbeszélni a problémákat

Sokszor épp ezért hiszed, hogy “tapadós” vagyok. Mert ha van köztünk valami zűr, vagy feszültség, nem söpröm a szőnyeg alá, hanem addig nem hagylak békén, amíg meg nem oldjuk valahogy. Ugyanis a problémák maguktól nem oldódnak meg, és ha hagyjuk, hogy összegyűljenek, egyszer csak szétrobbantják az egész kapcsolatot, és már nem lesz visszaút. Az igazi szerelemben nem ez a megoldás. Ez szerelmes nő harcol a pasijáért, akkor is, ha egyszerűbb lenne elsétálni.

#5 Úgy szeretlek, ahogy vagy

Tudod, mekkora dolog ez? Körülbelül a legtöbb, amit egy ember nyújtani tud a másiknak. Ha önmagadért szeretnek, a hülyeségeiddel, hibáiddal együtt, annál több egyszerűen nincs.

#6 Rengeteg pozitív energiát hozok az életedbe

A szerelem ugyanis pozitív energia. Lehet, hogy természetesnek veszed, de valójában nem az. A szerelmem által nap, mint nap úgy feltöltődsz, mint egy akkumulátor. Még ha vannak is viták, veszekedések, a “szeretve lenni” érzése akkora érzelmi löketet ad, amitől a lelked szárnyakat kap. Ezért érdemes néha elnézni az idegesítő dolgokat.

#7 Átsegítelek a nehézségeken

Egy “tapadós” barátnő hatalmas előnye, hogy akkor is “tapad”, amikor bajban vagy. Könnyű valakit akkor szeretni, amikor minden klassz. Igen, sok nő csak addig “szeret”, amíg van jó kocsi, bulik, vacsorák, utazások. Amíg hasznot húz belőled. De egy igazán szerelmes nő nem ilyen. Ő akkor sem hagy cserben, ha épp nem fut a szekér. Ha padlóra kerülsz. Ha kilátástalannak érzed az életed. Én nem foglak cserben hagyni.

#8 Mindig számíthatsz rám

Ez egy kicsit összefügg az előző ponttal. Csak itt nem a valóban nagy élethelyzeti válságokról van szó, hanem arról, hogy kisebb dolgokban, látszólag apró-cseprő ügyekben is melletted állok. Nehéz napod volt, és jó lenne beszélni valakivel? Összezördültél a főnököddel, és nincs kivel kidumálni? Egy igazi barátnő ilyenkor is ott van neked.

#9 Nem foglak elhagyni “csak úgy”

Alapos ok kell ahhoz, hogy ha egy nő igazán szeret, kisétáljon egy kapcsolatból. Biztos lehetsz benne, hogy minden erejével küzdeni fog. Ha már teljesen veszni látszik a remény, hogy működik köztetek a dolog, ő akkor is harcol. Mert téged akar. Nem áll tovább vállrándítva azzal, hogy “kérem a következőt”. Mert TE vagy az, aki kell neki. TE vagy az, aki kell nekem.

Értem én, hogy a szerelem néha ijesztő. Egy “tapadós” barátnő is az. Mert egy ilyen szerelemben kicsit fel kell adnod önmagadat, kedves pasim, és ez az utolsó, amit egy férfi akar. De akkor is megéri. Mert amit cserébe kapsz, az egy igazi szövetség. Egy valódi párkapcsolat, aminél nincs jobb a világon.

Mert csak az igazi szerelem tudja megadni egy embernek azt az érzést, hogy történjen bármi, elfogadják, támogatják, fontosnak tartják, hisznek benne, és nincs egyedül.

ThePowerofSilence

Még több LOVE

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel