Connect with us

A vörös- vagy a fehérbor hizlal jobban? Megvan a válasz

Fotó: Pexels

LIFE

A vörös- vagy a fehérbor hizlal jobban? Megvan a válasz

Így ünnepek előtt nem árt tudni. Főleg, ha diétázol…


Aki fogyókúrázik, annak több szempontból is alaposan végig kell gondolnia, mennyi alkoholt enged meg magának az ünnepek alatt. Az Instagram egyik fitnesz influenszere kiposztolta ezt az ábrát, ami jelzi, hogy a vörös- vagy a fehérbor hizlal-e jobban. Másfél deci Pinot Noir (vörös), és ugyanannyi Chardonnay (fehér) összehasonlításából kiderül, hogy az egyikben 121 kalória van, míg a másikban 123.

Tehát az eredmény: DÖNTETLEN.

Mindegy tehát, milyen bort iszol, viszont ha túl sok alkohol folyik le a torkodon (főleg tömény), az már kifejezetten hizlal. Az egyéb káros mellékhatások mellett. A dietetikusok szerint egyébként nőknek kb. egy-másfél deci, a férfiaknak ennek a kétszerese az elfogadható mennyiség naponta. Ami ennél több, az már veszélyes.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Is red wine or white wine better for fat loss?🍷 . They’re the same! Of course there are many different types, but in this comparison between red (pinot noir) and white (chardonnay) the calorie and alcohol content is very similar. Are you team red wine or team white wine? Which variety is your fave? . . . . . #fitnessreloaded #weightlossjourney #weightlosssuccess #weightlossadvice #weightlosstips #fatlossadvice #caloriesincaloriesout #iwanttoloseweight #weightlossjourney2018 #howtoloseweight #whycantiloseweight #caloriedeficit #weightlossdiet #weightlosscoach #fatlosscoach #redwine #whitewine #chardonnay #pinotnoir #alcohol

Maria | Fitness Reloaded (@fitnessreloaded) által megosztott bejegyzés,

PopSugar

Még több LIFE

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel