Connect with us

A tudósok megtalálták a tökéletes testű nőt – így néz ki, és ismerjük is

TRENDY

A tudósok megtalálták a tökéletes testű nőt – így néz ki, és ismerjük is

Egyáltalán nem cérnavékony, sőt…


A szépségideál évezredek óta változik, de úgy tűnik, van egy bizonyos nőtípus, amelyhez történelmi kortól, lakhelytől, nemzetiségtől, kulturális háttértől függetlenül minden férfi vonzódik.

A Texasi Egyetem kutatása szerint az ideális nő 1.68 méter magas, és a méretei a következők: 99-63-91.

Meg is találták ennek az ideálnak a földi megtestesítőjét, a 39 éves brit modell és színésznő, Kelly Brook személyében. A több magazin és közönségszavazás szerint is a világ legszexisebb női közé tartozó Brook centire megfelel minden idők nőideáljának.

Pedig egyáltalán nem cérnavékony, sőt, az évek alatt többször is bírálták, hogy slampos, sőt duci.

A kutatók szerint viszont Kelly nőiesen gömbölyded formái, friss, üde arca, csillogó szemei és gyönyörű haja mind azt üzenik a férfiaknak: “Termékeny vagyok, egészséges vagyok, és képes vagyok kihordani, szoptatni és felnevelni a kisbabáidat.” Ez pedig a legősibb genetikai párkeresési kód, egyetlen kultúra vagy történelmi hóbort sem tudta felülírni.

Érdekes, hogy ennek ellenére a színésznőnek még nincs gyereke. 2011-ben ugyan volt egy vetélése, ami nagyon megviselte, de bár olyan sztárokkal élt hosszú párkapcsolatban, mint Jason Statham és Billy Zane, utód nem született. Egy ideje már egy francia dzsúdó-oktatóval, Jeremy Parisivel él együtt, és saját bevallása szerint nagyon vágyik egy kisbabára.

💃🏻🥓🍷🍇🦐🌵🌴

40.9k Likes, 380 Comments – Kelly Brook (@iamkb) on Instagram: “💃🏻🥓🍷🍇🦐🌵🌴”

Kelly Brook 😍 #kellybrook#hot #lingerie #model #curvy #busty #style #beach #bikini

1,967 Likes, 34 Comments – @dailyfemalecelebs on Instagram: “Kelly Brook 😍 #kellybrook#hot #lingerie #model #curvy #busty #style #beach #bikini”

Happy Valentines Day @jeremyparisi ❤️

7,914 Likes, 49 Comments – Kelly Brook (@iamkb) on Instagram: “Happy Valentines Day @jeremyparisi ❤️”

ThePowerfulMind

Még több TRENDY

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel