Connect with us

A te szívedet is lángra gyújtják ezek a kutyus személyiségeket bemutató gyufásdobozok

TRENDY

A te szívedet is lángra gyújtják ezek a kutyus személyiségeket bemutató gyufásdobozok

Te melyik négylábú személyiséget hordanád a zsebedben?


Sok mindent lehet gyűjtögetni, legyen szó lemezekről, ruhákról vagy épp bélyegekről. S ha már retró, akkor ne feledjük el a gyufásdobozokat!

Ravi Zupa dobozkái igazi vintage-dizájner gyöngyszemek, amik a táskából előkapba rögtön arcunkra csalják a mosolyt. Vagy ha nem szeretnénk elhasználni a tartalmukat, akkor egyszerűen de nagyszerűen dekorálhatják az íróasztalunkat és ajándéknak sem utolsók.

A legújabb gyufásskatulya-kollekció 10 közkedvelt kutyafajta személyiségét mutatja be frappáns dióhéjsággal – az ingerült csivavától kezdve az intelligens tacsikon és terriereken át a lojális beagle-ig.

Ráadásul minden kézzel készül egy speciális, 3 színes nyomdázós technika segítségével.

This is how we print 3 colors in registration onto tiny matchboxes. #matchboxart #matchbox #printmakingprocess #printmaking #ravizupa #dogs #dogsofinstagram #keepwalking #process #chihuahua #chihuahuasofinstagram

1,575 Likes, 77 Comments – ravi zupa (@raviamarzupa) on Instagram: “This is how we print 3 colors in registration onto tiny matchboxes. #matchboxart #matchbox…”

Az ember legjobb barátainak analizálása előtt bormámoros macskák kerültek gyufásdoboz tetőkre, különböző kocsmajelenetek főszereplőiként.

Akkor Ravi feleségével, Arna Miller denveri művésszel alkotott együtt. Minden szerelmespárnak kellene egy ilyen közös szerelemprojekt!

A dobozkákat megrendelhetjük online, ám ha kis hazánkból tesszük, gyufák nélkül érkeznek, de ez csak járulékos veszteség!

Forrás, fotók: ravizupa.com

Még több TRENDY

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel