Connect with us

A romantikustól a kínosig: 6 ember elmesélte, hogy mondta ki először, hogy “szeretlek”

LOVE

A romantikustól a kínosig: 6 ember elmesélte, hogy mondta ki először, hogy “szeretlek”

“A tájban gyönyörködtünk, mondtam neki, hogy szeretem, ő pedig elhányta magát.”


Egy kapcsolatban először kimondani AZT a bizonyos szót cseppet sem egyszerű. Izzad a tenyér, felszökik a pulzus és bukfencezik a gyomor, mintha csak egy vizsgára készülnénk, de mikor végre “túl vagyunk rajta” – és a szerelmünk is azonos érzéseket táplál irántunk – egyszerre érzünk megkönnyebbülést és eufóriát. Néhány ember a HelloGiggles kérésére megosztotta megható, romantikus vagy éppen kínos és nevetséges sztorijaikat az első “Szeretlek”-ről. Íme a legjobbak:

“Azt hitte, alszom, épp munkába indult. Adott egy puha puszit a homokomra és azt suttogta, hogy szeret. Nem mondtam rá semmit, csak feküdtem, és arra gondoltam, milyen szerencsés vagyok, hogy egy ilyen csodálatos férfi a párom.”

“Hosszú évekig csak nagyon jó barátok voltunk. Egy nap, amikor kínos csend volt, kicsúszott a számon: ‘most már nem bírom tovább, ki kell mondanom. Szerelmes vagyok beléd‘. Erre zokogni kezdett, és rám ugrott, azt hittem, megfojt. Azt mondta, hogy hónapok óta gyűjti a bátorságot, hogy ugyanezt kimondja. Gyönyörű volt!”

“Kábé öt hónapja randiztunk, épp az ágyban feküdtünk, amikor hozzám bújt, és azt mondta: ‘szeretlek, nagyon szeretlek már régóta’. Elképesztően édes volt, és mondtam, hogy én is. Erre szellentett egyet. Nagyon elkezdtünk nevetni, és ez kábé az egész kapcsolatunkat jellemzi… Semmiért sem cserélném el a szerelmünket.”

“Részegek voltunk és az ágyban feküdtünk. Ő kimondta AZT a bizonyos szót, de nem hallottam jól, azt hittem, csak annyit mondott, hogy kedvel (az angol I love you helyett I like you). Ezért én is azt mondtam, hogy kedvelem, erre sírva fakadt. Azóta biztosra megyek, és amikor csak lehet, elmondom neki, mennyire szerelmes vagyok belé.”

“Esküvőn voltunk, és kimentünk a bálteremből, hogy gyönyörködjünk a tájban. Nagyon romantikus volt, épp virágzottak a fák, volt egy pici vízesés, akárcsak a filmekben. Kimondtam, hogy szeretem, erre elhányta magát. Mint kiderült, túl sok tortát evett, én pedig véletlenül megszorítottam a hasát ölelés közben. Ez 5 éve történt, azóta eljegyeztük egymást, de bármikor mondjuk, hogy ‘szeretlek’, mindig öklendező hangokat adunk ki.”

“Azt mondta, szeret, én pedig azt válaszoltam, hogy tudom. Kaptam egy pofont.”

Még több LOVE

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel