Connect with us

“A randi alatt a volt nője végig Instán írogatott nekem” – sztorik a világ legcikibb első randijairól

LOVE

“A randi alatt a volt nője végig Instán írogatott nekem” – sztorik a világ legcikibb első randijairól

Ha volt már bűnrossz randid, olvasd el ezeket. Rájössz, hogy mindig van lejjebb…


A randizás a közösségi média egyik legfelkapottabb témája, hiszen amellett, hogy számtalan ember itt találja meg a párját, arra is lehetőség nyílik, hogy megosszuk egymással a tapasztalatainkat. Egy Twitter-felhasználó nemrégiben úgy döntött, megkérdezi nőtársait a legcikibb randijaikról – nos, az eredmény minden képzeletet felülmúl.

Íme néhány a kedvenceink közül:

“Értem jött vasárnap reggel. Azt hittem, reggelizni visz a hotelbe. Végül a hotel konferencia szobájában találtam magam, ahol egy vallási csoport gyülekezett, majd végig kellett ülnöm egy 2 órás misét…”

“Az első randink? Hazavitt magához, majd vacsorát főztünk, és ettünk a szüleivel.”

“Végig a volt barátnőiről mesélt, és arról, hogy milyen szörnyű, hogy minden szakítás után haza kell költöznie a lányoktól. Ezek után pedig megkérdezte, mekkora a lakásom.”

via GIPHY

“Az egész randin csak magáról beszélt, össz-vissz két kérdést tett fel nekem: 1) Szerintem pedofil volt-e Michael Jackson, 2) Mit gondolok a Dewey-féle tizedes osztályozásról. Ezek után üzenetet kapott, hogy tűz ütött ki a kémia laborban, ahol felügyelt, és elhívott magával az oltásra.”

“Úgy volt, hogy randizni megyünk, de megkért, hogy előtte vigyem el a barátjához, hogy segíthessen költözni. Végül kiderült, hogy betörő.”

“Az egész vacsorát én fizettem (ugyanis otthon felejtette a kártyáját), majd elmentünk moziba. A film alatt a volt barátnője megtalált Instagramon, és végig arról írogatott, hogy szerették egymást 3 éven keresztül, és hogy a srác azóta mindenkit átvág.”

via GIPHY

SZMO (Címkép: Pexels)

Még több LOVE

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel