Connect with us

“A pasim ott akarja hagyni a két kislányát és a feleségét miattam, mit tegyek?”

Fotó: Pexels

LOVE

“A pasim ott akarja hagyni a két kislányát és a feleségét miattam, mit tegyek?”

A fiatal lány egy párterapeutának tette fel a kérdést, azt mondja, sajnálja a két kislányt.


“A pasim és én őrülten szeretjük egymást, nagyon szenvedélyes a viszonyunk. Eddig hetente kétszer találkoztunk, munka után – közös cégnél dolgozunk -, de most bejelentette, hogy elhagyja a családját miattam, és hozzám költözik. Iszonyúan szeretem, de megszakad a szívem a két kislányáért, még egyikük sincs tízéves.” – írta egy 21 éves lány a The Sun pszichológusának, Deidre Sandersnek.

A lány szerint a viszonya a 42 éves férfikollégával már jó ideje tart, és olyan szerelmesek egymásba, hogy nem akarnak egymás nélkül élni. A lányt viszont zavarja, hogy szétszakít egy családot, főként, hogy a férfi két kislánya a válás után is valószínűleg sokat lesz velük, pedig ők már megbeszélték, hogy legalább három-négy saját gyereket is szeretnének.

“Nem tudom, hogy lesz erre idő és tér” – írta a lány. Azt is hozzátette, hogy őt és édesanyját az apja korán elhagyta, ezért is van problémája a “gaz szerető” szereppel, aki szétrombol egy családot.

Deidre válasza egyértelmű volt. “Azt hiszem, a lelked mélyén pontosan tudod, hogy azonnal ott kell hagynod ezt a férfit. Igaz, hogy kétszer annyi idős, mint te, de láthatóan neked van több eszed.

Szerintem esze ágában sincs otthagyni a családját, csak odavan érted, a szexért, a változatosságért. Álmodozik, hogy majd veled él, meg három-négy gyerek. Ugyan. Gondolj arra, hogy ez az ember a feleségét is csúnyán becsapja – épp most, veled -, akkor te hogyan bízhatnál meg benne?

Úgy gondolom, téged elsősorban az vezérel, hogy korán elvesztetted az édesapádat. Az ilyen lelki sérült kislányok felnőtt korukban gyakran érzik úgy, hogy őket a férfiak úgyis csak elhagyják, ezért tudat alatt mindig elérhetetlen pasikba szeretnek bele. Azt hiszik, ők csak ennyit érdemelnek. De biztosíthatlak, ez nem igaz.” – írta válaszában a pszichológusnő.

SZMO

Még több LOVE

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel