Connect with us

A nap híre: folytatódik a Szex és New York!

CULT

A nap híre: folytatódik a Szex és New York!

Tűkön ülünk!


Tavaly már felröppent a pletyka, miszerint folytatódik a Szex és New York, de miután összetűzésbe került Kim Cattrall és Sarah Jessica Parker, lefújták a dolgot. Azonban úgy tűnik, mégsem kell végleg búcsút intenünk a kedvenc négyesfogatunknak.

Az ikonikus könyv írója, Candace Bushnell Instagramon bejelentette, hogy a Paramount TV megvette az új sztorit, és jön a sorozat folytatása!

Az Is There Still Sex In The City? főhősei ötvenes éveikben járnak már, de természetesen továbbra is a szex, a pasizás és a pletykálás körül forog az életük. Mi már most visszaszámlálunk…

Amazing news! My new book, Is There Still Sex in the City has been sold to @paramountpics TV! ‘A sly, piercing and sometimes heartbreaking look at sex, dating and friendship in your fifties’ read more @deadline ➡️ link in profile 🌟 #writersofinstagram #gratitude #IsThereStillSex #overfifty #dating #sex #television #newbook

1,976 Likes, 163 Comments – CandaceBushnell (@candacebushnell) on Instagram: “Amazing news! My new book, Is There Still Sex in the City has been sold to @paramountpics TV! ‘A…”

Még több CULT

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel