Connect with us

A Marvel Kapitány főhősnőjének edzője beavat minket Brie Larson fittségének rejtelmeibe

LIFE

A Marvel Kapitány főhősnőjének edzője beavat minket Brie Larson fittségének rejtelmeibe

Ha te is ilyen karakán és bomba amazon szeretnél lenni, íme néhány tipp hozzá!


Elég csupán egy pillantást vetni Brie Larson Instagramjára, hogy lássuk, mennyire kirobbanó és erős formában is van a 29 éves színésznő. Úgy néz ki, hogy mindez Marvel Kapitányos szerepének köszönhető.

Hogy kiderüljön, mi is kellett pontosan ahhoz, hogy Brie egy hús-vér szuperhőssé alakuljon, a Popsugar kifaggatta személyi edzőjét, Jason Walsh-t az általuk kifundált diétáról és mozgásformákról.

“Az edzésprogram első fázisában minden kliensemet elküldöm egy kollégámhoz és jó barátomhoz, aki egy bejegyzett dietetikus, hogy átessenek egy vérvizsgálaton” – fejtette ki Walsh.

Ennek az a lényege, hogy megtudja, az ügyfeleinek vannak-e endokrin rendszerbéli (hormonális) problémái, így lehetővé téve, hogy kitalálják a legjobb módját az edzésnek és a táplálkozásnak. Miután ezek a tesztek befejeződtek, jobban megérti, hogyan működik az egyes emberek teste, majd elkészíti a táplálkozási tervüket.

Első lépésként Brie-nél kalóriahiányt idéztek elő, hogy csökkentsék a testzsírszázalékát. “Nem tartott túl sokáig eljuttatni arra a szintre a testfelépítését, amit kitűztünk célnak” – magyarázza az edző.

Miután a testzsírszázalék kellően lecsökkent, megnövelte Brie napi kalóriabevitelét, hogy elég energiája legyen az edzéshez.

Jason szerint az alacsonyabb testzsírszázalék segít a megfelelő tápanyag elválasztásban és anyagcsere folyamatokban, “ami azt jelenti, hogy a test hatékonyabb a szénhidrátok kezelésében.” Jason nem kényszerítette Brie-t korlátozó étrendre, sőt bátorította őt, hogy sok szénhidrátot fogyasztjon és így energiát nyerjen.

Ha Brie Instagramját görgeted, elcsíphetsz néhány részletet az edzésprogramjából. Itt aztán sokféle dolog volt a súlyemeléstől kezdve a láncokkal nehezített fekvőtámaszokig.

“Az embereknek tudniuk kell, hogy amiket a képmegosztó oldalra posztoltunk, csupán a teljes program csúcspontjai” – hangsúlyozza a személyi edző.

Mielőtt mindaz megtörténhetett volna, egy három hónapos alapedzéssel kezdtek a Bosszúállók: Végjáték c. film forgatása előtt. Azalatt az időszak alatt az volt a célja, hogy megtanítsa a színésznőt a helyes mozgásra és hogy igazán kapcsolódjon a saját testéhez, illetve elérje az erőnlét egy alap szintjét.

Miután kifejlesztettek egy alapvető kondíciót és állóképességet, Brie három hétig naponta kétszer edzett. Nemcsak erősebbé kellett válnia, hanem meg kellett tanulnia harcolni is. Rengeteg harci tréningen vett részt és koreográfiákat sajátított el. Annak érdekében, hogy ne váljon túlterheltté, hetente négyszer erősítettek, körülbelül 90 perceket, majd egy feltöltődős szünet után délután következtek a harci kiképzések. Három hónap múlva a színésznő mehetett filmezni. Jason ezt a képzési fázist olyan karbantartási programként jellemzi, amely lehetővé tette Brie számára, hogy jól érezze magát a forgatási munkálatok alatt.

Miután a Bosszúállók film forgatása befejeződött, a színésznő elérkezett az erősítő fázishoz, melyben három hónapig edzett, hogy olyan kemény legyen, amennyire csak lehet. Mint tudjuk, az izmok építése és a jó erőnlét elésére egy időigényes folyamat.

“Úgy voltam vele, hogy ‘wow, olyan erőssé kell tennem a Marvel Kapitány forgatása előtt, amennyire csak elképzelhető’. Ő pedig érezte ezt és meg volt benne a bizalom, hogy bele adjon apait-anyait. Ez egfajta pszichológiai megerősítésként is szolgált, hogy megtegyen mindent a karakteréért.”

Ha szeretnéd kipróbálni, hogyan is edzett egészen pontosan Brie, csekkolhatod azt a kéthetes programot, amit Jason a Disney-vel közösen kreált – elérhető a Playbook applikációval.

Néhány szösszenet a színésznő tréningjéből:

16lbs 🔨 cc: @chrishemsworth

77.7k Likes, 551 Comments – Brie (@brielarson) on Instagram: “16lbs 🔨 cc: @chrishemsworth”

Wait for it….

170.4k Likes, 2,042 Comments – Brie (@brielarson) on Instagram: “Wait for it….”

“I will turn human anatomy into roses and stars and sea. I will dissect the beloveds body in metaphor.” #SiriHustvedt

57.6k Likes, 346 Comments – Brie (@brielarson) on Instagram: “”I will turn human anatomy into roses and stars and sea. I will dissect the beloveds body in…”

“A strong woman is a woman determined to do something others are determined not be done.” #MargePiercy

184.8k Likes, 1,774 Comments – Brie (@brielarson) on Instagram: “”A strong woman is a woman determined to do something others are determined not be done.”…”

ALISON BRIE LARSON is coming for ya ☠️☠️☠️☠️

144.8k Likes, 856 Comments – Brie (@brielarson) on Instagram: “ALISON BRIE LARSON is coming for ya ☠️☠️☠️☠️”

Még több LIFE

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel