Connect with us

A Glamour virtuális üzletet nyitott – exkluzív beauty kincsekből szemezgethetünk, kedvező áron!

TRENDY

A Glamour virtuális üzletet nyitott – exkluzív beauty kincsekből szemezgethetünk, kedvező áron!

A BeautyShop online boltja időszakosan nyitja meg kapuit, de akkor elhalmoz minket mesés és pénztárca kímélő meglepetésekkel.


A férjek és önfeláldozó barátok talán nem várják túlcsorduló lelkesedéssel, de a nők jelentős hányadának egészen biztosan be van vésbe a naptárába a Glamour-napok mennyei divat-Kánaánja, amikor végre akciósan kaparinthatják meg azt a szépségápolási terméket, amit már oly régen kiszúrtak.

A népszerű stílusmagazin azonban most lépett egy merészet, egyúttal megvalósította régóta dédelgetett álmát: megalkotta különleges virtuális kirakatát, a GLAMOUR BeautyShop-ot, ahol olyan márkás és limitált sminkszettek is kedvezményes áron lesznek elérhetőek, melyek egyes darabjai még az üzletekbe sem jutottak el.

A koncepció lényeges eleme, hogy évente csupán pár alkalommal nyílik meg az online üzlet, a tavasz beköszöntével például március 12. és április 14. között várja a megfizethető újdonságokra vágyókat.

Első körben a Bourjois négy limitált kiadású sminkcsomagja közül válogathatunk. A Play Black, Let’s get red(y), Pink Positive és Beige Friend fantázianevű csomagok közel 50 százalékos kedvezménnyel várják gazdáikat. Érdekesség, hogy néhány elemük csupán március végén kerül a boltokba, így a Glamour vásárlói zsákmányolhatják be őket legelőször. Ráadásul a kollekciók plusz ajándékot is rejtenek…

Forrás: Glamour 
Címkép: illusztráció (Pixabay) 

Még több TRENDY

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel