Connect with us

„A feleségem rejtett kamerákat tett az exe otthonába, hogy kémkedhessen az új nője után”

Kép (illusztráció): Árpád Czapp/Unsplash

LOVE

„A feleségem rejtett kamerákat tett az exe otthonába, hogy kémkedhessen az új nője után”

De nem azért, amiért gondolnád. A férje mindenesetre nagyon kiakadt ezen.


Megdöbbentő titokra jött rá egy férj a feleségével kapcsolatban. Két éve házasok jelenlegi párjával, Claire-rel, akinek van egy 6 éves lánya az előző kapcsolatából, a felügyeletet pedig közösen gyakorolják az exférjjel. A válás óta a volt pasi, Adam nem randizott mással, ami megnyugtatta Claire-t, mert úgy gondolta, a lányának is jobb, ha nincs egy “boszorkány mostohaanyja, aki csak bántaná őt”.

A helyzet viszont 8 hónappal ezelőtt megváltozott, amikor Adam elkezdett járni egy nővel. Őt elég hamar be is mutatta a lányának, amitől Claire nagyon dühös lett. Ezután követelte, hogy vele is találkozzon az új barátnő, hogy letesztelhesse, milyen mostohaanyja lenne a gyerekének. Az anya jelenlegi férje nem tulajdonított akkor ennek akkora jelentőséget, mert ki akart maradni a családi drámából.

Nemrég azonban megtudta, felesége odáig ment, hogy több rejtett kamerát is tett exe otthonába, hogy megfigyelhesse az új nőt. Ezt könnyen meg tudta tenni, mivel a közös gyerek miatt van kulcsa Adam házához, így amikor a férfi és párja elutaztak, felszerelte a kamerákat.

Claire férje erről a neje és az új barátnő beszélgetéséből értesült, tehát utóbbi is benne volt a dologban. Amikor a férfi rákérdezett a feleségénél erre, Claire azt mondta, azért tette ezt, mert Adam barátnője hamarosan beköltözik a házba, és neki meg kellett valahogy bizonyosodnia róla, hogy bánik a kislányával. Hiába mondta a férje, hogy ez nagyon nem helyes és komoly bajba kerülhet, ha erre az exe rájön, a nő ragaszkodott a tervéhez. Azzal próbálta nyugtatni párját, hogy csak ideiglenesen figyeli meg a nőt, és erről Adamnek nem kell tudnia.

A férj ekkor megfenyegette a feleségét, hogy ha nem szereli le a kamerákat, akkor ő elmondja az exnek az egészet. Erre Claire dühös lett, és azzal vágott vissza a férfinek, hogy foglalkozzon a saját dolgával, és ne merjen semmit mondani Adamnek, hiszen nem csinál semmi rosszat, csak megbizonyosodik róla, hogy az új barátnő jó mostohaanyja lesz-e a lányuknak.

A férj igazságérzete azt diktálta, hogy mondja el felesége volt férjének a titkot, de attól tartott, hogy ezzel veszélybe sodorhatja a házasságát, ráadásul nem is biztos, hogy megéri, mert Adammel amúgy sincsenek túl jóban. Mivel nem tudott dönteni, megosztotta a történetét a Redditen és tanácsot kért.

A kommentelők többsége egyértelműen egyetért vele, és azt javasolták neki, hogy beszéljen a volt férjjel. Sőt, figyelmeztették, hogy a felesége valószínűleg még nincs túl az exférjén, és elég vészjelző a viselkedése, úgyhogy jobban teszi, ha menekül előle. Volt, aki azt írta, hogy az a minimum, hogy a nőnek pszichiáterhez kellene mennie, mert láthatóan nincs rendben.

A férj végül elmondta, hogy úgy döntött, előáll az igazsággal, még akkor is, ha felesége ebből sehogy sem fog jól kijönni.

Te mit tennél a helyében?

Még több LOVE

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel