Connect with us

“A feleségem rajtakapott, hogy 18 éves lányokkal szextingelek, válni akar”

LOVE

“A feleségem rajtakapott, hogy 18 éves lányokkal szextingelek, válni akar”

A háromgyerekes apuka szerint csak ártatlan szórakozás volt a Covid-karanténban, ez nem megcsalás. Szerintetek?


A szó az angol „szex” és „texting” szavak összeolvadásából keletkezett. Nem más, mint szexuális tartalmú, erotikus, meztelen képek és videók küldése a másik mobiljára.

A 37 éves, brit férfi a The Sun című, népszerű bulvárlap párkapcsolati tanácsadójához fordult kétségbeesésében. Elmesélte, hogy imádja 34 éves feleségét, van három tündéri gyerekük, de enyhe depressziója, amely egész életében kínozta, a covid-karantén idején felerősödött.

A felesége nagyon korán szokott lefeküdni (már csak azért is, mert másnap a gyerekekkel együtt ő kell fel, 6 körül), a férfi viszonyt rossz alvó, ezért éjszakába nyúlóan csak tévézett, vagy unatkozott.

A telefonján ekkor ugrott fel egy chat-alkalmazás reklámja, és ő úgy gondolta: “Kinek árthatok vele?”

Állítása szerint először csak baráti csevegéseket folytatott, férfiakkal a fociról, nőkkel a gyereknevelés problémáiról meg a karantén nehézségeiről.

Ám egyszer csak jöttek a fiatal lányok, akik kérték, hogy küldjön nekik magáról fotókat. A férfi elmondása szerint nem néz ki rosszul, általában szeretik a nők, és ebből lett a baj. Azon kapta magát, hogy 18 éves(nek mondott) lányokkal szextingel minden este.

Aztán persze lebukott. Kiment vécére, a felesége pedig felébredt, és lejött egy pohár vízért az emeleti hálóból. A férje telefonja meg ott világított az asztalon, és csak úgy sorjáztak rajta a szexi üzenetek a fiatal lányoktól.

A felesége azóta nem áll szóba a férjével, meg van róla győződve, hogy konkrétan, fizikailag is megcsalta valamelyik chat-partnerével, és válni akar.

A párkapcsolati szakértő azt tanácsolta a kétségbeesett pasinak: legyen türelemmel, fogadja el, hogy a feleségének ezt időbe telik feldolgozni, de nagyon őszintén beszélgessen el vele. Biztosítsa róla, hogy soha nem csalta meg, és csak a karantén-depressziót akarta oldani ezzel a kétségtelenül nagyon rossz döntéssel.

Emellett azt is tanácsolta, hogy töltsön ezután minél több időt a nejével, menjen vele korán aludni, éreztesse vele, mennyire fontos neki. Ja, és természetesen véglegesen törölje a telefonjáról az chat-applikációkat. Így talán még megmentheti a házasságát.

The Sun

Még több LOVE

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel