Connect with us

A bébimonitor, a tökönrúgás és a “tüzes” óvszer – lányok és pasik vallottak a legcikibb szexélményükről

Fotó: Pexels

LOVE

A bébimonitor, a tökönrúgás és a “tüzes” óvszer – lányok és pasik vallottak a legcikibb szexélményükről

Mondjuk az is szép lehet, amikor végig más néven szólítod a nődet az ágyban.


A Buzzfeed körkérdést tett közzé: “Mi volt a legcikibb szexélményetek?” Özönlöttek a válaszok – persze név nélkül. 🙂

#1 A bébimonitor

“Egyszer a férjemmel egy ideig a sógoroméknál laktunk, mert a házunkat felújították. Kisbabánk van, egy bébimonitort a sógoromék is, meg mi is tartottunk a szobánkban. Csakhogy egyszer a kicsiét áthoztuk hozzánk, hogy feltöltsük az aksit. A férjemmel aznap éjjel szeretkeztünk először a baba születése óta, és – hát nem voltunk se csendesek, se visszafogottak. Pár perc után meghallottuk a sógorom hangját a bébimonitorban, ahogy zavartan arra kér, kicsit vegyünk vissza, mert odaát ők is mindent hallanak.”

#2 Jeges tűz

“A barátom egyszer egy ‘Jeges tűz’ nevű óvszert vett. Azt hitte, vicces lesz. Nem volt az. Először úgy éreztem, mint akit felgyújtottak alul, utána meg mint akit teletömtek jéggel. Rohantam a fürdőbe zuhanyozni, annyi volt az egésznek.”

#3 Azok a bizonyos szelek

“A pasimmal kutyapózban csináltuk, és elég intenzíven. Egyszer csak azt éreztem, kicsit szellentenem kell. Gondoltam, ha óvatos vagyok, és halkan kieresztem, nem lesz gond. Hát…azt hiszem, életem leghangosabb pukija volt. Aztán szégyenemben elbőgtem magam. Szegény pasim azóta úgy fél a kutyapóztól, mint a tűztől.”

#4 Az orrvérzés

“A barátommal az előjátéknál tartottunk, épp a mellemet és a hasamat csókolgatta, amikor hallottam, hogy szipog. Aztán egyszer csak felugrott és felkapcsolta a villanyt. Akkor láttam, hogy tiszta vér az arca, meg én is, a vállamtól a hasamig mindenütt. Szegénynek eleredt az orra vére.”

#5 A nevem…

“Egyszer egy csajt egész éjjel más néven szólítottam. Mondjuk egy bárban csíptem fel, és marha hangos volt a zene, nem hallottam jól, hogy hívják. Egyébként őt se érdekelte.”

#6 Ha túl kicsi

“A pasi, akivel egy bulin ismerkedtem össze, végig arról panaszkodott, hogy milyen kicsi a farka. Előtte is, közben is, utána is. Pedig egész jó lett volna, de így inkább hervasztó volt.”

null

null

#7 A pornó

“A koleszban végre összejöttem a lánnyal, aki nagyon bejött. A szobámban az íróasztalon kezdtük a témát, épp belejöttünk volna, amikor megláttam, hogy a feneke mögött a laptopom megmozdul, felvillan a képernyő, és épp egy pornóvideó állóképe van rajta. Megpróbáltam finoman hátranyúlni, és lecsukni a laptopot, de a csaj észrevette, és odanézett. Rögtön lelépett a francba. Mondjuk megértem. A videón egy Taylor Swift hasonmás témázgatott éppen.”

#8 Rock’n Roll

“A koleszban az ágy támlája állandóan a falhoz csapódott, mint a filmekben. Hallottuk, ahogy a szomszédban röhögnek. Akkor lementünk a földre, ott meg a szőnyeg kidörzsölte a hátamat. Próbáltuk a fürdőszobában is, a csap szélén, ott meg úgy bevertem a fejem a fürdőszobaszekrénybe, hogy elment a kedvem az egésztől.”

#9 A tökönrúgás

“Egyszer a volt férjemmel nagyon belejöttünk a dologba, és épp pózt akartunk váltani, amikor a térdemmel a lába között befordultam, és véletlenül úgy tökön rúgtam, hogy fél óráig fetrengett az ágyon kidülledt szemekkel. Hát aznap már semmi nem volt.”

null

null

#10 A hernyó

“Amikor életemben először feküdtem le egy sráccal, és megláttam a szerszámát, önkéntelenül kicsúszott a számon: ‘Egek, úgy néz ki, mint egy hernyó. Biztos nincs eltörve, vagy valami?’ Mentségemre szóljon, hogy csak 18 voltam.”

Még több LOVE

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel