Connect with us

“A barátom mindig orális szexet követel, de rendesen alig akar lefeküdni velem”

LOVE

“A barátom mindig orális szexet követel, de rendesen alig akar lefeküdni velem”

“Ez így egyoldalú, és nem fair.” A 23 éves lány párterapeutához fordult, ezt a tanácsot kapta.


A tanácstalan, 23 éves lány a The Sun párkapcsolati szakértőjéhez, Deidre Sandershez fordult útmutatásért.

“Én 23 vagyok, a barátom 25, két éve járunk. Eleinte egész jó volt a szex, de aztán észrevettem, hogy a pasim egyre többször elvárja, hogy orálisan kényeztessem. Ez nem baj, szerintem ez is a jó szexuális élet része, de az már nem, hogy cserébe ő nem akar nekem ilyen módon örömet szerezni, sőt, tulajdonképpen a ‘rendes’ szeretkezéstől is egyre gyakrabban elzárkózik.

Amikor arra kérem, hogy csináljunk végre valami mást is az ágyban, azt mondja, ő ebben nem jó, hagyjam békén. De ezt már annyira egyoldalúnak érzem, és olyan önzésnek a részéről, hogy bevallom, nincs is kedvem az egészhez.

Ha viszont nem elégítem ki, megsértődik, azzal vádol, hogy hisztis vagyok, sőt, egyszer sírva is fakadt, hogy nekem nem jó vele a szex, ő engem nem tud kielégíteni. Most mit csináljak?” – kérdezi a lány.

Deidre ezt válaszolta: “A barátod hozzáállása a szexuális életetekhez valóban éretlenségre utal.

Ha ő követeli, hogy örömet szerezz neki, de ezt fordítva nem hajlandó megtenni neked, az szerintem képmutatás. A legtöbb férfi tisztában van vele, hogy a nők túlnyomó része nem képes csak ‘sima’ szeretkezéssel eljutni a csúcsra, másfajta stimulációkra is szükségük van.

Próbáld megértetni a pároddal, hogy az igényeid nem ellene szólnak, hanem teljesen normálisak és jogosak. Akár szexuális tanácsadásra is elmehettek. Ha erre is csak hisztivel reagál, akkor komolyan át kell gondolnod a kapcsolatotokat.”

The Sun /Címkép: Pexels/

Még több LOVE

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel