Connect with us

“A barátnőm szégyelli a testét, ezért nem szexelünk, de így lehet, hogy meg fogom csalni”

Fotó: Pexels

LOVE

“A barátnőm szégyelli a testét, ezért nem szexelünk, de így lehet, hogy meg fogom csalni”

Még csak 24 éves, de annyira szorong, hogy elutasítja a szexet. Van még visszaút?


Általános probléma, hogy nagyon sok nő elégedetlen a testével, sőt még szégyelli is mások előtt. Vannak azonban olyanok, akiknél ez már olyan súlyos, hogy még párjuk előtt sem merik felvállalni a testüket.

Egy 24 éves nő is ezzel a problémával küzd, testképzavara pedig a párkapcsolatára is rossz hatással van. Barátnője aggódik a helyzet miatt, ezért fordult a The Sun tanácsadójához, Deidre Sandershez.

“A barátnőm annyira szégyelli a testét, hogy szexelni sem akar. Már ott tartok, hogy mást keresek… Mindketten 24 éves nők vagyunk, két éve járunk. A barátnőmnek személyi edzője van, aki segít neki fogyni.

Amikor először lefeküdtünk, engedte, hogy hozzáérjek, de már négy hónapja nem volt szex. Tudja, hogy én szeretném, és már kezd unalmassá válni, hogy állandóan az érzelmeimmel traktálom.

Amikor nincs a közelemben, pornót nézek és kényeztetem magam, de utána sírnom kell, és nagyon rosszul érzem magam. A szex fontos, de eddig csak egy évben kétszer feküdtünk le, pedig még nagyon fiatalok vagyunk.”

A kétségbeesett fiatal nő problémájára a tanácsadó ezt válaszolta:

“Rosszul fogod érezni magad, ha megcsalod a barátnődet. Mondd meg neki, hogy a kapcsolatotok nem fog működni, hacsak nem tesztek valamit közösen a szexhiány ellen.”

A tanácsadó szexterápiát javasol a párnak, ami a testképzavaron, és az alak miatti szorongáson is segíthet.

Még több LOVE

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel