Connect with us

8 tipp, hogy még jobb legyen a szexuális életed az új évben

Kép: Pixabay

LOVE

8 tipp, hogy még jobb legyen a szexuális életed az új évben

Érdemes megfogadnod őket, ha fejlődni szeretnél.


Szeretnéd, ha idén több élvezetes hancúrozásod és orgazmusod lenne? Tegyél olyan újévi fogadalmakat magadnak, amikkel még izgalmasabb lesz a szexuális életed.

Dr. Justin Lehmiller szociálpszichológus 8 pontban szedte össze, mikre figyelj oda ezentúl, ha ágyba bújsz valakivel.

1. Ereszd ki a hangod!

Kutatások is bizonyítják, hogy akik hangosabbak az ágyban, jobban kielégülnek a szex végén. A szakértő szerint a nyögések és sóhajtozások segítenek a partnerednek jelezni azt, hogy mit szeretsz, mi esik jól neked, így ezek alapján tud téged kényeztetni. Ezek a hangok egyben dicséretek is a másik fél teljesítményére, ami szintén fontos a jó szexben.

2. Próbálj ki szexjátékokat!

Ezek a segédeszközök nemcsak jó társak a még jobb orgazmus elérésében, de izgalmat, újdonságot is hoznak a szexbe.

3. Végezz Kegel-gyakorlatokat!

A Kegel-edzéssel fejlesztheted a hüvelyi orgazmus elérését és intenzitását is. A kutatások szerint azoknak a nőknej, akik rendszeresen végeznek ilyen gyakorlatokat, nemcsak élvezetesebb szexben lesz részük, de akár meg is előzhetik a kellemetlen szexbakikat (pl. az izomgörcsölést).

4. Figyelj oda, mennyit iszol!

Bizony az is rengeteget számít, hogy mennyi alkoholt fogyasztasz szex előtt. Ha csak mértékkel, kis mennyiségben ittál, a szexuális vágyad fokozódhat, ami jobb teljesítményt is eredményezhet, viszont ha már részeg vagy, nehezebben élvezel el, vagy egyáltalán nem is tudod elérni az orgazmust. A szakértő arra is rávilágít, hogy egy kis alkohol megkönnyítheti a kommunikációt és az egymásra hangolódást a pároddal, mielőtt ágyba bújtok.

5. Feküdjetek kis kifli-nagy kisfli pozícióban szex után!

Ahelyett, hogy az esti lepedőakrobatikázás után az oldalatokra fordulnátok, simuljatok egymáshoz az egyik legintimebb és legromantikusabb pozícióban. Ezzel azt fejezitek ki, hogy elégedettek vagytok a kapcsolatotokkal és a szexuális életetekkel, ami a férfiakra és a nőkre is ugyanolyan jó hatással van. A szakértő fel is hívja a figyelmet arra, hogy nem csak az számít, mit csináltok szex közben – az is fontos, hogy hogyan viselkedtek utána.

6. Ne a mennyiségre, a minőségre koncentrálj!

A kevesebb néha több – ez igaz a szexre is. A szakértő figyelmeztet arra, hogy nem jó, ha a szeretkezés már egyfajta kötelező rendszerességgé válik, hiszen így elveszíti a különleges, intim jellegét. Ne arra törekedj, hogy minél többször feküdj le a pároddal, hanem inkább arra, hogy azok az alkalmak, amikor összebújtok, felejthetetlen élmények legyenek.

7. Simulj többet!

Most nem arra gondolunk, hogy szex közben simogasd többet a párodat, hanem azon kívül is legyenek intim, érzéki érintéseitek egymás felé. Ez több jótékony hatással is bír: megnyugtat, mutatja a kötődést, erősíti a kommunikációt köztetek, olykor pedig fel is izgathatjátok vele egymást. Ha boldog és elégedett vagy a kapcsolatoddal, a szex is jobb lesz!

8. Beszélj a szexuális fantáziádról!

Ne titkold el a vágyaidat a párod elől! Nyugodtan mondd el neki, miről álmodsz vagy fantáziálsz, és ha szeretnéd kipróbálni, kérdezd meg erről. A szakértő szerint azok a párok, akik nyíltan beszélnek a fantáziáikról, szexuálisan kielégítettebbek. Ez különösen igaz a nőkre: ha meg tudjuk osztani a partnerünkkel a titkos vágyainkat, nagyobb eséllyel lesz orgazmusunk – főleg ha pont ezeket az újdonságokat próbáljuk ki.

Még több LOVE

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel