Connect with us

8 sokatmondó jel arra, hogy az exed megbánta a szakítást és vissza akar kapni téged

Kép: Pexels

LOVE

8 sokatmondó jel arra, hogy az exed megbánta a szakítást és vissza akar kapni téged

Rájött, hogy mégis te kellesz neki és hiba volt szakítanotok? Ha így viselkedik, erős a gyanú, hogy tényleg ezt érzi.


Szakítani nem könnyű, nagyon fájdalmas tud lenni, ha egy olyan embert veszítesz el, akit tényleg szerettél, csak valami miatt mégsem műküdött a kapcsolatotok. Sokan csak később jönnek rá, hogy mit is vesztettek, ezért manapság már számos példát láthatunk a “felmelegített káposzta” esetre.

Lehet, hogy a te volt szerelmed is bánja már, hogy szakítottatok? Ha ezeket a jeleket tapasztalod nála, okkal gondolhatod, hogy vissza akar kapni téged:

1. Féltékeny

Nem lenne féltékeny, ha már nem lennének érzései irántad. Ha kifejezetten idegesíti az új kiszemelted/új párod, vagy csak zavarja, hogy fiúk társaságában vagy, egyértelmű, hogy még nem lépett túl rajtad.

2. Gyakran keres téged

Ez még nem feltétlenül jelenti azt, hogy vissza akarja csinálni a dolgokat. Ha nem volt csúnya szakításotok és békében váltatok el, lehet, hogy csak jóban akar maradni veled, főleg ha csak semleges témákról beszélgettek, vagy csak néha-néha megkérdezi, hogy mi újság veled. De ha még mindig kíváncsi a személyes dolgaidra, és igényli, hogy megossz vele mindent, ami az életedben zajlik, és ő is beavat a privát dolgaiba, lehet, hogy még mindig nem fogadta el, hogy már nem vagytok együtt és továbbra is úgy viselkedik, mintha járnátok.

3. Érdekli, hogy van-e valakid

Ha különösen kíváncsi, hogy jársz-e randikra, esetleg van-e már új pasi a láthatáron, elég egyértelmű, hogy még mindig “úgy” gondol rád, és fontos tudnia, hogy még van-e esélye nálad.

4. Sokat beszél a közös múltatokról

Ha mindig emlékeztet arra az időszakra, amit együtt töltöttetek, esélyes, hogy még nem is tudja elengedni. Ha azt veszed észre, hogy folyton felemleget bizonyos pillanatokat a kapcsolatotokból, arra próbálhat utalni, hogy milyen jól megvoltatok és érdemes lenne újrakezdeni, csak nincs bátorsága megtenni az első lépést ebbe az irányba.

5. Másoktól érdeklődik irántad

Ha a barátaidat, ismerőseidet, esetleg a rokonaidat kérdezgeti rólad, mert kíváncsi, hogy vagy, biztos, hogy nagyon hiányzol neki és szeretné, ha újra az életed része lehetne. Ha már mással randizol, és azt hallod, hogy másoknál kíváncsiskodik rólad és az új leendő párodról, szinte tuti, hogy már bánja, hogy elengedett tégd.

6. A szakításotokról akar beszélni

Ha nyíltan szeretné veled megbeszélni, mi romlott el köztetek és mi vezetett ahhoz, hogy már nem vagytok együtt, elég egyértelmű jele annak, hogy szeretné megoldani és visszacsinálni a dolgokat. Lehet, hogy a szakítás óta már rájött, miben hibázott és szeretne bocsánatot kérni, vagy csak elmondani, hogy már nem az igazi az élete nélküled. Ezek alapján száz százalék, hogy vissza szeretne kapni téged és hajlandó tenni is érte.

7. Nem viszi el a cuccait tőled

Ha mindig van valami kifogása, hogy miért nem megy el hozzád, hogy elvigye a nálad hagyott ruháit, fülhallgatóját, sporttáskáját, akármit, biztos lehetsz benne, hogy nem is akarja, hogy eltűnjenek a szobádból. Nyitva akarja hagyni az ajtót arra az esetre, ha mégis összejönnétek – és ha ez a lehetőség is ott lebeg a szeme előtt, tuti, hogy nem tekinti véglegesnek a szakításotokat. Másrészt a nálad lévő cuccai még mindig egy jó ok arra, hogy kontaktba kerüljön veled.

8. Beismeri a hibáit

Ha felismerte, miben hibázott és el is mondja neked, nagy az esélye annak, hogy mindezt azért teszi, mert sajnálja, ami történt és szeretné rendbehozni a dolgokat köztetek. Ha pedig képes megváltozni és máshogy viselkedni, hogy visszakaphasson téged, biztosan komolyan is gondolja, hogy még egy esélyt adjatok a kapcsolatotoknak.

Bárhogy is próbál rávenni az exed, hogy újra összejöjjetek, előbb gondold végig, te mit szeretnél. Ha hajlasz az újrakezdésre, tedd fel magadnak a kérdést: ugyanúgy tudnád szeretni őt, mint a szakításotok előtt? Ha még te sem tetted túl magad a szerelmeden és bánod, hogy szétmentetek, ne félj még egy esélyt adni magatoknak. Ha viszont nem vagy biztos benne, hogy van még közös jövőtök, ne hagyd magad újra elcsábítani. Bárhogy is döntesz ebben a nehéz helyzetben, rajtad, illetve rajtatok áll, melyik irányba indultok és mit tudtok kihozni belőle.

Forrás: I Heart Intelligence

Még több LOVE

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel