Connect with us

8 egyértelmű jel, hogy a párod szeret téged, akkor is, ha nem mondja ki

Kép: Pixabay

LOVE

8 egyértelmű jel, hogy a párod szeret téged, akkor is, ha nem mondja ki

Hidd el, a tettek nem hazudnak. Ha ezek igazak rátok, nincs mitől tartanod.


Imádod a párodat, de néha nem tudsz kiigazodni rajta, és olykor el is bizonytalanodsz, hogy vajon ő is így érez-e irántad? Nyugi, attól, hogy nem mondja naponta tízsszer azt a bizonyos szót, még fülig szerelmes lehet beléd. Elég csak megfigyelni a viselkedését, a hozzáállását és az érzéseit.

Ezek a jelek bizony nem hazudnak:

1. Te vagy számára a legfontosabb személy

Ha szeret téged, bármit megtesz azért, hogy minél több időt töltsön veled, és melletted legyen, ha szükséged van rá. Ha nagyon elfoglalt, akkor is szakít rád időt – ezzel is bizonyítja, hogy milyen fontos vagy neki.

Ha viszont neked kell könyörögni, hogy veled is foglalkozzon, mert mindig van valami, ami fontosabb az életében, ahelyett, hogy veled töltse az idejét, akkor talán nem a megfelelő emberrel vagy együtt.

2. A tettei többet mondanak minden szónál

Lehet, hogy a párod nem a szavak embere, de tetteiben egyértelműen látszik, hogy szerelmes beléd.

Bármit megtesz, hogy boldognak lásson, szeret meglepni téged kisebb ajándékokkal, öleléseivel, puszijaival, csókjaival mutatja ki az irántad érzett érzéseit.

3. Nem számít neki, hogy nézel ki

Természetes, hogy egy idő után már nem mindig a legjobb formádban lát, de ez egyáltalán nem zavarja. Akkor is szépnek lát, ha reggel kómás fejjel, kócos hajjal, pizsamában nézel rá.

4. Nem fél bemutatni a barátainak és a családjának

Nem kérdés számára, hogy szeretné, ha a barátai és a szerettei is megismerjenek. Ha meghív a baráti találkozókra és elvisz a szüleihez, biztos lehetsz benne, hogy különleges vagy számára és szeret téged.

5. Mindig látni akar

Minden alkalmat ki akar használni arra, hogy találkozhasson veled. Ha tehetné minden nap menne hozzád, órákat várna akkor is, ha csak öt percig láthatna. Vágyik a társaságodra, a hangodra és az érintéseidre.

6. Büszke rád

Ha valóban fontos vagy neki és szeret téged, bátran dicsekszik veled másoknak is. Büszke rád, ha elérsz valamit, még akkor is, ha ez egy apróság.

7. Biztonságban érzed magad mellette

Legszívesebben mindentől megóvna, még a széltől is. Nem hagyja, hogy bárki bántson és akár fizikailag, akár lelkileg fájdalmat okozzon neked. Biztonságban akar tudni, és akkor a legnyugodtabb, amikor vele vagy – és te is ugyanezt érzed.

8. Próbál jóban lenni a számodra fontos személyekkel

Ez az egyik legegyértelműbb jele annak, hogy tényleg totálisan odavan érted a párod. Tudja, milyen sokat jelentenek neked a szeretteid, ezért ő is próbál jó kapcsolatot kialakítani velük, legyen akár szó családtagokról vagy a legjobb barátaidról.

Ismerősek ezek közül bármelyik, esetleg mindegyik? Ha igen, tényleg felesleges aggódnod, a párod valóban szeret téged.

Forrás: I Heart Intelligence

Még több LOVE

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel