Connect with us

8 híresség, akikről sosem gondoltuk volna, hogy biszexuálisak

CELEBRITY

8 híresség, akikről sosem gondoltuk volna, hogy biszexuálisak

Van köztük néhány igazán meglepő is.


A hírességek esetében legtöbb alkalommal csak a komoly kapcsolataikról olvashatunk, azonban naiv dolog lenne azt gondolni, hogy ennyiben kimerül a szerelmi életük. Bizony sok híresség életében vannak olyan kalandok, amiről nem szívesen beszélnek, holott valódi csemegét jelentenének a pletykaéhes követők számára. A most következő 8 sztárról például kevesen gondolnák, hogy titkon a saját nemükhöz is vonzódnak.

1. Demi Lovato

Bár az énekesnő sosem beszélt nyíltan szexualitásáról, a híres modell, Ruby Rose egyszer azt állította, kavart Demivel.

2. Pink

Pink évek óta boldog házasságban él Carey Harttal, de a húszas éveiben egy rövid ideig Kristanna Loken színésznővel járt.

3. Tom Hardy

A színész elmondása szerint imád kísérletezni és új dolgokat kipróbálni, emellett rengeteg feminin vonása van, így “természetes”, hogy férfiakkal is lefeküdt.

4. Bella Hadid

A modell jelenleg The Weeknddel jár, de korábban a Victoria’s Secret egy másik angyalával, a nyíltan leszbikus Stella Maxwellel is volt egy kis kalandja.

5. Cameron Diaz

A színésznő Andy Cohen műsorában nyíltan közölte, hogy egyszer lefeküdt egy másik színésznővel – azonban a pletykákkal szemben ez nem Drew Barrymore volt.

6. Mick Jagger

A Rolling Stones frontemberét hatalmas nőcsábászként tartják számon, de egy időben állítólag mélyebb kapcsolatot ápolt David Bowie-val a barátságnál.

7. Marilyn Monroe

Az ikonikus színésznő állítólag Barbara Stanwyckkel, Elizabeth Taylorral és Marlene Dietrich-hel is eltöltött néhány forró éjszakát.

8. Selena Gomez

Bár az énekesnő elsőre visszafogottnak tűnik, egy időben ő is próbálkozott lányokkal. Justin Bieberrel való szakítása után például Cara Delevingne-nel randizgatott.

Még több CELEBRITY

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel