Connect with us

8 dolog a szerelemről, amire akkor jössz rá, ha boldog és stabil kapcsolatban vagy

Kép: Pixabay

LOVE

8 dolog a szerelemről, amire akkor jössz rá, ha boldog és stabil kapcsolatban vagy

Számos kellemes meglepetésben lehet részed, ha megtalálod AZ IGAZIT.


Furcsán hangozhat, de teljesen igaz az, hogy a szerelem nem minden egy kapcsolatban. Az egy dolog, hogy vonzódtok egymáshoz és szerettek együtt lenni – egy jól működő párkapcsolathoz ennyi nem elég. Nagyon fontos a bizalom, az együttérzés, a tisztelet, a kompromisszumkészség és a személyes szabadság is.

Vannak dolgok, amiket igazán csak akkor tapasztalsz meg, ha egy egészséges, stabil és boldog kapcsolatban élsz a szerelmeddel.

1. Minden nap érzed, hogy tisztel és szeret téged

Semmi sem befolyásolja a párod irántad érzett érzéseit, amit ki is mutat feléd valamilyen módon minden egyes nap, hiszen ez teljesen természetes számára. Így te is állandóan érzed, milyen szeretni és szeretve lenni.

2. A fizikai vonzódás fontos, de nem minden

Egy jól működő kapcsolatban természetesen megvan a vonzalom, de ami még fontosabb, az elköteleződés is. Akármi van, jóban-rosszban ott vagytok egymásnak, bármikor számíthattok a másikra, ez pedig biztonságot jelent, és egyben egy nagyon jóleső érzés mindkettőtök számára.

3. Egy jó kapcsolatért meg kell dolgozni minden nap

Bizony, minden egyes nap tennetek kell azért, hogy minden jól működjön köztetek. Ha problémátok van, mindkettőtöknek foglalkozni kell vele, nem a szőnyeg alá söpörni.

4. A szerelem nem pont olyan, amilyennek képzelted/eddig tapasztaltad

Ha a megfelelő emberrel vagy, teljesen más oldalát ismerheted meg a szerelemnek. Olyan újdonságok érhetnek, amiket korábban mással egyáltalán nem tapasztaltál meg.

5. Azzal is jót tesztek, ha időnként külön programotok van

Egy jó kapcsolat nem attól jó, hogy 0-24-ben együtt vagytok. Fontos, hogy mindkettőtöknek legyen ideje saját magára, a barátaira, a hobbijaira is.

6. Természetes, hogy néha veszekedtek

A vitatkozás a kapcsolatok természetes velejárója. Nem lehet minden tökéletes, lehetnek időnként nézeteltéréseitek, de ha elég érettek vagytok, ezeket mindig meg tudjátok beszélni.

7. Nem kerestek mást, ha éppen nehéz időket éltek

Persze lehetnek rosszabb időszakok a legjobb kapcsolatokban is. Ez azonban nem azt jelenti, hogy te vagy a párod rögtön a szakítás mellett döntötök, vagy más karjaiba menekültök. Tisztelitek annyira a kapcsolatotokat és egymást, hogy mindent megtesztek, hogy ismét boldogok legyetek.

8. Rájössz, hogy igenis tudsz jól párt választani és nem kell tovább keresned

Úgy érezted eddig, hogy el vagy átkozva, mert a legtöbb esetben a rossz embereket fogtad ki? Ha végre megtalálod azt, akivel boldog vagy és eszedbe sem jut mást keresni, ráadásul minden megvan a kapcsolatotokban, amire vágytál, elégedettnek érzed majd magad.

Forrás: I Heart Intelligence

Még több LOVE

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel