Connect with us

6 trükk, amitől a “békülős” szex a legjobb lesz a világon

LOVE

6 trükk, amitől a “békülős” szex a legjobb lesz a világon

A veszekedés utáni “ne haragudj” szex önmagában is oltári, de lehet fokozni…


Egy felmérés szerint a nők 72 százaléka veszekedés után szexmegvonással “bünteti” a párját. Nem feltétlenül tudatosan, egyszerűen a nők egy kiadós balhé után hosszabb ideig vannak megbántódva, mint egy férfi. A pasik emellett a szexet egyfajta kiengesztelő eszköznek tartják, tehát gyorsan rá tudnak hangolódni a békülős szexre – ők így vannak bekötve.

Természetesen vannak egy párkapcsolatban dolgok, amiket nem lehet egy kiadós kufirccal megoldani. Ám a pszichológusok szerint a “mindennapos” kis összezörrenéseket a jó szex igenis képes úgy helyrehozni, hogy el is felejtjük, mi volt a bajunk a másikkal. A terapeuták szerint az intimitás ugyanis gyógyír a léleknek, egyúttal annak megerősítése, hogy akkor is szeretitek egymást a pároddal, ha éppen egy kicsit fasírtban vagytok. Íme hat trükk, amivel a békülős szexet még jobban feldobhatjátok.

#1 Használd ki az adrenalint

Vagyis az izgalom-hormont. Egy veszekedés alatt ugyanis ez termelődik, de egyúttal ez a “felelős” a szexuális izgalomért is, hát miért ne használd ki? Egy pasi amúgy is képes a legdurvább csörte közben is olyanokat mondani, hogy: “Most épp átlátszik a melled a pólódon.”, vagy “Eszméletlen szexi vagy, amikor dühöngsz…” Na, ez felhívás keringőre, ő már egyértelműen békülni szeretne, és ezt így fejezi ki. Nem kell azonnal a karjaiba ugrani, de néha egész jót tesz, ha a vita helyett valamilyen csábos pózba vágod magad, vagy egyre közelebb mész hozzá, kicsit kedvesebbre váltasz, és aztán hagyod, hogy “leteperjen”. Isteni lesz, az tuti. 🙂

via GIPHY

#2 Nevettesd meg

Nincs annál meglepőbb és izgibb, mint amikor egy vita közben hirtelen “beszólsz” neki valami vicceset, és elmosolyodsz, vagy akár fel is nevetsz. Hidd el, még ha mérges is vagy, azért mindennek lehet nézni a jó oldalát. Húzd egy kicsit az agyát, csipkelődj, csiklandozd meg, vagy finoman bokszolj bele a hasába. Úgy se fogja megállni, hogy elröhögje magát, vagy visszacsiklandozzon, és már ott is vagytok az előjátéknál.

#3 Kezdj el vetkőzni

A nők szeretik, ha egy vitában övék az utolsó szó. A pasik meg ezt rendszerint utálják. De ha azt a bizonyos utolsó szót – vagy inkább “konklúziót”, amit szeretnél levonni a balhétokból – úgy mondod el, hogy a hangod már nyugodt, sőt csábító, és közben lassan leveszel magadról egy ruhadarabot, sőt egy másikat…nos, garantáljuk, hogy nem fog közbeszólni. Ha érezteted vele, hogy készen állsz a békülős szexre, gyakorlatilag már azt mondasz, amit akarsz. Meg se fogja hallani. 🙂

via GIPHY

#4 Találjatok ki egy közös békülős rituálét

Mondjuk egy közös zuhanyt, vagy forró fürdőt. Ez áthidalja a szakadékot a balhézás és a szerelmeskedés között, lenyugtatja a negatív indulatokat, egyúttal kellemes izgalomba hoz, segít mindkettőtöknek ráhangolódni az intimitásra.

#5 Tartsatok egy kis szünetet

Ha nem tudtok egy veszekedés után rögtön “ráfordulni” a békülős szexre, szeparálódjatok el egy kis időre. Sokszor 15 perc vagy félóra elég. Egyikőtök akár sétálhat is egyet, kiszellőztetheti a fejét, de az is egy megoldás, ha külön szobában vagytok. Ne érezzétek a nyomást, hogy rögtön utána egymásnak kell esnetek, csak akkor szeretkezzetek, ha mindketten lenyugodtatok, és úgy érzitek, készen álltok rá.

#6 Kérj tőle különleges dolgokat

Már nem bundát meg gyémántgyűrűt (bár ki tudja…), de a békülős szexben az a jó, hogy a pasi ki akar engesztelni, tehát mindent megtesz, hogy a kedvedben járjon. Ha már régóta hosszabb előjátékra vágysz, vagy valamilyen különlegesebb pózra, több orális kényeztetésre, itt az idő, hogy kedvesen előállj ezzel az igényeddel. Kérésed nyitott fülekre fog találni, ezt garantáljuk.

via GIPHY

Redbook

Még több LOVE

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel